2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım benim seni endişelendiriyorsa. Rahatlatmıyorsa pozitif değilse hemen değiştirmelisin çünkü doğumunda da bu doktorun olcak yani insanın doktoru ile uzun bi yolculuğu gebelik bence onun bilgisi endişelerini azaltması seni sakinleştirmesi gerekir

güzel haberlerle dön insallah

Ya işte böyle durumda hemen değiştirdiğin iyi olmuş canım ben doktora giriyorum hemen adımı söylüyor konuşurken ultrasonda gösterirken geçen geldiğinde böyleydi vs hep söylüyor ve o kadar şirin ki odasından çıkarken ben normal doğururum ya deyip çıkmıştım doktorum erkek konuşurken tamam mı annem filan diyo ya canım doktorum çok memnunum ondan Tatvana gelirseniz zaten Muş’tan Batman’dan hastaları geliyo en çok tercih edilen doktor Salih serin

Canım okudum mesajlarını yazamadım, arkadaşlar yazmış zaten ama moralini sakın bozma, bu sadece istatistiksel veri. Çoğu kadın ikili test yaptırmıyor bile yok yere stres olmamak için çünkü anlamlı bir sonuç vermiyor. Yaş faktörü mesela direkt oranı artıyormuş. Senin doktorun yanlış hatırlamıyorsam başından beri soğuk, suratsız bir şeydi. Değiştirmek istiyordun sen de benim gibi. Ben değiştirdim rahatladım hatta şimdi onu da değiştireceğim. Keyif bizim değil mi? Şu dönemde strese sokacak değil rahatlatıp sakinleştirecek doktorlara ihtiyacımız var. Sen bir an önce başka birini bul, ve için rahat edecekse dna testini yaptır. İnşallah güzel sonuçlar alacaksın ben inanıyorum.

Arkadaşlar pek giremedim yazamadım
Depremi hisseden herkese büyük geçmiş olsun, inşallah ailenizde sevdiklerinizde yakın çevrenizde herkes iyidir.
Dualarım tüm İzmir’le

Susmuyorr canım size de büyük geçmiş olsun, inşallah evinizde de hasar yoktur, allah beterinden saklasın maddi hasar en kolayı üzülme.
Bir arkadaş daha yazmıştı izmirdeyim çok kötüydü diye @pissa sen miydin canım hatırlayamadım çok geçmiş olsun

Lizz canım yazdıklarını okudum, inşallah detaylı kanda her şey güzel gelir, Kızlar zaten çok güzel ve doğru şeyler yazmışlar, dualarım seninle

Kızlar sağolun merak etmişsiniz bende bir problem yok doktor öyle ayarladı acil vaka varmış. Ultrason çok iyi çıktı. 15 dk sürdü. Veee büyük ihtimalle kızım geliyor
Hadi hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Senin ilki kız mıydı hatırlayamadım

Kızlar benim gibi izmirde olan , yakın çevresinde hisseden , bizimle bir aynı üzüntüyü derinden hisseden herkese geçmiş olsun...gebelikte herşey 10 kat fazla hissediliyor sanırım.kan ihtiyacı ilanları falan instagrama düşünce,covit biyandan gebelik sıkıntıları ile birleşince aşırı kaygı bozukluğu ve panik atak başladı bende,dilerim kısa sürede normale dönerim..

Kızlar son iki gündür aşırı duygusalım, her şeye gözlerim doluyor, haberleri zaten izleyemiyorum ama şimdi sağda solda denk gelince bile kötü oluyorum.

Bugün de İzmir depremi ve insanların yaşadıkları çok üzdü
Allah hepsinin yardımcısı olsun

Yitip giden bir can ve bu canlar üzerinden bile kendi iğrenç sapkın düşüncelerini ortaya kusan insanlardan nefret ediyorum.
Az önce yazılanları okudum da kalbim parçalandı sanki. İnsanların bu cahilliğinden yobazlığından nefret ediyorum.
Ve maalesef son derece yobaz olan bir Anadolu şehrinde yaşıyorum, bu yobaz cahil insanlar yüzünden sokağa bile çıkmıyorum kimseyle görüşmüyorum.

Korona ilk çıktığı zamanlarda da tanıdığım bir anne “allah tüm müslüman alemini korusun” diye dua ediyordu.
Allah tüm insanlığı korusun ve böylelerine de akıl fikir versin...

Canım benim çok geçmiş olsun.
Strese girmekte çok haklısın
Bilmiyorum imkanların ne kadar müsait ama eğer imkanın varsa gün içinde bol bol dışarda temiz havada zaman geçir, doğayla iç içe olmak biraz olsun rahatlatır.
Bak yarın haftasonu, eşinin işi de uygunsa birlikte güzel ağaçlı yeşillik sakin bir alana gidin muhakkak iyi gelecektir

Canım keşke herkes senin gibi hassas olabilse,zaten herşey çözülecek.ama malesef insanlık var oldugu sürece bu yobaz düşüncelerde olmaya devam edecek.izmire gavur memleket hakediyorlar diyenler bile duydu bu kulaklar.halbuki deprem hristiyanları vursa , onlar adına bile üzülebilmek demektir gerçek müslümanlık.hassasiyetinden öperim seni

Annen niye küsmüştü ki sana? Abinin hanımıyla mı ilgiliydi sanki yazmıştın ama hatırlamıyorum. Yani bu kadar küsecek konu nedir

Anneme yaptığı haksızlıkları ve kırıcı davranışlarını söylediğim için küstü.
Abimin eşiyle ilgili olan kısmı da ona gösterdiği anlayışı ve ilgiyi bize göstermemesi...
bütün bunları ortaya dökünce de zoruna gitti işte...

