2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım burda yazmıştım tarifini Y Yorgunnnanne

Benim de sonucum çıkmış şimdi merak edip baktım. Henüz doktora ulaşamadım ama anladığım kadarıyla iyi bir sonuç Papp-a ne oluyor bilen var mı?

Eklentiler

• D1EB042D-07B1-4DC1-B57A-A4896F86E328.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 123
Benim 2.2 ölçülmüştü söylemiştim bugün kan sonuçları geldi 700 de 1 ihtimal

Insallah gonlunden nasil gecerse oyle olur ben gidersem benim bir is hayatimin olmasi orada neredeyse imkansiz, denklik olur mu onu bile bilmiyorum olsa bile hic Almancam bile yok yani cok zorlasir hayatim. Zaten bir kac seneligine en fazla gidebiliriz

Amin canım hepimizin insallah bakcaz artık duruma

Gercekten durusa gore degisen birsey kizimin ultrason kagitlarina baktim nt 1.5 cikmis ama goruntu bayagi uzak simdi ise bayagi yakinlastirip bakilmis goruntu daha net sanki

Doktordan cıktım iyi hersey yılunda 2 hafta sonra 2li teste gideceğim doktor beni stresimdn dolayı her hafta görmeye alıstı bu sefer 2 hafta sonra gel diyor su cmv olayınıda sordum dah önce gecirmişin görünüyor ama yinede bu hamilelikdede tekrar canlanabilir diyor garantisi yok 21 haftadan önce etki etmiş diyrmeyiz diyor için rahat rabbim kandilimizin yüzÜ suyu hürmetine sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimize benm için bu haftaya gelmek bile bir mucize allahım saglıklarıyla kayıplarıyla sınamasın amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…