- 13 Nisan 2020
- 2.897
- 5.448
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #13.401
Aynen ben de hayırlısı olsun tabiBana da herkes erkek diyor ben kız hissediyorum diyorum annem sen kız istediğin için öyle hissediyorsun diyor
Benim de bu verdiği vitaminGünaydınlar herkese.
doktor bana aşağıdaki ilaçların ikisini aynı anda kullanmamı söyledi, ikisinde de aynı içerikler ama oranları farklı.
Gyno ferro sanol da folik asit 0.5 mg yazıyor, diğerinde de var daha düşük oranlı, çok değil mi ya bu kadar yükleme, içim rahat değil nedense.
Bana vitamin vermedi neden acaba dr dan dr a degisiyor bu vitamin durumu sanirimDemir ilacı sana kapsül olarak vermiş bana hap şeklinde verdi valla çok mı değil mi bilmiyorum doktor da içmen çok önemli dediği için içiyorum Demir ilacını gece aç karnına,vitamini kahvaltıdan sonra alıyorum
Hiç tansiyonunuzu ölçüyor musunuz doktor haricinde? Benim bu ara 10/6 falan çıkıyor
Ben ölçüyorum. Haftada 3-4 kez bakıyoruz tansiyonuma. 10/6 cok iyi. 14 üstü sıkıntı mutlaka doktora haber verilmesi gerekir.Hiç tansiyonunuzu ölçüyor musunuz doktor haricinde? Benim bu ara 10/6 falan çıkıyor
Demir ilacı verdi ama değil mi?Bana vitamin vermedi neden acaba dr dan dr a degisiyor bu vitamin durumu sanirim
Benim ailemde genetik hipertansiyon var evime tansiyon aleti aldım ve ölçüyorum 10/6 çıkıyor doktorum iyi demiştiHiç tansiyonunuzu ölçüyor musunuz doktor haricinde? Benim bu ara 10/6 falan çıkıyor
Evet cnm onu kullaniyorum simdi .Demir ilacı verdi ama değil mi?
Evet bazılarında düşük tansiyon oluyor ama hep düşük seyrederse sıkıntı olmuyormuşBen hic olcmuyorum doktordan doktorabenim gebelikten once dusuktu tansiyodum 9 5 filandi hep anneminde boyle ama bende bir sorun olusturmuyordu. Simdi daha normal 11 6 filan cikiyor
Ben 10/6 düşük sanıyordum yani 12/7 normal diyorlar hep banaBen ölçüyorum. Haftada 3-4 kez bakıyoruz tansiyonuma. 10/6 cok iyi. 14 üstü sıkıntı mutlaka doktora haber verilmesi gerekir.
AA iyi o zaman ya ben düşük sanıyordumBenim ailemde genetik hipertansiyon var evime tansiyon aleti aldım ve ölçüyorum 10/6 çıkıyor doktorum iyi demişti
Yok 10/6 düşük değil. Gebelikte 14 üstü dediğim gibi sıkıntı. Yükselmesin de hep böyle seyretsinEvet bazılarında düşük tansiyon oluyor ama hep düşük seyrederse sıkıntı olmuyormuş
Ben 10/6 düşük sanıyordum yani 12/7 normal diyorlar hep bana
AA iyi o zaman ya ben düşük sanıyordum
Cok haklisin arkadasim ne güzel yazmissin yani cok agir geliyor onca insan saatler e kurtarilmayi bekliyor allah yardimcilari olsun. Once pandemi şimdi bu deorem allah sonumuzu hayretsin bugun bi tik daha iyiyim insallah bugunleri gecirip soyle guzel gunlere uyaniriz ulkede surekli bi sorun ekonomi cokmus pandemi var depremler yani gercekten bunalimli bi doneme denk gelmisiz umarim karnimizdaki bebeklerimz aydin demokratik ve daha guvenli bir Turkiye gorurlerCanım benim hissettiklerinde haklısın ama bak farkındasın artık bu kadar fazlası sana zarar veriyor.
Gerçekten yaşananlar çok üzücü, ben de şu saat oldu bak daha uyuyamadım onca yorgunluğa rağmen, ordaki insanları düşünüyorum, allah yardımcıları olsun
Ama maalesef bu tarz olaylar hayatta her an karşımıza çıkabilir, bunlarla baş etmeyi öğrenmeliyiz, ben de pandemi ilk başladığı zamanlar senin gibiydim, temizlik yapmaktan gözüm dönmüştü, düşünmekten uyuyamıyordum, bir süre çok kötü geçti ama sonra daha sakin davranıp hayatımızı bu gerçeklere göre şekillendirmeye başladım.
Deprem zaten maalesef coğrafyamızın bir gerçeği
Bizim yaşadığımız yer riski bölge olmamasına rağmen akşam eşime çanta hazırlayıp kapıya koyalım dedim, dünyanın binbir türlü hali var, deprem olmaz başka şey olur dedim ama hep bunları düşünerek de yaşayamayız işte bu da bir gerçek
Günaydın..Günaydınlar herkese.
doktor bana aşağıdaki ilaçların ikisini aynı anda kullanmamı söyledi, ikisinde de aynı içerikler ama oranları farklı.
Gyno ferro sanol da folik asit 0.5 mg yazıyor, diğerinde de var daha düşük oranlı, çok değil mi ya bu kadar yükleme, içim rahat değil nedense.
Çok şükürFetal DNA sonucum temiz geldi. Bunu da atlattım.
Ben günlük olcuyorum. Her zaman 10-6 ya da 11-7 çıkıyor.Hiç tansiyonunuzu ölçüyor musunuz doktor haricinde? Benim bu ara 10/6 falan çıkıyor
Ne mutlu şükürler olsun.Fetal DNA sonucum temiz geldi. Bunu da atlattım.
Multivitaminin içinde omega var, o yüzden kullanmak zorundayım çünkü balık yiyemiyorum hiç.Günaydın..
Benim de Demir ve d vitamini ilacım var. Ayrıca bir de multivitamin verdi ama onun içinde de d vitamini ve Demir var.Ben multivitamini kullanmayı düşünmüyorum. Diğer ikisi için zorunlu ama vitamin şart değil dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?