2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Bizim bebisler yaza geliyor ya acaba 0-3 ay mi askili seyler mi alalim yoksa 0-6 ay mi askili seyler almaliyiz

Bizim bebisler yaza geliyor ya acaba 0-3 ay mi askili seyler mi alalim yoksa 0-6 ay mi askili seyler almaliyiz
Bence en güzeli yaz da olsa iç atletleri yarım kollu almak. Sıcacık anne karnından çıktığı için ilk iki ay yazlık gibi giydirmiyoruz. Yine uzun kollu giyiyorlar ha noluyo üstüne kalın battaniye yerine ince muslin ortuyoruz. Onu zaten bebeğin sana anlatır terler ya da üşür. Ona göre yol cizersin. 6 aylık olacakları zamanda havalar soguyacagi için bence askılı şeyleri diğer yaza kadar düşünme. Direkt yarım kollu omuzdan aşağı çok kolay inen zibinlardan al :) kaka sızıntısı olduğunda başından çıkarmak yerine direkt omuzdan indirip çıkarırsın.

Bende kısakollu alırım diye düşünüyorum. Birefebirece dediği gibi boyundan çıkarmak çok zor olur. Zıbınlar bu yüzden rahat oluyor. Benim ikinci çocuğum olacak inşallah nasip olursa Ama ben hala küçük bebeği ellemeye çok korkuyorum. Sanki koluna bacağına bişeyvyapacakmışım gibi Banyo yaptırmak da korkutuyor çok minikken. Uzunca bir düre anneme yıkatmıştım. İnşallah yine annemle hallederiz diye düşünüyorum. Yaza gelmesi iyi oldu. Yazlıkta annemin yanına gidip hem onu evinden etmiş olmam diyorum hem de bebeğime bana ve kızıma bakarlar bu süreçte

Zorunlu degil de dunya hali hastane ortaminda dogum olmazsa diye yapilmasi oneriliyor. Ozellikle van depremi donemini ornek vermisti doktorum. Bu gebeligimde henuz konusmadik tabi.
Anladım, evet tamam canım, okudum şimdi, yaptırsam iyi olur, ama ben 18 20 gibi yaptırayım diyorumç

Bana da öyle biraz zahmetli geldi, ben de öyle yapacağım

Ayyy ilk banyosunu hatırlıyorum da hatmetmistim o suları okudum kendimi okudum bebeği okudum kendim yikadim ben hep. Bende de başkası beceremeyecek gibi ağır bir anksiyete oluşmuştu herşeyini kendim yapıcam kimse dokunmasın gibi ağır lohusalık :)) kuvetinden aldigimda ıslak ıslak ahtapot gibi hemen sarardım kollarimla sanki düşecek gibi yatağa havlunun üstüne koymaya giderken yani iki adım öteye bile sanki elimden kayacak gibi

Benim karnım da bugün söndü biraz sabah yok gibiydi hatta. Gazmış demek ki

Kız bayağı büyümüş bu minnak demek kiii, nasıl çıkmış, cansuda da şaşırmıştım ben, benim hiç böyle değil şuan, çok güzel ya
Benim ilk cocugumda iri gidiyordu canım kaderim bu galiba :))) iki hafta sonra gidecegim nasipse kontrole. Yağlanmaya başladım şimdiden. İnanır mısın içimde de hissedebiliyorum tabi bunda ikinci olmasının farkı büyük. Gaz mi değil mi anlayabiliyorum

Kız bayağı büyümüş bu minnak demek kiii, nasıl çıkmış, cansuda da şaşırmıştım ben, benim hiç böyle değil şuan, çok güzel ya

Benim annem gaz o bebek degil daha diyor onun ic karni genismis sanirim pek gobegi olmamis hamileliklerinde bana o da sasiriyor

Benim annem gaz o bebek degil daha diyor onun ic karni genismis sanirim pek gobegi olmamis hamileliklerinde bana o da sasiriyor
Evet iç karın olayıyla çok ilgili. Ben 30 haftalıkken nst ye girdiğimde orda akşam sabah doğum bekleyen kadınlardan daha büyük bir karnım vardı beni de öyle doğumu yakın zannediyorlardi. Anne kız bile olsan benzemeyince benzemiyor hamileliğin

Bende de batma gibi bir seyler oluyor sag kasigimda 14. Haftadan sonra mi hissediliyormus

Eveet bir de o bana gore cok gencmis 21 yasinda hamileymis zayifmis cok fazla filan ben 29 a giricem o kadar da zayif degilim insallah catlak konusunda ona benzerim bir cizik yok vucudunda oyle bizim gibi kremler surdugunu de hic sanmam

Canım valla karnın çok güzel cıkmıssss Ben dün sanki bişiler hissettim ama emin olamadım
Ufak ufak seyirmeler batmalar fln hissedebilirsin canim bu haftalarda. İlk hamilelik su acidan çok güzel başka mesgalen olmadığı için kendini dinleyebiliyorsun. Şimdi benim hali hazırda bebeğim olduğu için kendimi hiç dinleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…