2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben dün gittim doktora zaman geçmiyo sanki nasıl özlüyorum. Ultrasonda kıpır kıpır hiç durmadı 3 cmlik tosba tekmelerini hissetmeye başlasaydım bi ilk çocuğumda 17 hafta dolduğu gün hissetmiştim tekmesini.

Ben de hissediyorum. 9. Hafta daha çok hissetmiştim. Bazen pıt pıt bazen seyirme gibi. Kasıklarımda hissettim. Gaz veya bağırsak hareketi mi bilemedim ama bence bebekti. Siz tam olarak hangi bölgede hisdediyorsunuz? Aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba?

Bahsettiğim şey tam olarak cooook uzun yürüyüşler yaptığımızda kalçada bacaklarda seyirmeler olur ya hani aynı öyle. Oglumda da 10 haftalıkken karnımda o tarz seyirmeler oluyordu.

Tansiyon hafif yükselince uyku tutmuyor ben genelde limon yalıyorum ya da tuzsuz ayran iyi geliyor canım
Benim tansiyonum hiç yükselmez genelde düşer canım. Sanki 10 saat uyumuş da uykumu almis gibi uyanıyorum halbuki sabaha kadar oğluma kaç defa kalkıyorum üst örtmeye beslemeye falan.

Gunaydinn
Ben artik cok sik idrara cikmadigimi farkettim bu hafta sizde de oyle mi baya tutabiliyorum disarda oldugum zaman gece de kalkmiyorum artik
Bir de ben uyaninca en az 2 saat kahvalti yapamiyorum hala istahim olmuyor hic eskiden de boyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…