2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende de ufak farklılıklar var. Oğlumda asla koku hassasiyetim bile yoktu çok rahattım. Bu hamileliğim biraz zor geçiyor ona göre. Kızmış ama doktor cinsiyetle ilgisi yok dedi.

Nub tekniği ile cinsiyet tahmini nasıl oluyor banada bi tahmin yapar mısınız hanımlarr.. bide yüzümde çok sivilce çıktı sebebini çözümünü bileniniz var mı?

Eklentiler

• 20201016_152409.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 92
Evet ya bende kizima gore cok cok rahat hamilelik geciriyorum o yuzden acaba erkek mi diye dusundum ins oyledi:) tabi herseyin hayirlisi olsun

Nub tekniği ile cinsiyet tahmini nasıl oluyor banada bi tahmin yapar mısınız hanımlarr.. bide yüzümde çok sivilce çıktı sebebini çözümünü bileniniz var mı?
Canım burda çok küçük bebek 10 haftadan sonra bakılıyor galiba. Benimde sivilce oldu baya. Çay ağacı yağı kullandım bitti. Ama bilmiyorum hamilelikte zararı var mı sormadım doktoruma

Benim de kanama alanımın olduğu bölge 3-4 hafta boyunca ağrıdı, geçecek inşallah

Benim de kanama alanımın olduğu bölge 3-4 hafta boyunca ağrıdı, geçecek inşallah
İnşallah canım ztn doktor hemen geçmez dedi bol bol dinlen dedi ama benim karnim yani göğüsten aşağısı baya sis ve sert kötü bisy olmasından korkuyorum ağrılar da cabası

Ya kızlar bu test olayları çok gereksiz geliyor bana oğlumda sadece ikili test yaptırdım o normal çıkınca diğer hiç bir testi yaptırmamıştım. Bu sefer de aynı şekilde düşünüyorum. Yani test sonucu ne çıkarsa çıksın anne karnında tedavi olamıyor madem ben çocuğumu yine de doğurcam. Yani bu kararım değişmeyecekken gereksiz hem masraf hem stres diye düşünüyorum.

Bende de ufak farklılıklar var. Oğlumda asla koku hassasiyetim bile yoktu çok rahattım. Bu hamileliğim biraz zor geçiyor ona göre. Kızmış ama doktor cinsiyetle ilgisi yok dedi.
Dr haklı olabilir ama ben de kızım da çok hassastım kokulara, ki normalde de koku hassasiyetim fazladır. Bunda ise aksine koku alamıyorum, çok çok ağır olmadığı sürece koku alamıyorum . Bulantılarım iki üç hafta oldu ama p zaman bile kızımla karşılaltırılamaz . Kızım da 5. ayda hafiflemişti.

Evet ya bende kizima gore cok cok rahat hamilelik geciriyorum o yuzden acaba erkek mi diye dusundum ins oyledi:) tabi herseyin hayirlisi olsun
İnşallah , Allah gönlümüze göre hayırlısını versin. Bem kızıma hamile kalmadan önce oğlan çocuklarını çok severdim, hamile olduğumu öğrendiğimde direk kızım olacak diye düşündüm, hatta cinsiyeti öğrenmeden önce bile severken kızım diye seviyordum farkında olmadan. Ama bunda tahmin edemiyorum, bi de oğlum olsun istediğim için objektif olabileceğimi sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…