- 19 Kasım 2018
- 4.123
- 7.027
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #12.921
Ilk defa bebek alisverisi yaptimchakra nin internet sitesinde bebek kiyafetlerinde yuzde 40 indirim varmis, aklinizda olsun bakmak isterseniz. 5 parca aldim. Bir de dayanamadim pembe bir body aldim erkek olursa da suan kiz bebek bekleyen bir akrabamin kizi var ona hediye ederim
Aklımızda bulunsun güzeldir kumaşlarıIlk defa bebek alisverisi yaptimchakra nin internet sitesinde bebek kiyafetlerinde yuzde 40 indirim varmis, aklinizda olsun bakmak isterseniz. 5 parca aldim. Bir de dayanamadim pembe bir body aldim erkek olursa da suan kiz bebek bekleyen bir akrabamin kizi var ona hediye ederim
Ben hic magazina gitmedim. Ama kaliteli ve pahali bir marka diye biliyorum. Indirim reklami gelince hadi bi bakayim dedimYaa ne iyi yapmissiniz kumasi da cok iyi diyordu arkadasim hep oradan almis bende bakiyimm
Yaa ne tatliAklımızda bulunsun güzeldir kumaşlarıbenim dün ilk hediyemi aldım arkadaşım erkek bebek sevdiği için erkek bebek önlüğü almış
Öyle deme valla Yüksekova dan yeni Ankara geldik biz de kar kış yasaklar yüzünden yılda bir kere Vana gidiyorduk bize İzmir Mersin gibi geliyordu sahili yoklukta nasıl oluyor anlatamam zaten plajları var yüzülüyor tekne turları varKız benle hamile olan arkadaşlar var hep instagrama attılar fotolar pozlar özenmiyor değilim ama korkuyorum nazar değer diye daha çekinemedik bile eşim hep doktora gidişimizde çalışıyordu hadi hadi hadi diye geçti randevularama bu sefer izinli gününde gidcez insallah beni sahile götür foto çekincez dicem sahil dediğim de Van gölü burda sahil diyorlar göl diyince bakıyorlar tuhaf tuhaf
Aynen biz de yüzüyoruz valla sodalı suyu var o kadar şifalı kiÖyle deme valla Yüksekova dan yeni Ankara geldik biz de kar kış yasaklar yüzünden yılda bir kere Vana gidiyorduk bize İzmir Mersin gibi geliyordu sahili yoklukta nasıl oluyor anlatamam zaten plajları var yüzülüyor tekne turları var
Almanya durumu bizde de söz konusu ama hamilelik olunca mecburen askıya aldıkBizde atasehirden kartala tasindikya aslinda avantajlari da var mesela ben balkondan cocuklari izliyorum hepsi o kadar ozgur ki kendi basina sosyallesiyorlar geceye kadar oynuyorlar ebeveynleri olmadan tabi 5 yas ustu cocuklar genelde bunlar. Camdan cama bagiriyorlar gelmiyor musun disari filan diye benim cocuklugumda mahalle arasi sokaklarda oynayarak gecmisti dut agacimizin tepesinden inmiyordum kimse dutumuzu almasin diye, bir kere evin onunde asfalttan temiz su patlamisti herhalde ekipler de gelip biraz kazmisti havuz gibiydi ici burasi benim havuzum diye kimseyi sokmuyordum icine filan o zamanlar boyle cok hareketli degisik bir cocuktum cocugumun da ozgur, kendine guvenen birey gibi yetismesini isterim bakalim nasil olacak. Belki bizim de ilerde Ankaraya tasinma olasiligimiz var belki Almanyaya gitmek istiyor esim hayat neler gostericek ilerde bakalim
Cinsiyetini öğrenince kim tutar biziIlk defa bebek alisverisi yaptimchakra nin internet sitesinde bebek kiyafetlerinde yuzde 40 indirim varmis, aklinizda olsun bakmak isterseniz. 5 parca aldim. Bir de dayanamadim pembe bir body aldim erkek olursa da suan kiz bebek bekleyen bir akrabamin kizi var ona hediye ederim
Bu ölçüm sanırım bebeğin duruşuna göre de değişebilen bir durum. Benim de 2 ayrı ölçüm var ikisi de farklı. Diğer bulgularla birlikte değerlendirmek daha mantıklı sanırım sadece ense kalınlığına göre bi kanıya varmak zaten yanlış olur. Doktorlar çok faktöre bakıyor, kan akış yönüne bile mesela. Hepsi birlikte değerlendiriliyor.Kizlar mrb az once hastaneden geldim.gecen cuma 2.1 dedi ense kalinligina bugun 2.3 ama nedense icim rahat kaderin onune gecilmiyor ve inaniyorum ki Benim bebegim saglikli Allahin izniyle.size genel olarak kac dediler nt olcumune hemen hemen herkes ayni haftalarda.
Ben hic magazina gitmedim. Ama kaliteli ve pahali bir marka diye biliyorum. Indirim reklami gelince hadi bi bakayim dedimcok tatli bodyler var mesela 24.90 tl.
Çok sevindim sonucun güzel gelmesineİkili test sonucum çıktı, doktorum nifty testine gerek görmedi ama ille de ben pimpirikliyim dersen yaptırabilirsin dedi.
Canım tarif verirmisn nasl yaptın bende aşırı kabızlık varKızlar bu arada ayva elma kuru üzüm kuru kayısı komposto yaptım hepsini dolaba koymuştum dehşet bağırsak çalıştırıyor kabızlık sorunum yoktu ama çok iyi oldu eğer kabızlık sorunu olan arkadaşlar varsa tavsiye ederim bir de içine çubuk tarçın attım. Tarçın bulantıya da iyi gelir
Almanya durumu bizde de söz konusu ama hamilelik olunca mecburen askıya aldık
Ay hadi gözün Aydın canım maşallahİkili test sonucum çıktı, doktorum nifty testine gerek görmedi ama ille de ben pimpirikliyim dersen yaptırabilirsin dedi.
AynenCinsiyetini öğrenince kim tutar bizi
O zaman indirimdeyken bikac bisey almak iyi olurBen gittim canimm normalde inanilmaz pahali cadde de var uc dort katli kocaman bir magazasi
Canım cidden öyle Euro aldı başını gidiyor. Ben ordan bi şirketle bağlantı kurmuştum mühendis olanların daha öncelikli gelebildiğini kolaylık olduğunu vs söylemişlerdi bana ama sonrasında gebelik haberi aldım belirttim durumumu araya bi sürü referans girmişti ama mutlaka yeniden konuşalım tarzında bi konuşma oldu bakcaz artık kısmetAslinda birikim yapmak icin inanilmaz bir firsat ama orada biraz ikinci sinif hissettirilirim gibi geliyor
Çocuumu göstermediAy hadi gözün Aydın canım maşallahbebişi gördün mü yoksa tek sonuç mu aldın ya da gönderdiler
Oyyyy zalım doktorlarÇocuumu göstermediben de göster demedim, 16 veya 17. haftada gel dedi, hem cinsiyet bakarız hem de ölçümleri yaparız dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?