2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bez konusu konuşulmuş kızlar fazla stok yapmayın... bide en pahalısı en iyisidir algısı artık bitti Türk markaları çok iyi artık. Oğlumun zamanında prima premium care en iyi diyorlardı aldım ilk 6 ay kullandım. Sonra normal primaya geçtim. Daha sonra denemek için sleepy aldım. Neden başta sleepy ile başlamadım diye pişman oldum. İçeriği çok çok temiz. Prima pure da çok güzel içerikli Türkiye’ye yeni geldi zaten. Ama fiyat performans olarak ben sleepy diyorum. Doğar doğmaz sleepy ile başlayacağım

Ablam bebeği ilik doğduğunda sürekli bez markalarını değiştirdi sanırım her bez her bebeğe uyum sağlamıyor

Islak mendil konusunda ile Uni yenidoğan süperdi. Şimdi içeriği değişti sanırım. Birkaç temiz marka daha var. Onları bende araştıracağım... kaynatılmış ılıtılmış su ve pamuk ev için gayet uygun bir seçenek. Günlük taze suyla hazırlamak gerekir.

Bebeğin altı için mi pamuk?

Hanımlar merhabaa. Biz bu gün 11+1 günlüğüz. Randevuya doktorumun nöbetçi olduğu günler gidiyorum iş çıkışımda. Bu ay ehliyet yüzünden fazla izin kullandığım için sabahtan gitmek istemedim tekrar izin alıp.5 kasımda yani 12+0 günlükken akşam muayneye gideceğim. Muayneden sonra tarama için ne zaman gel derse o zaman gideceğim. Ama günü geçmiş olmaz dimi bebeğimin çünkü burda çoğu kişi 11 + larda gitmiş taramaya. Bide bi soru soracağım. Şeffaf ve çok yoğun olmayan ama gün içinde gelen akıntınız oluyor mu? Normal mi?

Islak mendilde temiz içerikliler
Water wipes
Baby turco yenidoğan
Sleepy yenidoğan
Carrefour baby yenidoğan
Unibaby sensitive
Baby me yenidoğan
Uni baby yenidoğan
Dalin yenidoğan
Mustela
Bunlar bulabildiklerim. Kendi aralarında kalite farkları var. Biri daha ıslak mesela birinin mendili daha kalın gibi gibi

Ben 12. Haftadayım yeni gideceğim. Akıntılar tüm hamilelik boyunca azalıp artabiliyor. Endişe etmeyin

Merhaba. Ben 5 kasımda ikili test için 12+ larda gitmiş olacağım. 11 ile 14. Hafta arası yapılıyor diye biliyorum. Doktor belki gittiğinde direkt tarama yapar. Benim akıntım hamileliğimi öğrendiğimden beri var. Günde 3-4 çamaşır değiştirmem gerekiyor

Evet bir uygulamada ilk 3 ay ve son 3 ay sik idrara cikiliyor sonra rutine donuyorsunuz diye okumustum dogruymus bende pazartesi ya da sali gunu tsh icin kan vericem bakalim ne olmus aylik takip edicekmisiz
Ben bu sabah verdim, 1 ay oldu ilaca başlayalı. Sonuç bekliyorum bakalım.

1 ay oldu ilaca başlayalı. En son 3.88 çıkmıştı. Bu sabah kan verdim yine, inşallah düşmüştür.

Canim bende oyle sandim tarama yapar belki filan cunku bana bebegin boyu 44 mm yi gecerse yaparim demisti 48 di 10+4 de yapmadi. Muhtemelen onun randevusu farkli oldugu icin yapmadi 45 dk lik bir randevu olusturuldu

Canım bebek bezini doğumdan sonra deneyerek alın dediler bana. Her bez her bebeğe iyi gelmiyormuş. O yüzden deneme yanılma yapacağız. Hangisiyle mutlu olursa o zaman onu stoklamayı düşünüyorum.

1 ay oldu ilaca başlayalı. En son 3.88 çıkmıştı. Bu sabah kan verdim yine, inşallah düşmüştür.
Düşmüştür muhakkak. Benim 6.50 tan 1.97 ye düştü 75 lik ilaç ile. Ama devam et dedi doktor ilaca. Diğer ayki değerine göre ilacın dozunu ayarlıcaz dedi. Birden düşmesinden de korkuyorum
Canim bende oyle sandim tarama yapar belki filan cunku bana bebegin boyu 44 mm yi gecerse yaparim demisti 48 di 10+4 de yapmadi. Muhtemelen onun randevusu farkli oldugu icin yapmadi 45 dk lik bir randevu olusturuldu
Belki hastaneden hastaneye değişir. Benim doktorumun o kadar detaylı bakacağını sanmıyorum en fazla 15 dk bakar. Ben de ayrıyetten belirtmedim çünkü ikili randevusu diye. Doktora sordum ikili test ne zaman yapılacak diye. 12.haftada dedi. Beni de zaten direkt 12.haftada çağırdı

Unibaby yi önerdiler bana da.

Primanin içeriğinde petrol var. Ayrıca bezin kendine has acaip bı kokusu da var. Ben hiç memnun kalmadım :) arkadaşında dediği gibi farklı sorunlardan dolayı farklı markalar denedik ve en son sleepy de kaldık Cook uzun zamandir sleepy kullanıyorum ıslak mendilim de hiç değişmedi o da başta unibaby yenidogandi sonra unibaby olarak kaldı bez stoğu yapmak çok riskli erkek mi kız mı ona göre bile değişir. Pipi den dolayı bezlerin on kisimlari çok dolu olur arkalara pek gitmez bu nedenle sızıntılar çok yaşanır. Kızlarda böyle sorunlar olmaz eşit dağılır mesela ya da bebeğinin bacakları birden kilo alırsa o bı paket bezi bile kullanmaya için elim vermez iz yaptigini gördükçe benim koltuğun altında bir numara iki numara bezler kaldı mesela hala duruyor

Peki ya nerdeyse birebir aynı şeyleri yazıyor olmamız her seferinde ben yazdım şimdi okuyordum senin yazdığını gördüm

Canım bebek bezini doğumdan sonra deneyerek alın dediler bana. Her bez her bebeğe iyi gelmiyormuş. O yüzden deneme yanılma yapacağız. Hangisiyle mutlu olursa o zaman onu stoklamayı düşünüyorum.

Bu da mantikli aslinda ya herkes oyle demis forumda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…