- 28 Ağustos 2020
- 9.005
- 41.416
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #13.141
Benim de öyle, fazla sık çıkmıyorum eskisi gibi. Kahvaltı mecbur yapamıyorum tiroid ilacından dolayı.Gunaydinn
Ben artik cok sik idrara cikmadigimi farkettim bu hafta sizde de oyle mi baya tutabiliyorum disarda oldugum zaman gece de kalkmiyorum artik
Bir de ben uyaninca en az 2 saat kahvalti yapamiyorum hala istahim olmuyor hic eskiden de boyleydi
Benim de öyle, fazla sık çıkmıyorum eskisi gibi. Kahvaltı mecbur yapamıyorum tiroid ilacından dolayı.
bende 10. haftamdayım aynen çok erken uuyuyorum sadece tuvalete uyanıyorm çalştıgım içinde 7.30 ayaktayım mecbur bıraksalar uyurum:)bundan 3 hafta önce daha beterdim dahada çok uyuyodum yavş yavaş düzelcek inş.günaydın, ben sanırım idrara sıkıştığım için uyanıyorum sadece
bir de gece çok erken uyuyorum normale göre, sizde de öyle mi?
Evet ben de ilk zamanlardaki gibi çıkmıyorum. Bi ara neydi öyle iki yudum su içsem kendimi wc de buluyordumBenim de öyle, fazla sık çıkmıyorum eskisi gibi. Kahvaltı mecbur yapamıyorum tiroid ilacından dolayı.
Benimde öyle saat 4 gibi ihtiyaç molası. Sonra uykuya devamgünaydın, ben sanırım idrara sıkıştığım için uyanıyorum sadece
bir de gece çok erken uyuyorum normale göre, sizde de öyle mi?
Dimi yaYaaafırsat varken uyu bol bol
kerimin hilalinden başka cinsiyet öğrenen yokmu ki 11 kasımda randevum var 12. haftam olucak bende öğrenebilirmiyim acaba en son 6 kasımda gittim doktora 1 aydan fazla olucak kontrle gitmedim sadece tshımı aile hekiminde baktırıyorum baya zaman olcak gitmedim kontrole inş bi skntı olmaz gitmişken ikilide yapar inş.
Bende sadece böyle bir değer var. Başka hiçbir şey yazmıyor. Doktor da hiçbir şey söylemediBende haftaya cuma gidicemm adet tarihime gore 12+4 olacak ikili de yapilacak doktor yuzde 85 tahminim var bir daha ki gelisinde soylicem demisti soylemezse orda da buyuk bir hayal kirikligi olurbende tsh a saglik ocaginda baktiricamm bir de simdi konustuk doktorumla hepatit b yi de yaptiricam. Benim test sonucum boyleydi hic gecirmemisim o yuzden yaptirmalisin demisti ama benden baska yaptiricak yok sanirim
Benim de 5 kasımda kontrolüm var. 13. Haftaya girmiş olucam. Ama hiç cinsiyet göstereceğini sanmıyorumkerimin hilalinden başka cinsiyet öğrenen yokmu ki 11 kasımda randevum var 12. haftam olucak bende öğrenebilirmiyim acaba en son 6 kasımda gittim doktora 1 aydan fazla olucak kontrle gitmedim sadece tshımı aile hekiminde baktırıyorum baya zaman olcak gitmedim kontrole inş bi skntı olmaz gitmişken ikilide yapar inş.
Negatif senin de ama aşı yaptırın ihmal etmeyin ben hepatit b hastasıyım ömür boyu ilaç kullanmaya mahkumum kesin tedavisi yok Allah tan çocuğa bulaşmıyor onun çaresi varBende sadece böyle bir değer var. Başka hiçbir şey yazmıyor. Doktor da hiçbir şey söylemedi
Çok dikkat edin. Hiçkimsenin bilgi vermemesi de bir garip ama. Ne doktor bir şey söyledi ne sağlık ocağındaki ebeNegatif senin de ama aşı yaptırın ihmal etmeyin ben hepatit b hastasıyım ömür boyu ilaç kullanmaya mahkumum kesin tedavisi yok Allah tan çocuğa bulaşmıyor onun çaresi var
Ben de 3 gün sonra gidicem doktora. 12+4 olcam senin gibi. İnşallah benimkinin de cinsiyetini görebilir, çok merak ediyorumBende haftaya cuma gidicemm adet tarihime gore 12+4 olacak ikili de yapilacak doktor yuzde 85 tahminim var bir daha ki gelisinde soylicem demisti soylemezse orda da buyuk bir hayal kirikligi olurbende tsh a saglik ocaginda baktiricamm bir de simdi konustuk doktorumla hepatit b yi de yaptiricam. Benim test sonucum boyleydi hic gecirmemisim o yuzden yaptirmalisin demisti ama benden baska yaptiricak yok sanirim
Ben de 3 gün sonra gidicem doktora. 12+4 olcam senin gibi. İnşallah benimkinin de cinsiyetini görebilir, çok merak ediyorumŞu tarama testlerini de yapacak heralde. İnş. herşey yolundadır hepimiz için.
Evet aynı şeyi ben diyecektim. Kalp atışını duyabilecek miyim acaba bebek nasıl hangi haftada gelişimi nasıl acaba diye düşünüyorum o an odaklanamıyorum hiç. Daha sonrasında eve geldiğimizde Kıpırdadı diyor eşim. Ben niye görmedim diyorumInsallahh insallah her sey yolundadir hepimiz icinTaramayi da atlatsak oyle bir rahatlicam ki cinsiyet aslinda benim gecen hafta 11+4 gozukuyordu bu gittigimde bebek boyu olarak 13+4 olacak sanirim onden gitti hep bir hafta o yuzden biraz daha umidim var ama bakalim hani burda bebek kipir kipir filan diyorlar ya ultrasonda ben heralde o an her sey yolunda mi yasiyor mu diye dusunmekten cok dikkat edemiyorum ama benim ki hep yatiyor oyle hic kipir kipir degil gibi
Bende sadece böyle bir değer var. Başka hiçbir şey yazmıyor. Doktor da hiçbir şey söylemedi
Evet aynı şeyi ben diyecektim. Kalp atışını duyabilecek miyim acaba bebek nasıl hangi haftada gelişimi nasıl acaba diye düşünüyorum o an odaklanamıyorum hiç. Daha sonrasında eve geldiğimizde Kıpırdadı diyor eşim. Ben niye görmedim diyorumo yüzden eşime video çektiricem. Bi kere çekmişti sürekli izleyip duruyordum öyle daha iyi oluyor
Tamam teşekkür ederim burdan bakayım ben de.Canim benim de eski doktorum bakmaya bile gerek duymamisti. Sonra buraya baslayinca hepatit b eksik yapilmis dedi hatta saglik sigortasinin da hepsi gecmedi bu teste bakarken keske saglik ocaginda yaptirsaydim dedim. Sanirim gerekli bir sey ama cogu kisi bakmiyor bile bende anlamadim. Bir de youtube da dr kagan kocatepe aciklamis bu konuyu onu dinledim. 25 yas ve alti kisilerde dogduklarinda bu asi uygulanmaya baslamis diyor, 25 yas ustu kisiler asilama yaptirabilir diyor. Isterseniz sizde bir bakin
Aynen öyle ben de.Haha gercekten oyle ya kalp atisini duyana kadar benim yuzum bembeyaz oylece kaliyorum20 haftaya kadar riskli kalp durmasi gibi konularda demisti doktorum ama buyuk oranda riskler de bitti demisti. Su ikiliyi de yapalim insallah guzel sikintisiz gecer rahatlariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?