- 17 Nisan 2016
- 5.777
- 7.712
- 198
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #13.261
Amniyosentez riskli biliyorum kuzu, varsa inşallah söyleyen olur. Bence doktordan sonuçları iste ve testini tekrarlat. Yani söylemek kolay yapmak zor biliyorum ama üzülmemeyi çalış dur bakalım herşey netleşsin.. Dualarım seninle sende bol bol dua et.Nasil karar vericem neye gore vericem kimsesiz gibi hissediyorum suanda. Amniyosentez mi yoksa o ileriduzey kan testi mi onun da ne oldugunu bilmiyorum. Sonucumu da gormedim kacta kac riskli. Suanda yarina kadar bitik bir moralle nasil gececek zaman. Anmiyosentez yaptiranlar sonrasinda sorun yasadi mi acaba. Bir anda her sey anlamsizlasti. Cok mutsuzum.
Arkadasinizin ablasi amniyosentez mi yaptirdi? Peki iyii mi suanda? Doktorun dedigi ileri duzey kan testi fetal dna mi oluyor? O zaman.hangisini secicem?Öncelikle sakin ol. Sonucunu söyledi mi doktorun. Şöyle söyleyeyim bir arkadaşımın ablasının ikili test sonucu 1/50 çıkmıştı. Fetal DNA da yaptırabilirdi ancak olumsuz bir sonuçta aldırmak isterse tekrar amniyosentez yaptırması gerektiği için direk onu yaptırdı. Sonucu tertemiz geldi. Bunlar istatistik. Onun kan değerleriyle aynı değere sahip insanlarda 50 kişiden 1inde down sendromuna rastlanmış demek oluyor. O yüzden sistem otomatik değeri belirliyor, aslında bizim için önemli olan bebeği baz alarak çıkan sonuç ultrason oluyor. Ama ben de ikili teste güvenemediğim için bugün fetal DNA yaptırdım.
Canım istersen bi doktora daha muayene ol danış ona göre kararını verArkadasinizin ablasi amniyosentez mi yaptirdi? Peki iyii mi suanda? Doktorun dedigi ileri duzey kan testi fetal dna mi oluyor? O zaman.hangisini secicem?
Demedi yazaten gelmişken bakalım hadi dedi bi heyecanlandım ama ekranda görmemle kapattığı bir oldu o yüzden hiç cinsiyet soramadım. şimdi bu DNA testinde kesinleşmiş olacak ama ona da daha 15 gün var
Rose moralim cok bozukYaşla ilgili de yüksek çıkabilir canım, moralini düşürme, karından sıvı alınması olayı biraz riskli sanırım ama fetal dna testi yaptır muhakkak.
DNA testi ne canım benden doktorum öyle bir şey istemediDemedi yazaten gelmişken bakalım hadi dedi bi heyecanlandım ama ekranda görmemle kapattığı bir oldu o yüzden hiç cinsiyet soramadım. şimdi bu DNA testinde kesinleşmiş olacak ama ona da daha 15 gün var
Cok sagolun hepiniz dualarinizi eksik etmeyin. Kac ay sonra ilk defa agliyorum. 3 gundur bebek kiyafetleri siparis ediyordum internetten aklimdan hic kotu bisey gecirdim. Doktor oyle deyince sok yasadim kaldim telefonda.Amniyosentez riskli biliyorum kuzu, varsa inşallah söyleyen olur. Bence doktordan sonuçları iste ve testini tekrarlat. Yani söylemek kolay yapmak zor biliyorum ama üzülmemeyi çalış dur bakalım herşey netleşsin.. Dualarım seninle sende bol bol dua et.
Arkadasinizin ablasi amniyosentez mi yaptirdi? Peki iyii mi suanda? Doktorun dedigi ileri duzey kan testi fetal dna mi oluyor? O zaman.hangisini secicem?
Evet ileri düzey kan testi fetal DNA oluyor %99 doğru sonuç veriyor. En geç 15 gün içinde çıkıyor. ancak aksi bir durum olursa aldırmak istersen amniyosentez kesin tanı olduğu için onu şart koşuyorlar. Arkadaşımın ablası yaptırdı ne acı ne ağrı hissetmedi, hiç bir sorun da yaşamadı ama risklerini doktor söylemek zorunda. Yaptırdıktan sonra 1-2 gün dinlendi sadece. Sonucu temiz geldi,üstelik ikili test risk durumu çok yüksekti onun. Şimdi bebeği doğdu ikisi de çok sağlıklı çok şükür. Bu sadece istatistik bunu unutma lütfen. Senin bebeğinin değerlerine göre çıkan bir sonuç değil.Arkadasinizin ablasi amniyosentez mi yaptirdi? Peki iyii mi suanda? Doktorun dedigi ileri duzey kan testi fetal dna mi oluyor? O zaman.hangisini secicem?
Olcmustu 1.6 cikmisti. hatta burda yazmistim burun kemigiyle ilgili bisey demedi acaba atladi mi diye. Yuzunu kapamisti ultrasonda. Ama aklima kotu bisey getirmedim. Simdi bi anda yuksek riskli cikti patolojiye yonlendiricem deyince cok kotu oldumAmniyosentez pek önerilmiyor canım ileri düzey kan testi yaptırman bana daha mantıklı geliyor için de rahatlaması için farklı doktora da görünebilirsin doktorun ense kalınlığını ölçtü mü?
