2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bence de abartmışlar yani çok uçuk rakamlar. Ekstra bir durum olduğunda çıkışta ödüyoruz biz. diğer ikili yaptıran arkadaşlar ekstra belirtti mi ikili randevusu olduğunu?
Ben ikili diye ekstra hiçbir şey ödemedim canım, bilmiyorum sigortadan mı hallettiler, söyledim, kızlar bir şey yaptı ama para talep etmediler

Kızlar geçmiş olsun depremi hisseden arkadaşlara. Ben komposto yapmıştım ya hani onu blendrdan geçirdim sonra süzdüm cam şişeye koydum sabahları meyvesuyu niyetine içiyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim

Kızlar şu cinsiyeti söyleme olayı eşinizle beraber mi öğreneceksiniz yoksa sürpriz mi yapacaksınız var mi fikirleriniz ?

Amin canım çok geçmiş olsun ben de evde yalnızdım hava kapalı sağanak yağmur var bir anda sallanmaya başladım çok korktum Allah korusun hepimizi

Ben hic hissetmedim, balkonda salincakta sallaniyordum. Esim geldi iyi misin deprem olmus dedi oyle ogrendim. Allah hepimizi korusun

Eşimle beraber öğrenicem
Ya ben de öyle mi öğrensem bilmiyorum. 16 sında doktora gidicez o zaman gösterir belki eğer öyle olursa bana söyleyin eşime söylemeyin dicem Kasım sonunda kuzenlerim gelcek belki onlarla beraber eşime bi sürpriz yapabilirim

Bende kuzenimle görüştüm çok korkmuşlar. Oldukları yerde bir şey yokmuş ama duman dolu gökyüzü dedi. umarım can kaybı yoktur
Benim de kuzenim İzmir’de yaşıyor daha dün memlekete gitti teyzemlere aradım şimdi oldukları yerde yıkılan binalar varmış ama kendi binalarında bişe yokmus çok şükür insallah can kaybı yoktur aklıma hep 98 depremi geliyor çok korkuyorum Allah afatından esirgesin

Ay ben dayanamam o kadar bence herkesten önce eşin öğrenmeli

Bence kendi aranızda ufak bi sürpriz güzel olur. Öyle abartılı partileri sevmiyorum ama bunlar hep güzel anılar olarak kalacak sonuçta benim sanırım DNA sonucunda cinsiyet belli olcak ama doktora söyleyip kağıda yazmasını isteyebilirim.

Aynen ufak bişe zaten bakcaz burda öyle malzemeler satan yer yok ya da ben bulamadım gelirken onlar getirir diye konuştuk bakcaz eğer yaparsam atarım burayaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…