- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #13.161
Seninki erkek canım öyle hissediyorumInsallahh insallah her sey yolundadir hepimiz icinTaramayi da atlatsak oyle bir rahatlicam ki cinsiyet aslinda benim gecen hafta 11+4 gozukuyordu bu gittigimde bebek boyu olarak 13+4 olacak sanirim onden gitti hep bir hafta o yuzden biraz daha umidim var ama bakalim hani burda bebek kipir kipir filan diyorlar ya ultrasonda ben heralde o an her sey yolunda mi yasiyor mu diye dusunmekten cok dikkat edemiyorum ama benim ki hep yatiyor oyle hic kipir kipir degil gibi
Tamam teşekkür ederim burdan bakayım ben de.Yaşım 25 olduğu için de gerekli duymamış olabilir doktorum
Aynen öyle ben de.hatta Kaç kere gittim doktorun ultrasonu hangi tarafa tuttuğunu bile hatırlamıyorum ikiliden sonra rahatlarız umarım
Seninki erkek canım öyle hissediyorumultrasona girdiğim an tek düşündüğüm kalbi atıyor mu çok şükür her şey yolunda diyor dr o zaman bildiğim soracağım soruları falan hep unutuyorum,benim bebeğim de hep uyuyor en son uyandırmak için doktorum vişne suyu içirdi uyandı
Ben baktım en son ultrason muayenem çok uzun sürdü ama sadece ayaklarını anladım başka da bir şey anlamadımBenimkinin kalbi hep hizli atiyor 170 180 uyumuyordur o anlarda sanirim ama hep ayni pozisyonda gibi zaten 2 dakika goruyoruzbende visne suyu iciyim, bana hic uyuyor filan da demedi ikili de anlicam simdi uzun uzun bakicam ekrana bir de yine o renkli ultrason fotosundan isticem unutmazsam buzdolabina asiyorum
Bebek bezi ben de stok yapmayı düşünüyorum.Bence indirim oldukça almak çok mantıklı.Ben dun birazcik bebek bezlerine baktim ve her ay indirimlerden bir tane almaya karar verdimilk aylarda prima pure serisi cok iyi yorumlar almis. Belki sonra normal primaya gecilir ama ilk aylar bunu mu kullanmaliyiz sizce bir de bebek bezlerinde 1 numaradan cok almayin diyorlar hizli buyudukleri icin. Acaba 70 lik 1 numara bezden 2 paket, 2 numaradan 3 paket gibi mi stoklasam eve indirimleri takip edip simdiden Son sorum e bebek te primanin islak mendili icin pisik yapti filan yazilmisti islak mendil de ne kullaniyorsunuz. Kayin validem bir akrabasinda gormus, bebegin annesi su ile pamuk karisimi yapip oyle siliyormus altini. Bana da bunu yapmam icin bir islak mendil kutusu almis ona hazirlayip koyarim diye ama ben dusunmuyorum boyle yapmak
Fazla stok yapmamanı tavsiye ederim çünkü her bez her bebeğe uyum sağlayamayabiliyor. Bazı bezler bazı bebeklerde pişik yapabiliyor, bacak lastikleri sıkabiliyor vs gibi. Önce deneyip memnun kaldıktan sonra stok yapmak daha akıllıca. Ben çoook bez denedim ama bize en rahat goon oldu mesela. Islak mendil de sleepy yenidoğan almıştım ilk memnun kaldım hep onunla devam ettim kızımda.Ben dun birazcik bebek bezlerine baktim ve her ay indirimlerden bir tane almaya karar verdimilk aylarda prima pure serisi cok iyi yorumlar almis. Belki sonra normal primaya gecilir ama ilk aylar bunu mu kullanmaliyiz sizce bir de bebek bezlerinde 1 numaradan cok almayin diyorlar hizli buyudukleri icin. Acaba 70 lik 1 numara bezden 2 paket, 2 numaradan 3 paket gibi mi stoklasam eve indirimleri takip edip simdiden Son sorum e bebek te primanin islak mendili icin pisik yapti filan yazilmisti islak mendil de ne kullaniyorsunuz. Kayin validem bir akrabasinda gormus, bebegin annesi su ile pamuk karisimi yapip oyle siliyormus altini. Bana da bunu yapmam icin bir islak mendil kutusu almis ona hazirlayip koyarim diye ama ben dusunmuyorum boyle yapmak
Yudum yudum az az sık sık iç canım, bi de bende soğuk su içebiliyorum, soğuk olmazsa hiç içemiyorum dediğin gibiKızlar ben su içemiyorum ya midem çok bulanıyor su içtiğim zaman içine limon koydum nane koydum ama sonuç hep aynı içemiyorum ne yapabilirim başka içmek için
Deniyorum canım olmuyor olmuyorYudum yudum az az sık sık iç canım, bi de bende soğuk su içebiliyorum, soğuk olmazsa hiç içemiyorum dediğin gibi
Bebek bezi ben de stok yapmayı düşünüyorum.Bence indirim oldukça almak çok mantıklı.Primanın bu serisini yeni gördüm. 1 numara bezlerde 2-5 kg yazıyor ama ne kadar kullanılır hiç bilemedim ben de.
