2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Canım benim hissettiklerinde haklısın ama bak farkındasın artık bu kadar fazlası sana zarar veriyor.
Gerçekten yaşananlar çok üzücü, ben de şu saat oldu bak daha uyuyamadım onca yorgunluğa rağmen, ordaki insanları düşünüyorum, allah yardımcıları olsun

Ama maalesef bu tarz olaylar hayatta her an karşımıza çıkabilir, bunlarla baş etmeyi öğrenmeliyiz, ben de pandemi ilk başladığı zamanlar senin gibiydim, temizlik yapmaktan gözüm dönmüştü, düşünmekten uyuyamıyordum, bir süre çok kötü geçti ama sonra daha sakin davranıp hayatımızı bu gerçeklere göre şekillendirmeye başladım.

Deprem zaten maalesef coğrafyamızın bir gerçeği
Bizim yaşadığımız yer riski bölge olmamasına rağmen akşam eşime çanta hazırlayıp kapıya koyalım dedim, dünyanın binbir türlü hali var, deprem olmaz başka şey olur dedim ama hep bunları düşünerek de yaşayamayız işte bu da bir gerçek

Kendi kendime baya bi konuşup mesajlar yazdığıma göre artık uyuyabilirim
Gündüz telefonu kızımdan sürekli sakladığımız için mecbur o uyudukça bakabiliyorum sadece.

Dilerim güzel bir güne uyanırız
Herkes çoktan uyumuş olsa da iyi geceler

Kızlar bende izmirdenim. Tam kızımı sallarken oldu, bizim de evde en ufak depremde dolap kapakları, avize, vitrin, ünite vs şangur şungur sallanır zaten. Ev bi anda korku filmi gibi oldu. Bir sürü bardak, çerçeve vs kırıldı. Kızımı alıp nereye gideceğimi şaşırdım, neresi daha güvenli bilemedim normalde soğuk kanlıyımdır ama söz konusu kızım olunca şaşkına döndüm, farkında olmadan çok korkmuşum bittiğinde elim ayağım titriyordu zangır zangır.

Ya şimdi kafama takılan acaba bu korkum, stresim karnımdaki bebeği de etkilemiş midir

Yaa ne güzel anlamlı bir ismi var. Hatta muhteşem bence Eşim ve benim de gözlerimiz hep dolu doludur özel günlerde. Reklamlara bile ağlarız. Bizim yetiştireceğimiz nesilde tüm umutlarımız. Onlar vatana millete hayırlı evlat olsun. İyi insanlar olsun daha ne isterim ki.

Canım korkma onlar dünyanın en güvenilir yerindeler çok büyük geçmiş olsun. Tepkin çok normal en soğukkanlı insanın bile eli ayağı titrer böyle bir durumda. Siz güvendeyseniz sorun yok. Rahatlamaya çalış.

Benilk vaka cikti eve bi kapandim haziranda is basi yaptim ama tatile gittim cunku yasadiklarimdannsonra cevrem doktorum bile bi tatile git gel diyordu. kendimce guvenli takildim gelince de kimseyle muhattap olmadim 2 hafta kadar. Iyi ki gitmisim tatil donusu bebegim surpriz geldi:) Alisveris yapmayi ben de cok ozledim bazen diyorum n95 takip ustune de cerrahiyi takip bir
Iki saat eahatca geZsem mi diye

Ya şuan rahatım, sadece o an çok gerildim korktum. Ama hayatımda yaşadığım en büyük korku oldu

Günaydın akıl almıyor bir anne evladına nasıl böyle davranır haklı olsa geçerli sebebi olsa bir nebze diyeceğim
Küsmek nedir yani
Benim annem vefat etti ben 22 yaşındaydım bir kez bilmem bana ters baksın...

Adıyla yaşasın çok güzel bir anlamı var

Benim de öyle, fazla sık çıkmıyorum eskisi gibi. Kahvaltı mecbur yapamıyorum tiroid ilacından dolayı.
Tiroid ilaciyla demir ilacini nasil aliyorsun cnm.ben demiro sabahtan oglenden sonra da troid aliyorum ayni ogunlerde almamak gerekiyormus.sen nasil aliyorsun Benim 1.26 bi gun 25 bi gun 50 hala ic diyor dr lar.3.5 du ilac baslattiklarinda 2.5 dan sonrasi bebekte problem olusturuyormus.

Nasi yani tsh birgin 1.26 obur gun 50 obur gun 3.5 mu nasi bu kadar farkkilasabiliyo ilginc tsh sabah ac karna alman lazjn kan iiciceksende gece yatmadan ic uyu

Gercekten oyleydi bir de ben 30 km filan yol gidiyordum iki dakika bakip yolluyordu beni esim bile hic senle ilgilenmiyor farkindasin dimi demisti
Ayda bir gidilicek artik son 6 muayenemiz kaldi gibi dusun ama ciddi paralar gercekten cok haklisin

Günaydın kızlar
Öncelikle tüm İzmirlilere geçmiş olsun. Umarım herkes güvendedir. Bundan sonraki günler güzellikler getirsin inşallah

Bu hafta 12+2de ikili tarama yaptırdım. Şuan 12+5teyim. Hala ara ara bulantılarım devam ediyor. Doktor multivitamin verdi, bu hafta başlayacağım. Sizlerde durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…