2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

O zaman bende bu fikrimden vazgeciyim dogduktan sonra deneye yanila belirleyelim

Muhtemelen normal randevu ucreti 490 ikili test 1250 diye ekstradan oyle randevu almami istedi sanki atla deve degil ya bakicakti ayni seyle

Geçmiş olsun hastalık hakkında pek bilgim yok ama arkadaşımın eşi hepatit b hastasıydı o bi dönem ilaç kullandı iyileşince bırakmıştı. Umarım siz de atlatırsınız

Muhtemelen normal randevu ucreti 490 ikili test 1250 diye ekstradan oyle randevu almami istedi sanki atla deve degil ya bakicakti ayni seyle
Bence de abartmışlar yani çok uçuk rakamlar. Ekstra bir durum olduğunda çıkışta ödüyoruz biz. diğer ikili yaptıran arkadaşlar ekstra belirtti mi ikili randevusu olduğunu?

Bende düğün zamanı sağlık raporu almaya gittiğimde tahlil sonucumda hepatit b bağışıklığım olduğunu söylemişti doktor nasıl yani dediğimde ya 5 yıl içinde hasta oldun yada aşı vuruldun demişti. Ama ikiside olmamıştı. Kötü gözüken bi hastalık galiba ama ben son 5 yılda büyük bi hastalık geçirmediğim için anlamadan atlatmışım demekki

Ayyyyyy maşallahhh bebişineeee bu arada
Benim de en sevdiğim spor boşa kürek çekmek

Canım bende de oluyor seninle aramızda bir gün var sanırım. Sabahları da gece de farketmiyor ama eskisi kadar sık değil

Benimde eskisi kadar değil ama yinede can sıkıcı.. Sanırım beslenme düzeni oluşturamadım ondan dolayı birazda böyleyim.

İstanbul’da yaşayan arkadaşlar var mı? Az önce yine sallandık hayrolsun
Çok şiddetliydi gerçekten İzmir’e yakınız biz o kadar uzun sürdü ki korkunçtu. Ben arabada eşimi bekliyordum araba sağa sola yattı resmen, tek başıma baya bir korktum. Allah kötüsünden korusun hepimizi

Amin canım çok geçmiş olsun ben de evde yalnızdım hava kapalı sağanak yağmur var bir anda sallanmaya başladım çok korktum Allah korusun hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…