- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #13.321
Mesajlarini yeni goruyorum. Bi defa sadece istatistiksel oran veren bir test seni bu kadar sokmamali. Verirsin fetal dna insallah ondan sonuc guzel gelir. Ben ayin 16 sinda verdim bugun sonuxum cikacakti aradim hemen bakip geri donecez dediler donmediler dayanamadim aksam saati tekrar aradim merkez izmirmis depremden sonra datalara ulasamadik gibi bir sey dedi gorevli. Aslinda sistemden kendisi de girip gorebilmeli anlamadim. Cok ustune gitmek istemedim.Bu arada derdimi paylastiniz icime su serptiniz hepinize cok tesekkur ederimsizler olmasaydiniz sakinlesemezdim. Iyi ki varsiniz❤❤❤❤❤
Yani önlerinde de ekran var isteseler ilgili gibi davranabilirler en azından.
Cnm lütfen kendine kendinden emin stres yapmayan bir doktor bul.hatta perinatoloğa git.doktor çok önemli gerçekten.izmirde falansan doktor tavsiye edebilirim bende perinatologa gidiyorum.içini ferah tut.birçok riskli denen durumda sağlıklı bebekler doğuyor.Rabbim yardımcın olsun tez zamanda feraha kavuş inşallahCok tesekkur ederim cansu. Gercekten yaklasim kadar onemli ki. Surda sizlerin yazdiklari olmasa savrulup gidecektim neredeyseBu doktor beni basindan beri strese soktu cunku ben erken idrar testiyle hamileligimi ogrenip gittim ve tabi kese yok hicbisey yok. Beni riskli gebelik diye korkuttu keseyi gorene kadar. sonrasinda da o sicakligi hic yakalayamadim. Fetal dna yaptiricam ve allaha siginicam.
Bana öyle demişti canım. Gebelik sonuna kadar devam edecekmişKızlar kan ilacını gebeliğin sonuna kadar mı kullanıcaz doktorum sanki öyle bir şey dedi hatırlayamadım
Çok kötü istifra ettiriyor ya vücut alışır mı canım?Bana öyle demişti canım. Gebelik sonuna kadar devam edecekmiş
Ben daha başlayamadım çünkü ilaç kullanmasam da bulantılar devam ediyor bi de kabızlık sorunu yaşıyorum. Galiba demir ilacının da bu etkileri varmışÇok kötü istifra ettiriyor ya vücut alışır mı canım?
Henüz kabızlık sorunu yaşamadım umarım da yaşamam çünkü su da tüketemiyorumBen daha başlayamadım çünkü ilaç kullanmasam da bulantılar devam ediyor bi de kabızlık sorunu yaşıyorum. Galiba demir ilacının da bu etkileri varmış
Cok sagol canim enkazlari izliyorum saatlerdir biri ciksa diye dua ediyorum cok zor bisey Allah kimseye gostermesinAh...amin aminEşinizin ailesine de çok geçmiş olsun
Canım benim çok çok çok ama çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin inşallah büyük hasar yokturOf kızlar, bugün depremde yıkılan binalara çok yakın oturuyoruz, bundan sonra nasıl huzurla uyuyacağız evimizde?şansımıza bu hafta evde değildik ama evimiz ne halde eşyalar döküldü mü hiç bilmiyorum şu an. Gidince neyle karşılaşacağız hiç bilmiyorum. Bir an önce taşınmak istiyorum
Kuzenim İzmir’de yeni doğum yapmış daha kırkı çıkmadı evde tekmiş bebeğini alıp aşağı inmiş hemen bina hasar görmüş eşyaları düşmüş falanCanım benim çok çok çok ama çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin inşallah büyük hasar yokturAllahım yardımcınız olsun tüm İzmir’e
Ah canımmm inşallah sütü kesilmez kadınınKuzenim İzmir’de yeni doğum yapmış daha kırkı çıkmadı evde tekmiş bebeğini alıp aşağı inmiş hemen bina hasar görmüş eşyaları düşmüş falan
Sağol canım inşallah. Binada sıkıntı yokmuş konuştuk ordakilerle ama dediğim gibi evdeki manzara nedir bilmiyorum.Canım benim çok çok çok ama çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin inşallah büyük hasar yokturAllahım yardımcınız olsun tüm İzmir’e
Canım çok geçmiş olsunOf kızlar, bugün depremde yıkılan binalara çok yakın oturuyoruz, bundan sonra nasıl huzurla uyuyacağız evimizde?şansımıza bu hafta evde değildik ama evimiz ne halde eşyalar döküldü mü hiç bilmiyorum şu an. Gidince neyle karşılaşacağız hiç bilmiyorum. Bir an önce taşınmak istiyorum
İnşallah canım sağol.Canım çok geçmiş olsuninşallah evinizde hasar yoktur.
