- 13 Nisan 2020
- 2.897
- 5.448
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #13.341
Canım benim seni endişelendiriyorsa. Rahatlatmıyorsa pozitif değilse hemen değiştirmelisin çünkü doğumunda da bu doktorun olcak yani insanın doktoru ile uzun bi yolculuğu gebelik bence onun bilgisi endişelerini azaltması seni sakinleştirmesi gerekirHepinize cok cok cok tesekkur ediyorumsizlerin sayesinde rahatladim ve ilk sokumu atlattim, sakinlestim. Aslinda metanetle sogukkanlilikla karsilanabilecek biseymis cunku fetal dna diye bir test varmis ama ben bunlari hic bilmiyordum ve doktorun telefonda direk yuksek riskli cikti seni patalojiye yonlendiricem seklinde hicbir aciklama yapmadan konusmasi ve benim de bu konudaki bilgisizligimden hemen dunya basima yikilmis gibi oldum. Ve bu da bir milat oldu benim icin cunku doktorumu kesin olarak degistirmeye karar verdim.
Kendi tecrubelerini paylasan, guzel dileklerini ileten, beni teskin eden butun arkadaslarima cok tesekkur ederim, saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alin insallah❤
Yarinki gelismeden haberdar edicem.
Ya işte böyle durumda hemen değiştirdiğin iyi olmuş canım ben doktora giriyorum hemen adımı söylüyor konuşurken ultrasonda gösterirken geçen geldiğinde böyleydi vs hep söylüyor ve o kadar şirin ki odasından çıkarken ben normal doğururum ya deyip çıkmıştımCanimm simdi gordum ben son yazdigini evet evet degistirdim. Normal doktora 45 tl oduyordum bir perinatologa gidiyorum simdi buna da saglik sigortasiyla 95 tl oduyorum cok fark yok diye degistirdim. Seninde icine sinmiyorsa kesinlikle degistirmeni oneririm ben ne derse hic itiraz etmeden yapiyorum. Digeri benim adimi bilmesini zaten beklemiyordum da her gordugunde ilk kez goruyormus gibi folik asite basladin mi filan diyordu ilgisizdi cok o yuzden simdi icim rahat. Sende muhakkak alternatifleri degerlendir
Canım okudum mesajlarını yazamadım, arkadaşlar yazmış zaten ama moralini sakın bozma, bu sadece istatistiksel veri. Çoğu kadın ikili test yaptırmıyor bile yok yere stres olmamak için çünkü anlamlı bir sonuç vermiyor. Yaş faktörü mesela direkt oranı artıyormuş. Senin doktorun yanlış hatırlamıyorsam başından beri soğuk, suratsız bir şeydi. Değiştirmek istiyordun sen de benim gibi. Ben değiştirdim rahatladım hatta şimdi onu da değiştireceğim. Keyif bizim değil mi? Şu dönemde strese sokacak değil rahatlatıp sakinleştirecek doktorlara ihtiyacımız var. Sen bir an önce başka birini bul, ve için rahat edecekse dna testini yaptır. İnşallah güzel sonuçlar alacaksın ben inanıyorum.Hepinize cok cok cok tesekkur ediyorumsizlerin sayesinde rahatladim ve ilk sokumu atlattim, sakinlestim. Aslinda metanetle sogukkanlilikla karsilanabilecek biseymis cunku fetal dna diye bir test varmis ama ben bunlari hic bilmiyordum ve doktorun telefonda direk yuksek riskli cikti seni patalojiye yonlendiricem seklinde hicbir aciklama yapmadan konusmasi ve benim de bu konudaki bilgisizligimden hemen dunya basima yikilmis gibi oldum. Ve bu da bir milat oldu benim icin cunku doktorumu kesin olarak degistirmeye karar verdim.
Kendi tecrubelerini paylasan, guzel dileklerini ileten, beni teskin eden butun arkadaslarima cok tesekkur ederim, saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alin insallah❤
Yarinki gelismeden haberdar edicem.
Hadi hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahKızlar sağolun merak etmişsiniz bende bir problem yok doktor öyle ayarladı acil vaka varmış. Ultrason çok iyi çıktı. 15 dk sürdü. Veee büyük ihtimalle kızım geliyor
Kızlar benim gibi izmirde olan , yakın çevresinde hisseden , bizimle bir aynı üzüntüyü derinden hisseden herkese geçmiş olsun...gebelikte herşey 10 kat fazla hissediliyor sanırım.kan ihtiyacı ilanları falan instagrama düşünce,covit biyandan gebelik sıkıntıları ile birleşince aşırı kaygı bozukluğu ve panik atak başladı bende,dilerim kısa sürede normale dönerim..
