2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim de bu verdiği vitamin

Eklentiler

• image.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 26
Bana vitamin vermedi neden acaba dr dan dr a degisiyor bu vitamin durumu sanirim

Hiç tansiyonunuzu ölçüyor musunuz doktor haricinde? Benim bu ara 10/6 falan çıkıyor

Hiç tansiyonunuzu ölçüyor musunuz doktor haricinde? Benim bu ara 10/6 falan çıkıyor

Ben hic olcmuyorum doktordan doktora benim gebelikten once dusuktu tansiyodum 9 5 filandi hep anneminde boyle ama bende bir sorun olusturmuyordu. Simdi daha normal 11 6 filan cikiyor

Ben hic olcmuyorum doktordan doktora benim gebelikten once dusuktu tansiyodum 9 5 filandi hep anneminde boyle ama bende bir sorun olusturmuyordu. Simdi daha normal 11 6 filan cikiyor
Evet bazılarında düşük tansiyon oluyor ama hep düşük seyrederse sıkıntı olmuyormuş
Ben ölçüyorum. Haftada 3-4 kez bakıyoruz tansiyonuma. 10/6 cok iyi. 14 üstü sıkıntı mutlaka doktora haber verilmesi gerekir.
Ben 10/6 düşük sanıyordum yani 12/7 normal diyorlar hep bana
Benim ailemde genetik hipertansiyon var evime tansiyon aleti aldım ve ölçüyorum 10/6 çıkıyor doktorum iyi demişti
AA iyi o zaman ya ben düşük sanıyordum

Evet bazılarında düşük tansiyon oluyor ama hep düşük seyrederse sıkıntı olmuyormuş

Ben 10/6 düşük sanıyordum yani 12/7 normal diyorlar hep bana

AA iyi o zaman ya ben düşük sanıyordum
Yok 10/6 düşük değil. Gebelikte 14 üstü dediğim gibi sıkıntı. Yükselmesin de hep böyle seyretsin

Cok haklisin arkadasim ne güzel yazmissin yani cok agir geliyor onca insan saatler e kurtarilmayi bekliyor allah yardimcilari olsun. Once pandemi şimdi bu deorem allah sonumuzu hayretsin bugun bi tik daha iyiyim insallah bugunleri gecirip soyle guzel gunlere uyaniriz ulkede surekli bi sorun ekonomi cokmus pandemi var depremler yani gercekten bunalimli bi doneme denk gelmisiz umarim karnimizdaki bebeklerimz aydin demokratik ve daha guvenli bir Turkiye gorurler

Günaydın..
Benim de Demir ve d vitamini ilacım var. Ayrıca bir de multivitamin verdi ama onun içinde de d vitamini ve Demir var. Ben multivitamini kullanmayı düşünmüyorum. Diğer ikisi için zorunlu ama vitamin şart değil dedi doktor.

Multivitaminin içinde omega var, o yüzden kullanmak zorundayım çünkü balık yiyemiyorum hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…