2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Yaa ne iyi yapmissiniz kumasi da cok iyi diyordu arkadasim hep oradan almis bende bakiyimm

Aklımızda bulunsun güzeldir kumaşları benim dün ilk hediyemi aldım arkadaşım erkek bebek sevdiği için erkek bebek önlüğü almış

Aklımızda bulunsun güzeldir kumaşları benim dün ilk hediyemi aldım arkadaşım erkek bebek sevdiği için erkek bebek önlüğü almış
Yaa ne tatli ben de onu alcak arkadas da yok neyse kendim alirim artik saglik olsun. Kumaslarini hic bilmiyorum ama kaliteli marka diye duyuyodum. Ayy heyecanliyim

Öyle deme valla Yüksekova dan yeni Ankara geldik biz de kar kış yasaklar yüzünden yılda bir kere Vana gidiyorduk bize İzmir Mersin gibi geliyordu sahili yoklukta nasıl oluyor anlatamam zaten plajları var yüzülüyor tekne turları var

Aynen biz de yüzüyoruz valla sodalı suyu var o kadar şifalı ki tekne turuna henüz gitmedik ama o da olcak insallah ay eşim de Hakkari’ye geçici görevle gitmişti Eve döndüğünde toprağı öpmek istiyorum demişti

Almanya durumu bizde de söz konusu ama hamilelik olunca mecburen askıya aldık

Cinsiyetini öğrenince kim tutar bizi

Bu ölçüm sanırım bebeğin duruşuna göre de değişebilen bir durum. Benim de 2 ayrı ölçüm var ikisi de farklı. Diğer bulgularla birlikte değerlendirmek daha mantıklı sanırım sadece ense kalınlığına göre bi kanıya varmak zaten yanlış olur. Doktorlar çok faktöre bakıyor, kan akış yönüne bile mesela. Hepsi birlikte değerlendiriliyor.

Ben hic magazina gitmedim. Ama kaliteli ve pahali bir marka diye biliyorum. Indirim reklami gelince hadi bi bakayim dedim cok tatli bodyler var mesela 24.90 tl.

Ben gittim canimm normalde inanilmaz pahali cadde de var uc dort katli kocaman bir magazasi

İkili test sonucum çıktı, doktorum nifty testine gerek görmedi ama ille de ben pimpirikliyim dersen yaptırabilirsin dedi.
Çok sevindim sonucun güzel gelmesine doktor bize 10000 de bir de olsa yaptıracak mısınız yani diye sorduğunda şaşkınlıkla evet demiştik doktor da hayretler içinde bize bakmıştı o geldi aklıma sonra kendi kendimize 100000 de 1 olsa daha iyi olmaz mı diye bi mantık aramaya çalışmıştık

Canım tarif verirmisn nasl yaptın bende aşırı kabızlık var

Aslinda birikim yapmak icin inanilmaz bir firsat ama orada biraz ikinci sinif hissettirilirim gibi geliyor
Canım cidden öyle Euro aldı başını gidiyor. Ben ordan bi şirketle bağlantı kurmuştum mühendis olanların daha öncelikli gelebildiğini kolaylık olduğunu vs söylemişlerdi bana ama sonrasında gebelik haberi aldım belirttim durumumu araya bi sürü referans girmişti ama mutlaka yeniden konuşalım tarzında bi konuşma oldu bakcaz artık kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…