Canım keşke herkes senin gibi hassas olabilse,zaten herşey çözülecek.ama malesef insanlık var oldugu sürece bu yobaz düşüncelerde olmaya devam edecek.izmire gavur memleket hakediyorlar diyenler bile duydu bu kulaklar.halbuki deprem hristiyanları vursa , onlar adına bile üzülebilmek demektir gerçek müslümanlık.hassasiyetinden öperim seniKızlar son iki gündür aşırı duygusalım, her şeye gözlerim doluyor, haberleri zaten izleyemiyorum ama şimdi sağda solda denk gelince bile kötü oluyorum.
Bugün de İzmir depremi ve insanların yaşadıkları çok üzdü
Allah hepsinin yardımcısı olsun
Yitip giden bir can ve bu canlar üzerinden bile kendi iğrenç sapkın düşüncelerini ortaya kusan insanlardan nefret ediyorum.
Az önce yazılanları okudum da kalbim parçalandı sanki. İnsanların bu cahilliğinden yobazlığından nefret ediyorum.
Ve maalesef son derece yobaz olan bir Anadolu şehrinde yaşıyorum, bu yobaz cahil insanlar yüzünden sokağa bile çıkmıyorum kimseyle görüşmüyorum.
Korona ilk çıktığı zamanlarda da tanıdığım bir anne “allah tüm müslüman alemini korusun” diye dua ediyordu.
Allah tüm insanlığı korusun ve böylelerine de akıl fikir versin...
Annen niye küsmüştü ki sana? Abinin hanımıyla mı ilgiliydi sanki yazmıştın ama hatırlamıyorum. Yani bu kadar küsecek konu nedir
Annemlerin tek katlı yazlığına geldik.Canım benim çok geçmiş olsun.
Strese girmekte çok haklısın
Bilmiyorum imkanların ne kadar müsait ama eğer imkanın varsa gün içinde bol bol dışarda temiz havada zaman geçir, doğayla iç içe olmak biraz olsun rahatlatır.
Bak yarın haftasonu, eşinin işi de uygunsa birlikte güzel ağaçlı yeşillik sakin bir alana gidin muhakkak iyi gelecektir
Haklısın canım, beni düşünmüyorlar diyemem ama son zamanlarda fazlaca düşüncesizlik ediyorlarCanim benim cok tesekkurederim guzel dileklerin icin. Cok iyi yapmissin sende mesaj atarak babaciginda bisey dememis ztn gezme arasi anneylr buzlari eritmr olmazdi ztn kafan ve icin rahat olsun her ailenin dinamikleri farkli iste ama soyle dusun senin en basta ailen esin cocugun ve bebegin uzaklik girince annen babanlar ikinci planda olmus bu demek degilki seni dusunmuyolar bazen dusuncesizlik edebiliyolar sdc. Sen iyi olda bu surecte en onemlisi o canim
Teşekkür ederimKriz yonetimin on numara bes yildizen guzel sekilde cozmussun. Keske sehirlerarasi ve yas kisitlamalari tekrar gelse. Bu tatilde biz de deniz kiyisina gidelim uc dort gunlugune kacalim iyi gelir dedik ama acikcasi her yerde hasta varken cesaret edemedik. Oturalim oturdugumuz yerde seneye yaz bebekle birlikte gezeriz artik dedik.
Bu süreç çok zor herkesin anlayışlı olması gerektiğini düşünüyorum üstelik şuan vakandayısı artmış vaziyette. Kendi canından ziyade evladının torununun canını düşünmesi gerek büyüklerimizin. Kırmadan çok güxel bir şekilde izah etmişsin. Bangır bangır bağrıyorlar evlerde bile toplaşılmasın diye ama işte bizim milletimiz gezmekten duymuyor son durumları. Kendin için evlatların için doğru olanı yapmışsın canın. Sıkılıp gerilme senin yaptıgında bişey yok
Aynen öyle canım annem babam sağlık personeli onlara yakınken bile gidemiyordum. Aşağıya geliyordum balkondan konuşuyorlardı benimle. İzinler kapandı o kadar zor oldu ki benim tüm ailem nerdeyse sağlık çalışanı çok endişeliyim onlar için.O kadar zor ki soruyorum beni üzmemek için bişe demiyorlar ama durum ortada. Hastalık heryerde. Tek söyledikleri kimde olduğunu bilemezsin kimseyle görüşme oluyor. Babam anlatmıştı adam evden çıkmamış korona olmuş ya market poşeti ya ekmek ya başka bişe
Günaydın mesajlarını okudum gerçekten şoklardayım
Nasıl olur diye
Sizi tanımıyorum ama bence çok güçlü bir kadın annesiniz kızınızada acil şifalar diliyorum
İşte mesele insanı insan olarak sevebilmekte ama buna daha çookk yolumuz var gibi...Canım keşke herkes senin gibi hassas olabilse,zaten herşey çözülecek.ama malesef insanlık var oldugu sürece bu yobaz düşüncelerde olmaya devam edecek.izmire gavur memleket hakediyorlar diyenler bile duydu bu kulaklar.halbuki deprem hristiyanları vursa , onlar adına bile üzülebilmek demektir gerçek müslümanlık.hassasiyetinden öperim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?