2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aynen uzanınca filan sanki hissediyor gibiyim emin de olamıyorum değişik duygulardayım

Canım valla karnın çok güzel cıkmıssss Ben dün sanki bişiler hissettim ama emin olamadım
Çok minik seyirmeler hissedilebilir bence gerçi doktorum imkansız dedi ama bilemiyorum net bir dille şu an hissedemezsin dedi

Annen niye küsmüştü ki sana? Abinin hanımıyla mı ilgiliydi sanki yazmıştın ama hatırlamıyorum. Yani bu kadar küsecek konu nedir

Ay ne kadar güzel yaa, biz de hissederiz inşallah

Doktorlarin tamam yaptir dedigi bir hafta oluyor o aralar yaptirirsin ama bi sure o kol iptal olmustu ben ustune yatamamistim hic
Yaaa, biz çocukken tetanoz yaptırdık dimi? Ben hiç hatırlamıyorum, normalde 10 yılda bir yenilemeliymiş ama, yaptıracağız o zaman bebişlerimiz için ne yapalım artık.

Yaaa, biz çocukken tetanoz yaptırdık dimi? Ben hiç hatırlamıyorum, normalde 10 yılda bir yenilemeliymiş ama, yaptıracağız o zaman bebişlerimiz için ne yapalım artık.
Evet evet okulda yapilmisti cok net hatirliylrum onlugumu zor giyerdim hirka giymek cok zor olurdu. Koluma yanlislikla birisi temas etsin yikardim ortaligi

İyi akşamlar hanımlar. Ben de 1 haftadır sabahları yataktayken alt Karnım da elma, portakal büyüklüğünde sertlik hissediyorum. Bebekle ilgili bir şey eminim ama hareket yok henüz. İkinci gebelik ama yine de erken hareketleri hissetmek için.

Ben karnıma dokunmaya bile korkuyorum en son dr gittiğimde bebeği uyandırmak için biraz karnıma bastırdı korktum biraz

Bu arada kızlar benim bebeğim gerçekten uykucu olacak sanırım her dr randevusunda uyuyor eşim de ben de uykuyu seven insanlarız ama ilginç bir şekilde hamileliğimde şimdiye kadar hiç uyku hali olmadı sabah 6da uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…