2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bu arada derdimi paylastiniz icime su serptiniz hepinize cok tesekkur ederim sizler olmasaydiniz sakinlesemezdim. Iyi ki varsiniz❤❤❤❤❤
Mesajlarini yeni goruyorum. Bi defa sadece istatistiksel oran veren bir test seni bu kadar sokmamali. Verirsin fetal dna insallah ondan sonuc guzel gelir. Ben ayin 16 sinda verdim bugun sonuxum cikacakti aradim hemen bakip geri donecez dediler donmediler dayanamadim aksam saati tekrar aradim merkez izmirmis depremden sonra datalara ulasamadik gibi bir sey dedi gorevli. Aslinda sistemden kendisi de girip gorebilmeli anlamadim. Cok ustune gitmek istemedim.

Yani önlerinde de ekran var isteseler ilgili gibi davranabilirler en azından.

Dimi ya gelmeden adima bak kacinci gelisim kacinci haftadayim filan bak gercekten cok bosvermisler. Ben acibademin aplikasyonunu indirdim, ordan doktorun notlarini goruyorum mesela ben gitmeden de ultrason cihazina bilgilerimi giriyor mesela hep hazirlikli. Sicak, hos sohbet bir doktor degil ama gercekten cok profesyonel. Dogum onunla olur mu bilmiyorum ama belki daha sicak bir doktor gerekebilir o zamana gelebilirsek insallah

Kızlar kan ilacını gebeliğin sonuna kadar mı kullanıcaz doktorum sanki öyle bir şey dedi hatırlayamadım

Cnm lütfen kendine kendinden emin stres yapmayan bir doktor bul.hatta perinatoloğa git.doktor çok önemli gerçekten.izmirde falansan doktor tavsiye edebilirim bende perinatologa gidiyorum.içini ferah tut.birçok riskli denen durumda sağlıklı bebekler doğuyor.Rabbim yardımcın olsun tez zamanda feraha kavuş inşallah

Kizlar simdi bir sey farkettim aplikasyon indirdim demistim ya ultrason fotograflarini da ona yuklemis ve boyle biraz daha net olmus sanki giden arkadaslar raporlar bolumunden bakiyorumm. Bebisin ultrason fotosunu da ekledim bana verdigi kagittan daha net gozuktu

Eklentiler

• SmartSelect_20201030-210902_Acbadem.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 80
  • SmartSelect_20201030-211319_Acbadem.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 89
Of kızlar, bugün depremde yıkılan binalara çok yakın oturuyoruz, bundan sonra nasıl huzurla uyuyacağız evimizde? şansımıza bu hafta evde değildik ama evimiz ne halde eşyalar döküldü mü hiç bilmiyorum şu an. Gidince neyle karşılaşacağız hiç bilmiyorum. Bir an önce taşınmak istiyorum

Ben daha başlayamadım çünkü ilaç kullanmasam da bulantılar devam ediyor bi de kabızlık sorunu yaşıyorum. Galiba demir ilacının da bu etkileri varmış
Henüz kabızlık sorunu yaşamadım umarım da yaşamam çünkü su da tüketemiyorum

Canım benim çok çok çok ama çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin inşallah büyük hasar yoktur Allahım yardımcınız olsun tüm İzmir’e

Canım benim çok çok çok ama çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin inşallah büyük hasar yoktur Allahım yardımcınız olsun tüm İzmir’e
Kuzenim İzmir’de yeni doğum yapmış daha kırkı çıkmadı evde tekmiş bebeğini alıp aşağı inmiş hemen bina hasar görmüş eşyaları düşmüş falan

Sağol canım inşallah. Binada sıkıntı yokmuş konuştuk ordakilerle ama dediğim gibi evdeki manzara nedir bilmiyorum.

Canım çok geçmiş olsun inşallah evinizde hasar yoktur.

Yok normal senin benim 2.2 idi

Hepinize cok cok cok tesekkur ediyorum sizlerin sayesinde rahatladim ve ilk sokumu atlattim, sakinlestim. Aslinda metanetle sogukkanlilikla karsilanabilecek biseymis cunku fetal dna diye bir test varmis ama ben bunlari hic bilmiyordum ve doktorun telefonda direk yuksek riskli cikti seni patalojiye yonlendiricem seklinde hicbir aciklama yapmadan konusmasi ve benim de bu konudaki bilgisizligimden hemen dunya basima yikilmis gibi oldum. Ve bu da bir milat oldu benim icin cunku doktorumu kesin olarak degistirmeye karar verdim.

Kendi tecrubelerini paylasan, guzel dileklerini ileten, beni teskin eden butun arkadaslarima cok tesekkur ederim, saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alin insallah❤

Yarinki gelismeden haberdar edicem.

Spring05 Beni guldurdunher gordugunde folik asite basladin mi diyen doktor:)) benim gittigimde benzer sekildeydi, yazdigi ilaci unutuyodu soylemesem bi daha yazdiyodu:) benim gittigim hastanenin muayene ucreti 125 tlydi. Ama simdi kismet olursa ozel muayenehanesinde bakan bir doktora gitmek istiyorum ki 350 400 lira vardir napalim gozden cikardim artik yeter ki huzursuz olmayayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…