- 19 Kasım 2018
- 4.123
- 7.027
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #13.301
Cok tesekkur ederim cansu. Gercekten yaklasim kadar onemli ki. Surda sizlerin yazdiklari olmasa savrulup gidecektim neredeyseHic korkma insallah hic bir sey cikmicakdoktor da cok garip gercekten bu sekilde soylenir mi ruhsuz bunlar. Bence baska bir doktora da gorun hatta o doktor perinatolog olsun benim eski doktorumda boyle ruhsuz negatif bir kadindi beni hep korkuturdu. Icini ferah tut, sanirim fetal dan yaptiran arkadaslarin evine kadar gelip kan aldilar bir yere gitmene gerek de olmayabilir
Bende izmirdeyim ve istanbul depremini de görmüş biri olarak çok ama çok korktum. Aynısıydı şiddet olarak. Allah beterinden saklasınDepremi hisseden arkadaslara gecmis olsun. Izmirdeki arkadaslarimla konustum hepsi de cok korkmuslar. Cok uzucu.
Ben de live gidiyorumsincandaym benhangi hastaneye gidiyosun bn balgatyaki ufuga geliyorum taa buralardan
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasınBende izmirdeyim ve istanbul depremini de görmüş biri olarak çok ama çok korktum. Aynısıydı şiddet olarak. Allah beterinden saklasın
Bence erkenden strese girmemeye çalış canım. Yengeme doktoru kalpte parlama var şu var bu var demişti. Ki o parlamalar uzun zaman görüldü. Amniyosentez bile yapıldı, şükür ki yeğenim gayet sağlıklı doğdu. Çok düşük ihtimaller bunlar.Bi parca rahatladim sizlerin sayesinde hepiniz sagolun. Ben bu doktordan basindan beri mutsuz oldum beni hep strese soktu. Yarin nasil yonlendirecek bakalim ona gore de kararimi vericem degistirmek konusunda.
Cok tesekkur ederim cansu. Gercekten yaklasim kadar onemli ki. Surda sizlerin yazdiklari olmasa savrulup gidecektim neredeyseBu doktor beni basindan beri strese soktu cunku ben erken idrar testiyle hamileligimi ogrenip gittim ve tabi kese yok hicbisey yok. Beni riskli gebelik diye korkuttu keseyi gorene kadar. sonrasinda da o sicakligi hic yakalayamadim. Fetal dna yaptiricam ve allaha siginicam.
Canım doktorun içine sinmiyorsa ilerleyen süreçte kafanın rahatlaması için bence doktoru değiştir ben üçüncü doktorda karar verdim ancak gerçekten yaklaşımı çok önemli eşim ilk kez geçen hafta tanıştı doktorumla sesi bile çok güven veriyor dedi biz iyi şeyler duymaya gidiyoruz muayeneye bazıları gerçekten çok strese sokuyorCok tesekkur ederim cansu. Gercekten yaklasim kadar onemli ki. Surda sizlerin yazdiklari olmasa savrulup gidecektim neredeyseBu doktor beni basindan beri strese soktu cunku ben erken idrar testiyle hamileligimi ogrenip gittim ve tabi kese yok hicbisey yok. Beni riskli gebelik diye korkuttu keseyi gorene kadar. sonrasinda da o sicakligi hic yakalayamadim. Fetal dna yaptiricam ve allaha siginicam.
Nipt nifty fetal dna denen testler aynı aslında bazı merkezler amerikaya bazısı avrupaya gönderiyo türkiyede yapılan da var sanırım.Ben bursa burgen genetik merkezinde de yaptırdım ankarada yaşıyorum her şehirde temsilcileri var eve gelip kapıda kan aldılar iki tüp 3500 liraydı.Doktorun hemen kan ver derse fiyata göre biraz araştırcam de illa orda yaptırmak zorunda değilsinTesekkur ederim sagolunpeki amerikaya yollayan bir yere mi yurticinde yollanan bir yere mi yaptirmaliyim hic bilmiyorum. Sanki hemen yarin gittigimizde yapilcakmis gibi. Zaman da ilerliyor. Nipt ile fetal dna ayni test mi oluyor?
Ah insallah. Bir anda oyle sarsildim ki. O ana kadar da deprem goruntulerini izliyordum keyfim hic yoktu hersey bos dedim sonra bu telefonla gundem bir anda degisti benim icin. Yarin bakalim ne olacak.Bence erkenden strese girmemeye çalış canım. Yengeme doktoru kalpte parlama var şu var bu var demişti. Ki o parlamalar uzun zaman görüldü. Amniyosentez bile yapıldı, şükür ki yeğenim gayet sağlıklı doğdu. Çok düşük ihtimaller bunlar.