Amin canım sesi çok kötü geliyordu ağlıyordu Allah yardımcımız olsunAh canımmm inşallah sütü kesilmez kadınınçok üzgünüm haberlere zor bakıyorum
Yok normal senin benim 2.2 idi
Lizz canım şimdi okudum tüm yazdıklarını endişeni çok iyi anlıyorum. 35 yaş olunca belki yüksek risk çıkmış olabilir tam emin değilim ama fetal DNA testi yaptırmanı öneririm onun sonuçları 10 güne kadar çıkıyor diye biliyorum. Tek doktora bağlı kalma diğer bi doktora da görün sonuçlarını göster ne yapman gerekiyor mesela. Yani böyle bişe telefonla söylenecek bişe değil. Hekimin hastasına yaklaşımı çok önemli. Yüksek riskli olsa bile yarın gelin konuşalım sonucunuz cıktı dese bu da kabul edilebilir bişe. Hiç düşünmüyorlar bunu duyan insanlar sabaha kadar uyumuyor mesela. Baktın doktorun böyle değiştirirsin canım. Sen içini ferah tut ben inanıyorum ki bi sorun yoktur bebeğin sağlıklı doğacaktır inşallah.
sen de çok fazla stres yapıp hem kendine hem bebişine zarar verme kuzum. İnşallah güzel haberler duyacaksın inanıyorum
Gercekten allah iyi insanlarla karsilastirsin, eminim doktorunun kotu niyeti yoktur ama her gun onlarca insanla muhattap olaa olaa onlar da robotlasiyorlar bazen...
Eger gecen sefer sormadiysab yarin burun kemigini de tekrar sorabilirsin, tekrar bakar belki icin biraz daha rahatlar.. gitmeden once cikolata/visne suyu ic ki kana karissin
Fetal DNA temiz çıkınca amniyoya gerek kalmadı canım. Demin baktım benim risk 1:50 imiş fazla yüksek bir ihtimal. Buna rağmen doktorum asla endişeye düşürmedi beni. Doktorunun yaklaşımını beğenmiyorsan değiştirmek için hala çok vakit var canım.
Benim sonucum çok şükür normal geldi, kan versem belki yüksek gelecekti boşuna strese girecektim. 1.6 gayet normal bi değer. Testinizi güvenilir bi yerde yaptırmanızı öneririm doktorunuz kendi anlaşmalı olduğu firmayı önerebilir o da çok labların kalitesini çok bilmiyodur. Benim yakınım baya pimpirikliydi bu konuda bana illa o labda yaptır dedi. Doktorumun verdiği yerde yaptırtmadı. Siz de değerlendiririz koşulları.
Canimm simdi gordum ben son yazdigini evet evet degistirdim. Normal doktora 45 tl oduyordum bir perinatologa gidiyorum simdi buna da saglik sigortasiyla 95 tl oduyorum cok fark yok diye degistirdim. Seninde icine sinmiyorsa kesinlikle degistirmeni oneririm ben ne derse hic itiraz etmeden yapiyorum. Digeri benim adimi bilmesini zaten beklemiyordum da her gordugunde ilk kez goruyormus gibi folik asite basladin mi filan diyordu ilgisizdi cok o yuzden simdi icim rahat. Sende muhakkak alternatifleri degerlendir
Mesajlarini yeni goruyorum. Bi defa sadece istatistiksel oran veren bir test seni bu kadar sokmamali. Verirsin fetal dna insallah ondan sonuc guzel gelir. Ben ayin 16 sinda verdim bugun sonuxum cikacakti aradim hemen bakip geri donecez dediler donmediler dayanamadim aksam saati tekrar aradim merkez izmirmis depremden sonra datalara ulasamadik gibi bir sey dedi gorevli. Aslinda sistemden kendisi de girip gorebilmeli anlamadim. Cok ustune gitmek istemedim.
Hepinize cok cok cok tesekkur ediyorumCnm lütfen kendine kendinden emin stres yapmayan bir doktor bul.hatta perinatoloğa git.doktor çok önemli gerçekten.izmirde falansan doktor tavsiye edebilirim bende perinatologa gidiyorum.içini ferah tut.birçok riskli denen durumda sağlıklı bebekler doğuyor.Rabbim yardımcın olsun tez zamanda feraha kavuş inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?