- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #13.361
Çok iyi yapmışsınız canım, orda olmak iyi gelir.Annemlerin tek katlı yazlığına geldik.
Şükür imkanım oldu,Rabbim olmayanlarında yardımcısı olsun inşAllah,Sağolasın
Uyumaya calisiyorum uyuyamiyorum nefes darligi basladi astim spreyimi sıktım bu deprem beni mahvetti ya oradaki insanlarin göçük altinda kalanlarin ya da yakinlarni kaubedenlerin yerine kendi koyuyorum sürekli kaygi bozuklugu basladi resmen ztn bi kac gündür aşırı duygusallastim hamilelikten oncede boyleydim ama simdi iyiden iyiye beter.bi hal aldi kızlar cok kafama.takiyorim ya sanki ben yaşamışım gibi bi empati halindeyim ve bu cok asiri biliyorim ama devam edemiyorum sanki bu gidis devam.ederse yardim alicam herhalde ztn surkeli bende bi deprem korkusu vardi 99 dan beri smdi daha beter katlandi
Yok yok erkek ilkiHadi hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Senin ilki kız mıydı hatırlayamadım
Yaa ne güzel anlamlı bir ismi var. Hatta muhteşem benceKızlar dün de (29 Ekim’de) aşırı duygusaldım, ben böyle özel günlerde çok duygusal oluyorum, evladıma bakıyorum, inşallah tüm bu masum yavrulara güzel yarınlar bırakabiliriz diye düşünüyorum.
Size kızımın isim hikayesinden de bahsetmek istiyorum, kızımın adı “Nazlı Hilal”
İstiklal marşında geçtiği için çok anlamlı bulduk ve aynı zamanda bizim için duygu yoğunluğu çok fazla bir isim oldu, her İstiklal marşı dinlediğimizde/söylediğimizde tüm özel günlerde gözlerim dolarak okuyorum.
Biz vatanını, milletini, değerlerini bilerek büyüsün istedik, bu ruhu hiç kaybetmesin istedik ve bu ismi seçtik.
Tabi soyadımızla da uyumlu ve çok güzel tamamlıyor “Nazlı Hilal Yıldız” tam birtemsili bizim için
Dilerim evlatlarımız değerlerine bağlı, sonsuz anlayışlı ve hoş görülü bireyler olarak yetişirler.
Canım korkma onlar dünyanın en güvenilir yerindelerKızlar bende izmirdenim. Tam kızımı sallarken oldu, bizim de evde en ufak depremde dolap kapakları, avize, vitrin, ünite vs şangur şungur sallanır zaten. Ev bi anda korku filmi gibi oldu. Bir sürü bardak, çerçeve vs kırıldı. Kızımı alıp nereye gideceğimi şaşırdım, neresi daha güvenli bilemedimnormalde soğuk kanlıyımdır ama söz konusu kızım olunca şaşkına döndüm, farkında olmadan çok korkmuşum bittiğinde elim ayağım titriyordu zangır zangır.
Ya şimdi kafama takılan acaba bu korkum, stresim karnımdaki bebeği de etkilemiş midir
Benilk vaka cikti eve bi kapandim haziranda is basi yaptim ama tatile gittim cunku yasadiklarimdannsonra cevrem doktorum bile bi tatile git gel diyordu. kendimce guvenli takildim gelince de kimseyle muhattap olmadim 2 hafta kadar. Iyi ki gitmisim tatil donusu bebegim surpriz geldi:) Alisveris yapmayi ben de cok ozledim bazen diyorum n95 takip ustune de cerrahiyi takip birTeşekkür ederim
Haklısın bence de şu kısıtlamalar tekrar gelse de bizim de kafamız rahatlasa.
Biz de bu yaz korkudan hiçbir yere gitmedik, inan gezmeyi unutttum.
Geçen hafta kontrole il merkezine gittik, arabayı otoparka bırakınca çarşıda biraz yürümek zorunda kaldık, insanlar üstüme üstüme geldi sankiki burası küçük bir şehir.
Vitrinlere baktık, alışveriş nasıl yapılıyordu unuttuk diye dalga geçtik kendimizle
Ya şuan rahatım, sadece o an çok gerildim korktum. Ama hayatımda yaşadığım en büyük korku olduCanım korkma onlar dünyanın en güvenilir yerindelerçok büyük geçmiş olsun. Tepkin çok normal en soğukkanlı insanın bile eli ayağı titrer böyle bir durumda. Siz güvendeyseniz sorun yok. Rahatlamaya çalış.