Rose moralim cok bozukfetal dna kan testi mi peki, yaptirilan yere gore degismez de mi gecerliligi? Henuz soktan okuyamadim bile internette. Direk buraya sigindim
Normacım moralini bozma, ileri düzey kan testi dedikleri fetal dna testi oluyor. burda yaptıran arkadaşlar var.Cok sagolun hepiniz dualarinizi eksik etmeyin. Kac ay sonra ilk defa agliyorum. 3 gundur bebek kiyafetleri siparis ediyordum internetten aklimdan hic kotu bisey gecirdim. Doktor oyle deyince sok yasadim kaldim telefonda.
Canım ikili test tanı testi değil doktorlar bunu söylüyor zaten bak çevremde yüksek riskli denilip sağlıklı bebeği olan çok anne var ben de o stresi yaşamamak için ikili test yaptırmadım buraya da yazdım zatenOlcmustu 1.6 cikmisti. hatta burda yazmistim burun kemigiyle ilgili bisey demedi acaba atladi mi diye. Yuzunu kapamisti ultrasonda. Ama aklima kotu bisey getirmedim. Simdi bi anda yuksek riskli cikti patolojiye yonlendiricem deyince cok kotu oldum
Aynen kuzum yoksa kimse bana böyle bakamazdi Allah başımızdan eksik etmesinAnneler iyi ki varKalkma dinlen canım benim de karnım şişiyor bence gazla alakalı bir sorundur içini ferah tut
Bende okulda çalışıyorum canım çok dikkat ediyorum ama çok tedirginim mecburum girmeye mümkün olduğunca dikkat edip kendimi korumaya çalışıyorum ama durumlar fena vakalar tırmanışa rabbim korusun. Allaha sığınıyorum inan başka elimden ne gelir..Kızlar ya bu koronadan aşırı korkuyorum benin gibi panik olan var mı,yani evden çıkmayan tanıdıklarım bile korona olmaya başladı delirmek üzereyim...eşim mecbur işe gidiyor dikkat ediyor ama insanlarla iç içe mesleği.sürekli düşünce halindeyim
Fetal DNA testi canım. Bunu yaptırınca ikili,üçlü teste gerek kalmıyor aslında ama ben ikili testten sonra yaptırdım bugün. Anne kanından bebeğin DNA’sı ayrıştırılarak bebeğin kromozomal bir sorunu var mı yok mu diye bakılıyor.DNA testi ne canım benden doktorum öyle bir şey istemedi
Ultrasonun bi zararı yok canım ben sordum doktora içini ferah tutAynen kuzum yoksa kimse bana böyle bakamazdi Allah başımızdan eksik etmesinbelki de gazdır kuzum içerde kanama alanı vardı ondan korkuyorum o şişlik yapar mı bilmiyorum pztsi yine doktora gidicem bu ara çok ultrasona girdim inslh bebisime bisy olmaz
Insallah hic bir seyi yoktur lutfen sakin olAmniyosentez kesin sonuc ama bebek icin dusuk riski yarattigindan iki gun sanirim 48 saat diye biliyorum hep uzanmanizi soyluyorlar. Fetal dna da yapilabilir belki onda da %99 sonuc dogru cikiyormus. Insallah hic bir seyi yoktur
O zaman ben fetal dna mi yaptirayim ? Suanda 12+3 haftaligim. Sonucum gec cikarsa ve kotu cikarsa hersey icin gec kalmis mi olucam. Ne dusunecegimi bilmiyorum icim cekilmis gibi.Evet ileri düzey kan testi fetal DNA oluyor %99 doğru sonuç veriyor. En geç 15 gün içinde çıkıyor. ancak aksi bir durum olursa aldırmak istersen amniyosentez kesin tanı olduğu için onu şart koşuyorlar. Arkadaşımın ablası yaptırdı ne acı ne ağrı hissetmedi, hiç bir sorun da yaşamadı ama risklerini doktor söylemek zorunda. Yaptırdıktan sonra 1-2 gün dinlendi sadece. Sonucu temiz geldi,üstelik ikili test risk durumu çok yüksekti onun. Şimdi bebeği doğdu ikisi de çok sağlıklı çok şükür. Bu sadece istatistik bunu unutma lütfen. Senin bebeğinin değerlerine göre çıkan bir sonuç değil.
Canım arkadslarin dediği gibi fetal DNA mantıklı ve ikili testte riskli olup sagliklo olan bı sürü bebiş var içini ferah tut sakin ol yrn bı git bakalm sonu hayır olsun inşallahO zaman ben fetal dna mi yaptirayim ? Suanda 12+3 haftaligim. Sonucum gec cikarsa ve kotu cikarsa hersey icin gec kalmis mi olucam. Ne dusunecegimi bilmiyorum icim cekilmis gibi.
O zaman ben fetal dna mi yaptirayim ? Suanda 12+3 haftaligim. Sonucum gec cikarsa ve kotu cikarsa hersey icin gec kalmis mi olucam. Ne dusunecegimi bilmiyorum icim cekilmis gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?