Annemlerin tek katlı yazlığına geldik.
Şükür imkanım oldu,Rabbim olmayanlarında yardımcısı olsun inşAllah,Sağolasın

Lizz canım mesajları geç okudum, zaten konuşmuşsunuz her şeyi, sen fetal dna yaptır rahatla, yarın da güzel haberlerini bekliyorum

Haklısın canım, beni düşünmüyorlar diyemem ama son zamanlarda fazlaca düşüncesizlik ediyorlar
Biz de üç kardeş aynı kanıya vardık, bu saatten sonra bizi düşünmeseler de olur zararları olmasın da...
kendiler iyi olsun da varsın bizi de düşünmesinler ne yapalım, ana baba sonuçta, canları sağolsun

Teşekkür ederim
Haklısın bence de şu kısıtlamalar tekrar gelse de bizim de kafamız rahatlasa.
Biz de bu yaz korkudan hiçbir yere gitmedik, inan gezmeyi unutttum.
Geçen hafta kontrole il merkezine gittik, arabayı otoparka bırakınca çarşıda biraz yürümek zorunda kaldık, insanlar üstüme üstüme geldi sanki ki burası küçük bir şehir.
Vitrinlere baktık, alışveriş nasıl yapılıyordu unuttuk diye dalga geçtik kendimizle

Valla çoğunluğun hiçbir şeyi taktığı yok, daha bugün karşı komşuya 6-7 kadın geldi, bende de komşunun tabağı vardı, bir şeyler yaptım kapıdan verdim, onda bile maskemi takıp gittim, teyze beni eve davet ediyor gel çay içelim diyor

Çok doğru demişler canım, kimde olduğunu bilemeyiz, ama insanlar aşırı rahat, herkes bize bir şey olmaz kafasında
Allah akıl fikir versin ne diyim

Günaydın mesajlarını okudum gerçekten şoklardayım
Nasıl olur diye
Sizi tanımıyorum ama bence çok güçlü bir kadın annesiniz kızınızada acil şifalar diliyorum

Teşekkür ederim allah razı olsun
Hayat maalesef biz istemesek de bizi güçlü olmaya zorluyor.
Bunda tabi erken yaşta evden ayrılmamın da etkisi büyük, üniversitede pek yok ama liselerde devlet yurtlarında üst dönemler alt dönemleri ezmeye çalışır ya da biri gelir uyanık geçinir milleti kullanmaya çalışır derken ben de gözü kapalı kuş gibi gittiğim yurttan kendimi korumayı öğrenerek çıktım.
Sonra zaten hayat şartları yoğura yoğura bu kıvama getirdi.

Kızlar dün de (29 Ekim’de) aşırı duygusaldım, ben böyle özel günlerde çok duygusal oluyorum, evladıma bakıyorum, inşallah tüm bu masum yavrulara güzel yarınlar bırakabiliriz diye düşünüyorum.

Size kızımın isim hikayesinden de bahsetmek istiyorum, kızımın adı “Nazlı Hilal”
İstiklal marşında geçtiği için çok anlamlı bulduk ve aynı zamanda bizim için duygu yoğunluğu çok fazla bir isim oldu, her İstiklal marşı dinlediğimizde/söylediğimizde tüm özel günlerde gözlerim dolarak okuyorum.

Biz vatanını, milletini, değerlerini bilerek büyüsün istedik, bu ruhu hiç kaybetmesin istedik ve bu ismi seçtik.
Tabi soyadımızla da uyumlu ve çok güzel tamamlıyor “Nazlı Hilal Yıldız” tam bir temsili bizim için
Dilerim evlatlarımız değerlerine bağlı, sonsuz anlayışlı ve hoş görülü bireyler olarak yetişirler.

Uyumaya calisiyorum uyuyamiyorum nefes darligi basladi astim spreyimi sıktım bu deprem beni mahvetti ya oradaki insanlarin göçük altinda kalanlarin ya da yakinlarni kaubedenlerin yerine kendi koyuyorum sürekli kaygi bozuklugu basladi resmen ztn bi kac gündür aşırı duygusallastim hamilelikten oncede boyleydim ama simdi iyiden iyiye beter.bi hal aldi kızlar cok kafama.takiyorim ya sanki ben yaşamışım gibi bi empati halindeyim ve bu cok asiri biliyorim ama devam edemiyorum sanki bu gidis devam.ederse yardim alicam herhalde ztn surkeli bende bi deprem korkusu vardi 99 dan beri smdi daha beter katlandi

İşte mesele insanı insan olarak sevebilmekte ama buna daha çookk yolumuz var gibi...
bir de yaşanan her olayda bir keramet ararcasına bağnazca dine bağlayanlar var, işte bunlar Müslümanlığa en çok zarar verenler ama bunun bilincinde değiller.
Allah hepimizi merhametli insan etsin, merhameti olmayanın her türlü duygusundan inancından şüphe ederim.
Bu da benim düşüncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…