Günaydın akıl almıyor bir anne evladına nasıl böyle davranır haklı olsa geçerli sebebi olsa bir nebze diyeceğimAnneme yaptığı haksızlıkları ve kırıcı davranışlarını söylediğim için küstü.
Abimin eşiyle ilgili olan kısmı da ona gösterdiği anlayışı ve ilgiyi bize göstermemesi...
bütün bunları ortaya dökünce de zoruna gitti işte...
Allah tekrar yaşatmasın canım insan o an ne yapacağını bilemiyor aklımız kalbimiz sizinleYa şuan rahatım, sadece o an çok gerildim korktum. Ama hayatımda yaşadığım en büyük korku oldu
Adıyla yaşasın çok güzel bir anlamı varKızlar dün de (29 Ekim’de) aşırı duygusaldım, ben böyle özel günlerde çok duygusal oluyorum, evladıma bakıyorum, inşallah tüm bu masum yavrulara güzel yarınlar bırakabiliriz diye düşünüyorum.
Size kızımın isim hikayesinden de bahsetmek istiyorum, kızımın adı “Nazlı Hilal”
İstiklal marşında geçtiği için çok anlamlı bulduk ve aynı zamanda bizim için duygu yoğunluğu çok fazla bir isim oldu, her İstiklal marşı dinlediğimizde/söylediğimizde tüm özel günlerde gözlerim dolarak okuyorum.
Biz vatanını, milletini, değerlerini bilerek büyüsün istedik, bu ruhu hiç kaybetmesin istedik ve bu ismi seçtik.
Tabi soyadımızla da uyumlu ve çok güzel tamamlıyor “Nazlı Hilal Yıldız” tam birtemsili bizim için
Dilerim evlatlarımız değerlerine bağlı, sonsuz anlayışlı ve hoş görülü bireyler olarak yetişirler.
Tiroid ilaciyla demir ilacini nasil aliyorsun cnm.ben demiro sabahtan oglenden sonra da troid aliyorum ayni ogunlerde almamak gerekiyormus.sen nasil aliyorsun Benim 1.26 bi gun 25 bi gun 50 hala ic diyor dr lar.3.5 du ilac baslattiklarinda 2.5 dan sonrasi bebekte problem olusturuyormus.Benim de öyle, fazla sık çıkmıyorum eskisi gibi. Kahvaltı mecbur yapamıyorum tiroid ilacından dolayı.
Nasi yani tsh birgin 1.26 obur gun 50 obur gun 3.5 mu nasi bu kadar farkkilasabiliyo ilginc tsh sabah ac karna alman lazjn kan iiciceksende gece yatmadan ic uyuTiroid ilaciyla demir ilacini nasil aliyorsun cnm.ben demiro sabahtan oglenden sonra da troid aliyorum ayni ogunlerde almamak gerekiyormus.sen nasil aliyorsun Benim 1.26 bi gun 25 bi gun 50 hala ic diyor dr lar.3.5 du ilac baslattiklarinda 2.5 dan sonrasi bebekte problem olusturuyormus.
Hayir cnmNasi yani tsh birgin 1.26 obur gun 50 obur gun 3.5 mu nasi bu kadar farkkilasabiliyo ilginc tsh sabah ac karna alman lazjn kan iiciceksende gece yatmadan ic uyu
Degerim 3.5 tu bebek icin fazla deyip dr lar baslatti tiroid ilaciniNasi yani tsh birgin 1.26 obur gun 50 obur gun 3.5 mu nasi bu kadar farkkilasabiliyo ilginc tsh sabah ac karna alman lazjn kan iiciceksende gece yatmadan ic uyu
Gece icsek oluyormu demiriNasi yani tsh birgin 1.26 obur gun 50 obur gun 3.5 mu nasi bu kadar farkkilasabiliyo ilginc tsh sabah ac karna alman lazjn kan iiciceksende gece yatmadan ic uyu
Kan ilacini gece icebilirsin Olur tabiki ama tiroit ilacini mutlaka sabah ac karna hep ayni saatte yemekten en az yarim saat once icmek gerek etkili olmasi icinGece icsek oluyormu demiri
Spring05 Beni guldurdun her gordugunde folik asite basladin mi diyen doktor:)) benim gittigimde benzer sekildeydi, yazdigi ilaci unutuyodu soylemesem bi daha yazdiyodu:) benim gittigim hastanenin muayene ucreti 125 tlydi. Ama simdi kismet olursa ozel muayenehanesinde bakan bir doktora gitmek istiyorum ki 350 400 lira vardir napalim gozden cikardim artik yeter ki huzursuz olmayayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?