2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bu arada ikili için geldim 4e çektiler randevuyu
Neden 4 e çektiler ki? Haberlerini bekliyoruz
Bence ikiniz aynı anda öğrenin. Kasım sonuna kadar beklemesin çok geç olur

Sana bugun cinsiyetle alakali bir sey demedi mi iyice meraklandiriyorlar insani ya

Suan moralim cok bozuk lutfen bir bakin. Bugun ikili testimin sonuclari cikacakti telefonla aradim doktoru. Bana yuksek riskli ciktigini yarin sabahtan gelmemi patolojiye yonlendirecegini ya karindan sivi alinacak ya da ileri duzey kan testi yapilacagini soyledi. Ben hicbisey soramadim moralman bittim o an. Ultrasonda normaldi hersey oysa. Simdi ne olacak ne yapicam? Yasayan var mi bunu ne yapmam gerektigini bilmiyorum cok caresiz hissediyorum

Sana bugun cinsiyetle alakali bir sey demedi mi iyice meraklandiriyorlar insani ya
Demedi ya zaten gelmişken bakalım hadi dedi bi heyecanlandım ama ekranda görmemle kapattığı bir oldu o yüzden hiç cinsiyet soramadım. şimdi bu DNA testinde kesinleşmiş olacak ama ona da daha 15 gün var

Karpal tunel sendromu olabilir mi? Ama onun icin de daha erken sanki.
Kuzu araştırdım biraz vücutta biriken aşırı sıvının hormonlardaki artış ile sinirlere baskı yapması ile oluşan bir durumdur 3 aydan sonra rahatlar diyor bakalım bekleyeceğim inşallah geçer geçmezse bu ay gittiğimde yine de bir danışayım diyorum.

Çok üzüldüm arkadaşım. İnşallah doğru değildir bazen bu oranlar bile yanıltabilir çevremde çok başına gelen oldu, yüzde 99 downlu dediler bebek normal doğdu, cüce dediler bebek gayet normal doğdu, olan o üzüntü ile erken DOĞUM yapmak zorunda kalan annelere oldu. Karından sıvı aldırmanı tavsiye etmem yine senin kararın tabi ama doktorlar riskli diyor. Ya hiçbirşey yoksa Allaha sığın, gerekirse testin tekrarlanmasını iste, rabbim sabır Versin zor süreçler

Canım sakin olmaya çalış verende Allah alanda belki de kötü bisy olmicak içini ferah tut yarn git bakalm ne dicek ama sakin ol

Benim arkadaşıma da aynı şey söylenmişti canım ama o karından sıvı alınmasına izin vermedi riskliymiş sonuç olarak 9 ay stresli geçirdiği gebeliğin sonucunda çok sağlıklı bir çocuk doğurdu lütfen içini ferah tut inşallah her şey yolundadır moralini bozmamaya çalış

Annemgildeym canım uzanıyorm sadece wc için kalkıyorum ama kasiklarm da hala ağrı var kanama yok çok şükür ama karnım çok şiş ve ağrıyo sebebini bilmiyorum
Anneler iyi ki var Kalkma dinlen canım benim de karnım şişiyor bence gazla alakalı bir sorundur içini ferah tut

Canım sakin olmaya çalış verende Allah alanda belki de kötü bisy olmicak içini ferah tut yarn git bakalm ne dicek ama sakin ol

Nasil karar vericem neye gore vericem kimsesiz gibi hissediyorum suanda. Amniyosentez mi yoksa o ileriduzey kan testi mi onun da ne oldugunu bilmiyorum. Sonucumu da gormedim kacta kac riskli. Suanda yarina kadar bitik bir moralle nasil gececek zaman. Anmiyosentez yaptiranlar sonrasinda sorun yasadi mi acaba. Bir anda her sey anlamsizlasti. Cok mutsuzum.

Öncelikle sakin ol. Sonucunu söyledi mi doktorun. Şöyle söyleyeyim bir arkadaşımın ablasının ikili test sonucu 1/50 çıkmıştı. Fetal DNA da yaptırabilirdi ancak olumsuz bir sonuçta aldırmak isterse tekrar amniyosentez yaptırması gerektiği için direk onu yaptırdı. Sonucu tertemiz geldi. Bunlar istatistik. Onun kan değerleriyle aynı değere sahip insanlarda 50 kişiden 1inde down sendromuna rastlanmış demek oluyor. O yüzden sistem otomatik değeri belirliyor, aslında bizim için önemli olan bebeği baz alarak çıkan sonuç ultrason oluyor. Ama ben de ikili teste güvenemediğim için bugün fetal DNA yaptırdım.

Benimde aklıma o geldi acaba uzun süre el ile bir iş yapıyor musun? Mammamia2 genç yaşta da olabiliyor. Boyunla ilgili de olabilir parmaklarda uyuşukluk
Yok kuzu o kadar uzun sürecek el ile bir işim yok boyundada sıkıntı yaşamadım çok şükür bu zamana kadar ayak baş parmak olunca hep belle ilgili derler ama, okuduğum şeylere göre vucuttaki aşırı sıvı artışından gebelikte olabilir 3 aydan sonra geçer diyor 12 haftalık Ken gidince doktora da Bi soracağım bakalım.

Yaşla ilgili de yüksek çıkabilir canım, moralini düşürme, karından sıvı alınması olayı biraz riskli sanırım ama fetal dna testi yaptır muhakkak.

Peki ne yapicam simdi ben? Amniyosentez yaptirmasam da o ileriduzey kan testini mi yaptirayim? Yoksa baska doktora gidip yine ikili test mi yaptirayim. Ne yapacagimi bilemiyorum

Peki ne yapicam simdi ben? Amniyosentez yaptirmasam da o ileriduzey kan testini mi yaptirayim? Yoksa baska doktora gidip yine ikili test mi yaptirayim. Ne yapacagimi bilemiyorum
Amniyosentez pek önerilmiyor canım ileri düzey kan testi yaptırman bana daha mantıklı geliyor için de rahatlaması için farklı doktora da görünebilirsin doktorun ense kalınlığını ölçtü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…