Ah ah aynisini bende yasadim 2 hafta 5 gunlukken ogrenip gitmistim bilmedigimden. Sanirim 5. haftada kalp atisini gordu o zaman bile sevinme hemen filan dedi tavirda boyleydi. Insallah hic bir sey cikmicak bebeginde de saglikla kavusucaksin dualarimiz seninle
Sagolun eksik olmayin kizlarCanım doktorun içine sinmiyorsa ilerleyen süreçte kafanın rahatlaması için bence doktoru değiştir ben üçüncü doktorda karar verdim ancak gerçekten yaklaşımı çok önemli eşim ilk kez geçen hafta tanıştı doktorumla sesi bile çok güven veriyor dedi biz iyi şeyler duymaya gidiyoruz muayeneye bazıları gerçekten çok strese sokuyor
Cok tesekkur ederimNipt nifty fetal dna denen testler aynı aslında bazı merkezler amerikaya bazısı avrupaya gönderiyo türkiyede yapılan da var sanırım.Ben bursa burgen genetik merkezinde de yaptırdım ankarada yaşıyorum her şehirde temsilcileri var eve gelip kapıda kan aldılar iki tüp 3500 liraydı.Doktorun hemen kan ver derse fiyata göre biraz araştırcam de illa orda yaptırmak zorunda değilsin
Yok normal senin benim 2.2 idi85 dogumluyum 35 yasindayim. 1.6 riskli mi peki
Gercekten allah iyi insanlarla karsilastirsin, eminim doktorunun kotu niyeti yoktur ama her gun onlarca insanla muhattap olaa olaa onlar da robotlasiyorlar bazen...Bi parca rahatladim sizlerin sayesinde hepiniz sagolun. Ben bu doktordan basindan beri mutsuz oldum beni hep strese soktu. Yarin nasil yonlendirecek bakalim ona gore de kararimi vericem degistirmek konusunda.
Fetal DNA temiz çıkınca amniyoya gerek kalmadı canım. Demin baktım benim risk 1:50 imiş fazla yüksek bir ihtimal. Buna rağmen doktorum asla endişeye düşürmedi beni. Doktorunun yaklaşımını beğenmiyorsan değiştirmek için hala çok vakit var canım.Peki sen ekstra bisey yaptirdin mi sonucundan sonra? Benim kacta kac onu bile bilmiyorum yarin ogrenicemama doktora kalsa bana amniyosentez yaptircak demek ki. Cunku seni patolojiye yonlendiricem dedi. Fetal dna yi da ordan mi yapiyolar bilmiyorum ki
Benim sonucum çok şükür normal geldi, kan versem belki yüksek gelecekti boşuna strese girecektim. 1.6 gayet normal bi değer. Testinizi güvenilir bi yerde yaptırmanızı öneririm doktorunuz kendi anlaşmalı olduğu firmayı önerebilir o da çok labların kalitesini çok bilmiyodur. Benim yakınım baya pimpirikliydi bu konuda bana illa o labda yaptır dedi. Doktorumun verdiği yerde yaptırtmadı. Siz de değerlendiririz koşulları.Cok tesekkur ederimYarin konusucam.
Ah...amin aminArkadaslar İzmir ve cevresinde olanlara buyuk gecmis olsun. Esimin memleketi izmir kayvalidem ve.akrabalari orda neyseki iyiler. Ama haber geldiginden beri agliyorum sinirlerim cok bozuldu Allah sabir versin bekleyenlere ins göçük altında kalanlar kurtarilir butun moralim mahvoldu dua ediyorim onlar icin benim hayattaki en buyuk korkum tsunami ve enkaz altinda kalmak o yuzden cok etkilendim bi daha ulkemiz boyle seyler yaşamaz insallah
Ah insallah. Bir anda oyle sarsildim ki. O ana kadar da deprem goruntulerini izliyordum keyfim hic yoktu hersey bos dedim sonra bu telefonla gundem bir anda degisti benim icin. Yarin bakalim ne olacak.
Sagolun eksik olmayin kizlar❤ bugun bu kadar sarsilmamin nedeni yarisi olumsuz haberse daha fazlasi bunu soyleme sekli. Beni rahatlatacak tek bisey soyleseydi boyle olmazdim. Bana direk canim sonucun yuksek riskli cikti. Yarin sabah gel patolojiye yonlendiricem, ya karindan sivi alinacak ya da ileri duzey kan testi yapilacak. Cumle bu kadar.
Cansu peki sen de degistirdin mi suan doktorunu?
Yani önlerinde de ekran var isteseler ilgili gibi davranabilirler en azından.Canimm simdi gordum ben son yazdigini evet evet degistirdim. Normal doktora 45 tl oduyordum bir perinatologa gidiyorum simdi buna da saglik sigortasiyla 95 tl oduyorum cok fark yok diye degistirdim. Seninde icine sinmiyorsa kesinlikle degistirmeni oneririm ben ne derse hic itiraz etmeden yapiyorum. Digeri benim adimi bilmesini zaten beklemiyordum da her gordugunde ilk kez goruyormus gibi folik asite basladin mi filan diyordu ilgisizdi cok o yuzden simdi icim rahat. Sende muhakkak alternatifleri degerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?