Fazla stok yapmamanı tavsiye ederim çünkü her bez her bebeğe uyum sağlayamayabiliyor. Bazı bezler bazı bebeklerde pişik yapabiliyor, bacak lastikleri sıkabiliyor vs gibi. Önce deneyip memnun kaldıktan sonra stok yapmak daha akıllıca. Ben çoook bez denedim ama bize en rahat goon oldu mesela. Islak mendil de sleepy yenidoğan almıştım ilk memnun kaldım hep onunla devam ettim kızımda.
Kızlar trendyolda indirimim var 62 TL ye geliyor sizce nasıl hastane çıkışı için farklı mı bakayım?
Kıza da erkeğe de giderBence cook guzel
Evet her şey çok fazla zamlanıyorHer gecen gun her seye zam geliyor o yuzden bende alip bazanin altina koyarim diye dusundumbu serisinden baya memnun kalmislar hep bunla devam edilmez belki cunku biraz pahali digerlerine gore ama ilk uc ay filan kullanilabilir en azindan
Çok hoş ve sade. Alabilirsin bence baya uyguna geliyor. Trendyoldan çok alışveriş yaparım bana hiç böyle indirim gelmiyorKızlar trendyolda indirimim var 62 TL ye geliyor sizce nasıl hastane çıkışı için farklı mı bakayım?
Ben de çok alışveriş yapıp uzun zamandır yapmadığım için indirim verdiler hatrım için değil yaniEvet her şey çok fazla zamlanıyorbenim ablam sleepy almıştı doğmadan önce de baya stok yaptı. Ve hepsini kullandı. Biraz şans işi aslında ya bebek bezi.Bebeğin ne kadar hassas olduğuna da bağlı
Çok hoş ve sade. Alabilirsin bence baya uyguna geliyor. Trendyoldan çok alışveriş yaparım bana hiç böyle indirim gelmiyor
Benim arkadaşım doğru düzgün bir şey almıyor hep 25 30 40 lira kod veriyorlarBen de çok alışveriş yapıp uzun zamandır yapmadığım için indirim verdiler hatrım için değil yani
Ahahaha aynenBenim arkadaşım doğru düzgün bir şey almıyor hep 25 30 40 lira kod veriyorlardemekki kendilerini unutturmamak için yapıyorlar
Bence de al dursun. Yorumları da iyiyseAhahaha aynenalayım ben o zaman nasılsa bir takım yetmeyecek
Aynen malesef ben 90 doğumluyum 92den itibaren isteğe bağlı 98den itibaren bebeklerde aşılama mecburi olarak yapılmaya başlamış o yüzden olma ihtimali düşük oluyor. Birde evlenirken yapılan testlerde bakılıyor evliliğin üzerinden çok geçmemişse gerek görmeyebilir doktor. Ben 2009da kızılaya kan bağışı yaptığımda öğrenmiştim hastalığı. Kızılay zarf gönderiyor sağlık kuruluşuna başvurun diye. 6 ayda bir takip yapılıyor.Canim benim de eski doktorum bakmaya bile gerek duymamisti. Sonra buraya baslayinca hepatit b eksik yapilmis dedi hatta saglik sigortasinin da hepsi gecmedi bu teste bakarken keske saglik ocaginda yaptirsaydim dedim. Sanirim gerekli bir sey ama cogu kisi bakmiyor bile bende anlamadim. Bir de youtube da dr kagan kocatepe aciklamis bu konuyu onu dinledim. 25 yas ve alti kisilerde dogduklarinda bu asi uygulanmaya baslamis diyor, 25 yas ustu kisiler asilama yaptirabilir diyor. Isterseniz sizde bir bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?