2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Seninki erkek canım öyle hissediyorum ultrasona girdiğim an tek düşündüğüm kalbi atıyor mu çok şükür her şey yolunda diyor dr o zaman bildiğim soracağım soruları falan hep unutuyorum,benim bebeğim de hep uyuyor en son uyandırmak için doktorum vişne suyu içirdi uyandı

Evet olabilirr bende bilmiyordum 25 yasina kadar dogan kisilerin asilandigini bana kendi soyledi sag tarafta diye zaten daha cok o tarafta kasik batmasi oluyor insallah rahatlarizz

Benimkinin kalbi hep hizli atiyor 170 180 uyumuyordur o anlarda sanirim ama hep ayni pozisyonda gibi zaten 2 dakika goruyoruz bende visne suyu iciyim, bana hic uyuyor filan da demedi ikili de anlicam simdi uzun uzun bakicam ekrana bir de yine o renkli ultrason fotosundan isticem unutmazsam buzdolabina asiyorum

Ben baktım en son ultrason muayenem çok uzun sürdü ama sadece ayaklarını anladım başka da bir şey anlamadım

Kızlar ben su içemiyorum ya midem çok bulanıyor su içtiğim zaman içine limon koydum nane koydum ama sonuç hep aynı içemiyorum ne yapabilirim başka içmek için

Bebek bezi ben de stok yapmayı düşünüyorum.Bence indirim oldukça almak çok mantıklı. Primanın bu serisini yeni gördüm. 1 numara bezlerde 2-5 kg yazıyor ama ne kadar kullanılır hiç bilemedim ben de.

Fazla stok yapmamanı tavsiye ederim çünkü her bez her bebeğe uyum sağlayamayabiliyor. Bazı bezler bazı bebeklerde pişik yapabiliyor, bacak lastikleri sıkabiliyor vs gibi. Önce deneyip memnun kaldıktan sonra stok yapmak daha akıllıca. Ben çoook bez denedim ama bize en rahat goon oldu mesela. Islak mendil de sleepy yenidoğan almıştım ilk memnun kaldım hep onunla devam ettim kızımda.

Kızlar ben su içemiyorum ya midem çok bulanıyor su içtiğim zaman içine limon koydum nane koydum ama sonuç hep aynı içemiyorum ne yapabilirim başka içmek için
Yudum yudum az az sık sık iç canım, bi de bende soğuk su içebiliyorum, soğuk olmazsa hiç içemiyorum dediğin gibi

Kızlar trendyolda indirimim var 62 TL ye geliyor sizce nasıl hastane çıkışı için farklı mı bakayım?

Eklentiler

• 2B8BC539-9AB0-4B68-9155-A4307732102A.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 56
Bebek bezi ben de stok yapmayı düşünüyorum.Bence indirim oldukça almak çok mantıklı. Primanın bu serisini yeni gördüm. 1 numara bezlerde 2-5 kg yazıyor ama ne kadar kullanılır hiç bilemedim ben de.

Her gecen gun her seye zam geliyor o yuzden bende alip bazanin altina koyarim diye dusundum bu serisinden baya memnun kalmislar hep bunla devam edilmez belki cunku biraz pahali digerlerine gore ama ilk uc ay filan kullanilabilir en azindan

Sleepy yenidogani kullaniyor esimin kardesi de cok memnun ben her gun fiyatlar artiyor diye biraz indirimleri yakalayip aliyim dedim. Mesela o normal prima kullanmisti hep kacaklar oldu kenarlarindan filan ama bu serisi sanki daha hassas ciltler icin filan diye dusunup aliyim dedim ama sizin soylediginizde cok mantikli

Her gecen gun her seye zam geliyor o yuzden bende alip bazanin altina koyarim diye dusundum bu serisinden baya memnun kalmislar hep bunla devam edilmez belki cunku biraz pahali digerlerine gore ama ilk uc ay filan kullanilabilir en azindan
Evet her şey çok fazla zamlanıyor benim ablam sleepy almıştı doğmadan önce de baya stok yaptı. Ve hepsini kullandı. Biraz şans işi aslında ya bebek bezi.Bebeğin ne kadar hassas olduğuna da bağlı
Kızlar trendyolda indirimim var 62 TL ye geliyor sizce nasıl hastane çıkışı için farklı mı bakayım?
Çok hoş ve sade. Alabilirsin bence baya uyguna geliyor. Trendyoldan çok alışveriş yaparım bana hiç böyle indirim gelmiyor

Ben de çok alışveriş yapıp uzun zamandır yapmadığım için indirim verdiler hatrım için değil yani

Ben de çok alışveriş yapıp uzun zamandır yapmadığım için indirim verdiler hatrım için değil yani
Benim arkadaşım doğru düzgün bir şey almıyor hep 25 30 40 lira kod veriyorlar demekki kendilerini unutturmamak için yapıyorlar

Aynen malesef ben 90 doğumluyum 92den itibaren isteğe bağlı 98den itibaren bebeklerde aşılama mecburi olarak yapılmaya başlamış o yüzden olma ihtimali düşük oluyor. Birde evlenirken yapılan testlerde bakılıyor evliliğin üzerinden çok geçmemişse gerek görmeyebilir doktor. Ben 2009da kızılaya kan bağışı yaptığımda öğrenmiştim hastalığı. Kızılay zarf gönderiyor sağlık kuruluşuna başvurun diye. 6 ayda bir takip yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…