2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ne zamandır kullanıyorsunuz demir hapını? 13. Haftaya geldim doktor bana vermedi demir hapı. Sadece d vitamini ve iyot takviyeli folik asit kullanıyorum.

Kızlar ne zamandır kullanıyorsunuz demir hapını? 13. Haftaya geldim doktor bana vermedi demir hapı. Sadece d vitamini ve iyot takviyeli folik asit kullanıyorum.
Bana geçen hafta verdi ama dün başladım kullanmaya, önceki multivitaminin içinde de vardı demir.
Bi kaç ay önce saçlarım döküldüğü için dermatolog vermişti demir hapı, çok fena kabız yapıyor.

Multivitamin de kullanmadım. Gebelik öncesi kullandığım bir multivitamin vardı, doktor bıraktırdı onu. Saç dökülmesi bende de fenaydı, tiroitten demişlerdi. Azaldı şimdi baya. Demir hapı yıllar önce kullandım, kabız yapar maalesef evet.

Diyolla ki, istek çok olursa kızmış, istek az olursa erkekmiş

ilk çocuğun erkek mi DuDulalala

Topiğin tek isteklisi benim galiba şimdi garip hissettim kendimi
Yaaa bende de bu gebeliğimde bir istek var anlatamam ama plasentanın yeri dolayısıyla yassaakk Oğluma hamileyken böyle değildim o zaman hiç isteğim yoktu acaba cinsiyetle mi alakalı kii doktorum da cinsiyeti için kız gibi demişti ama kesin değil

Ben henüz demire başlamadım. Her doktorun bir tarzı var kimisi hemoglobin 10 un altına düşünce veriyor kimisi de hiç ona bakmadan şu hafta başla diyor. O yüzden panikleme herkes başladı ben geç kaldım acaba bir şeyleri mi kaçırıyorum diye.

Geçen hafta doktor muayenem vardı folik asit ilacını kesti Demir ilacına başladı bi hafta oldu başlayalı istifra dışında bir yan etki yaşamadım ben

Kızlar kuzenimle konuştum gebelikte kullandığı Demir ilacı kabızlık yapıyormuş ben henüz öyle bir yan etki görmedim ama korktum açıkçası çünkü o kabızlık sorunu yüzünden anal fissür rahatsızlığı yaşamış çoğu gebe de yaşıyormuş bu doğru mu ya çok korktum

Ona göre önlemler almak lazım, mesela bana sabah aç karna içtiğim ılık su ve kivi çok iyi geliyor ya da yine aç karna ılık su ve içine bal. Yoksa demir ilacı mahvediyor.

Büyük ihtimalle kızmış benimkide

Ya bende kabızlık yapmamıştı o Demir hapı. Ama mide bulunduracak derecede koku yapıyor. O koku aklıma geldikçe çıldırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…