2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Amniyosentez riskli biliyorum kuzu, varsa inşallah söyleyen olur. Bence doktordan sonuçları iste ve testini tekrarlat. Yani söylemek kolay yapmak zor biliyorum ama üzülmemeyi çalış dur bakalım herşey netleşsin.. Dualarım seninle sende bol bol dua et.

Arkadasinizin ablasi amniyosentez mi yaptirdi? Peki iyii mi suanda? Doktorun dedigi ileri duzey kan testi fetal dna mi oluyor? O zaman.hangisini secicem?

Arkadasinizin ablasi amniyosentez mi yaptirdi? Peki iyii mi suanda? Doktorun dedigi ileri duzey kan testi fetal dna mi oluyor? O zaman.hangisini secicem?
Canım istersen bi doktora daha muayene ol danış ona göre kararını ver

Demedi ya zaten gelmişken bakalım hadi dedi bi heyecanlandım ama ekranda görmemle kapattığı bir oldu o yüzden hiç cinsiyet soramadım. şimdi bu DNA testinde kesinleşmiş olacak ama ona da daha 15 gün var

Saglikli olsun da 15 gun sonra ogrenelim

Yaşla ilgili de yüksek çıkabilir canım, moralini düşürme, karından sıvı alınması olayı biraz riskli sanırım ama fetal dna testi yaptır muhakkak.
Rose moralim cok bozuk fetal dna kan testi mi peki, yaptirilan yere gore degismez de mi gecerliligi? Henuz soktan okuyamadim bile internette. Direk buraya sigindim

Demedi ya zaten gelmişken bakalım hadi dedi bi heyecanlandım ama ekranda görmemle kapattığı bir oldu o yüzden hiç cinsiyet soramadım. şimdi bu DNA testinde kesinleşmiş olacak ama ona da daha 15 gün var
DNA testi ne canım benden doktorum öyle bir şey istemedi

Cok sagolun hepiniz dualarinizi eksik etmeyin. Kac ay sonra ilk defa agliyorum. 3 gundur bebek kiyafetleri siparis ediyordum internetten aklimdan hic kotu bisey gecirdim. Doktor oyle deyince sok yasadim kaldim telefonda.

Insallah hic bir seyi yoktur lutfen sakin ol Amniyosentez kesin sonuc ama bebek icin dusuk riski yarattigindan iki gun sanirim 48 saat diye biliyorum hep uzanmanizi soyluyorlar. Fetal dna da yapilabilir belki onda da %99 sonuc dogru cikiyormus. Insallah hic bir seyi yoktur

Evet ileri düzey kan testi fetal DNA oluyor %99 doğru sonuç veriyor. En geç 15 gün içinde çıkıyor. ancak aksi bir durum olursa aldırmak istersen amniyosentez kesin tanı olduğu için onu şart koşuyorlar. Arkadaşımın ablası yaptırdı ne acı ne ağrı hissetmedi, hiç bir sorun da yaşamadı ama risklerini doktor söylemek zorunda. Yaptırdıktan sonra 1-2 gün dinlendi sadece. Sonucu temiz geldi,üstelik ikili test risk durumu çok yüksekti onun. Şimdi bebeği doğdu ikisi de çok sağlıklı çok şükür. Bu sadece istatistik bunu unutma lütfen. Senin bebeğinin değerlerine göre çıkan bir sonuç değil.

Amniyosentez pek önerilmiyor canım ileri düzey kan testi yaptırman bana daha mantıklı geliyor için de rahatlaması için farklı doktora da görünebilirsin doktorun ense kalınlığını ölçtü mü?
Olcmustu 1.6 cikmisti. hatta burda yazmistim burun kemigiyle ilgili bisey demedi acaba atladi mi diye. Yuzunu kapamisti ultrasonda. Ama aklima kotu bisey getirmedim. Simdi bi anda yuksek riskli cikti patolojiye yonlendiricem deyince cok kotu oldum

Rose moralim cok bozuk fetal dna kan testi mi peki, yaptirilan yere gore degismez de mi gecerliligi? Henuz soktan okuyamadim bile internette. Direk buraya sigindim

Cok sagolun hepiniz dualarinizi eksik etmeyin. Kac ay sonra ilk defa agliyorum. 3 gundur bebek kiyafetleri siparis ediyordum internetten aklimdan hic kotu bisey gecirdim. Doktor oyle deyince sok yasadim kaldim telefonda.
Normacım moralini bozma, ileri düzey kan testi dedikleri fetal dna testi oluyor. burda yaptıran arkadaşlar var.
sirkencubin yaptırdı, bibalprensesi yaptırdı.. arkadaşlarla özelden konuşup nerden yaptırdıklarını öğrenebilirsin.
1 hafta içinde çıkıyormuş sonuçlar, bu testler %99 doğru sonuç veriyor.
dualarım seninle

Olcmustu 1.6 cikmisti. hatta burda yazmistim burun kemigiyle ilgili bisey demedi acaba atladi mi diye. Yuzunu kapamisti ultrasonda. Ama aklima kotu bisey getirmedim. Simdi bi anda yuksek riskli cikti patolojiye yonlendiricem deyince cok kotu oldum
Canım ikili test tanı testi değil doktorlar bunu söylüyor zaten bak çevremde yüksek riskli denilip sağlıklı bebeği olan çok anne var ben de o stresi yaşamamak için ikili test yaptırmadım buraya da yazdım zaten

Anneler iyi ki var Kalkma dinlen canım benim de karnım şişiyor bence gazla alakalı bir sorundur içini ferah tut
Aynen kuzum yoksa kimse bana böyle bakamazdi Allah başımızdan eksik etmesin belki de gazdır kuzum içerde kanama alanı vardı ondan korkuyorum o şişlik yapar mı bilmiyorum pztsi yine doktora gidicem bu ara çok ultrasona girdim inslh bebisime bisy olmaz

Bende okulda çalışıyorum canım çok dikkat ediyorum ama çok tedirginim mecburum girmeye mümkün olduğunca dikkat edip kendimi korumaya çalışıyorum ama durumlar fena vakalar tırmanışa rabbim korusun. Allaha sığınıyorum inan başka elimden ne gelir..

DNA testi ne canım benden doktorum öyle bir şey istemedi
Fetal DNA testi canım. Bunu yaptırınca ikili,üçlü teste gerek kalmıyor aslında ama ben ikili testten sonra yaptırdım bugün. Anne kanından bebeğin DNA’sı ayrıştırılarak bebeğin kromozomal bir sorunu var mı yok mu diye bakılıyor.

Ultrasonun bi zararı yok canım ben sordum doktora içini ferah tut

O zaman ben fetal dna mi yaptirayim ? Suanda 12+3 haftaligim. Sonucum gec cikarsa ve kotu cikarsa hersey icin gec kalmis mi olucam. Ne dusunecegimi bilmiyorum icim cekilmis gibi.

O zaman ben fetal dna mi yaptirayim ? Suanda 12+3 haftaligim. Sonucum gec cikarsa ve kotu cikarsa hersey icin gec kalmis mi olucam. Ne dusunecegimi bilmiyorum icim cekilmis gibi.
Canım arkadslarin dediği gibi fetal DNA mantıklı ve ikili testte riskli olup sagliklo olan bı sürü bebiş var içini ferah tut sakin ol yrn bı git bakalm sonu hayır olsun inşallah

Evet sen bence fetal dna yaptirmalisin ilk, ikili testin riskli cikarsa bana doktor fetal dna yapilir demisti. Zaten amniyosentez icin internette 15-20 haftalar arasi yapilir diyor. Insallah fetal dna da hic bir sey cikmaz dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…