- 28 Ağustos 2020
- 9.000
- 41.376
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #13.381
Bana demir ilacı vermedi doktor henüz canım. Sabah aç karna içiyorum tiroid ilacını. 1 saat civarı bir şey yemiyorum.Tiroid ilaciyla demir ilacini nasil aliyorsun cnm.ben demiro sabahtan oglenden sonra da troid aliyorum ayni ogunlerde almamak gerekiyormus.sen nasil aliyorsun Benim 1.26 bi gun 25 bi gun 50 hala ic diyor dr lar.3.5 du ilac baslattiklarinda 2.5 dan sonrasi bebekte problem olusturuyormus.
Sagol cnm tsklerKan ilacini gece icebilirsin Olur tabiki ama tiroit ilacini mutlaka sabah ac karna hep ayni saatte yemekten en az yarim saat once icmek gerek etkili olmasi icin
Günaydın canım ben de 12+6 bulantılar devam ediyor hatta istifralar başladı sanırım Demir ilacından yani bir hafta oldu kullanmaya başlayalı hala alışamadım umarım en kısa zamanda alışır vücutÖncelikle tüm İzmirlilere geçmiş olsun. Umarım herkes güvendedir. Bundan sonraki günler güzellikler getirsin inşallah
Bu hafta 12+2de ikili tarama yaptırdım. Şuan 12+5teyim. Hala ara ara bulantılarım devam ediyor. Doktor multivitamin verdi, bu hafta başlayacağım. Sizlerde durumlar nasıl?
Umarım canım. Bulantı olduğunda ekmek içi yemekten içimde hamur ağacı çıkacak. Bulantılar fırsat verdikçe bol su içmeye çalış. İstifra ettikçe vücuttaki su oranımız düşüyorGünaydın kızlar
Günaydın canım ben de 12+6 bulantılar devam ediyor hatta istifralar başladı sanırım Demir ilacından yani bir hafta oldu kullanmaya başlayalı hala alışamadım umarım en kısa zamanda alışır vücut
Su içmek ne mümkün canım midemi daha çok bulandırıyor 3-4 bardak anca içebiliyorum o da ilaçlarımı alabilmek içinUmarım canım. Bulantı olduğunda ekmek içi yemekten içimde hamur ağacı çıkacak. Bulantılar fırsat verdikçe bol su içmeye çalış. İstifra ettikçe vücuttaki su oranımız düşüyor
Oyy Demir ilacıBana demir ilacı vermedi doktor henüz canım. Sabah aç karna içiyorum tiroid ilacını. 1 saat civarı bir şey yemiyorum.
Kuzum Demir ilacı bende de kabızlık yapmadı şükürKızlar günaydın Demir ilacını gece içiyordum dolayısıyla arada sırada unutuyordum. O yüzden ne olursa olsun gündüz aç içcem dedim bi süredir öyle içiyorum bulantı yapıyor ama ilk seferki gibi tüm gün kusturmuyor. Doktorum Demir hapını unutmamaya çalış çok önemli demişti. Vitamini de kahvaltıdan sonra alıyorum. Kabızlık vs durumu hiç yaşamadım Demir kullanırken kabızlık oluyor diyenler olmuş ama ben her gün yaptığım komposto içiyorum belki onun etkisi olabilir
Doktora gitmeme 15 gün kaldı heyecanlıyım
rüyamda da doktorumu gördüm cinsiyetin erkek olduğunu söylememiştim size diyodu bebişi gördüm Kocaman olmustu her yeri besbelliydi yüzü filan doktoruma da eşime sürpriz yapcaktım ama söylemeseydiniz keşke diyorum. Bi dahakine sürpriz yaparsın artık diyoduöyle uyandım
Benimle ilgili tahminin var mı canım?Kuzum Demir ilacı bende de kabızlık yapmadı şükürBen sana ilk günden diyorum annesi bebişin erkek
Rüyaların tersi cıkar yaaaa kız hissediyorum kutumda acun bey diyorum bazenKuzum Demir ilacı bende de kabızlık yapmadı şükürBen sana ilk günden diyorum annesi bebişin erkek
Hislerim kız olduğu yönündeBenimle ilgili tahminin var mı canım?
Bana da herkes erkek diyor ben kız hissediyorum diyorum annem sen kız istediğin için öyle hissediyorsun diyorRüyaların tersi cıkar yaaaa kız hissediyorum kutumda acun bey diyorum bazen
Aman sağlıklı sıhatlı olsun da bu işin şeyi işte
Benim de gönlümden kız geçiyor ama erkek diyen de çok oldu. Hayırlısı tabi, sağlıklı olsunHislerim kız olduğu yönünde
Amin canım en büyük dileğimiz sağlıklı olmasıBenim de gönlümden kız geçiyor ama erkek diyen de çok oldu. Hayırlısı tabi, sağlıklı olsun
Demir ilacı sana kapsül olarak vermiş bana hap şeklinde verdi valla çok mı değil mi bilmiyorum doktor da içmen çok önemli dediği için içiyorum Demir ilacını gece aç karnına,vitamini kahvaltıdan sonra alıyorumGünaydınlar herkese.
doktor bana aşağıdaki ilaçların ikisini aynı anda kullanmamı söyledi, ikisinde de aynı içerikler ama oranları farklı.
Gyno ferro sanol da folik asit 0.5 mg yazıyor, diğerinde de var daha düşük oranlı, çok değil mi ya bu kadar yükleme, içim rahat değil nedense.
Evet demir hapı bulantı yapıyor.Kızlar ben bugün kaç kere istifra ettim sayamadım 2 bardak Su içtim o bile cıktı Demir hapını aç karnına iç yazıyordu aç karnına içtim acaba o mu bulantı yapıyor acaba bilmiyorumkötüyüm valla
Neyseki geçti canım şükürEvet demir hapı bulantı yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?