- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #13.441
Sağlıklı olsun daSenin cok bulantili geciyo bence kiz
Yok demir emilimini c vitamini artırır onun için demiş olmalılar.Bazı doktorlar demir ilacını portakal suyuyla için diye ısrar ediyor kabızlık yaptığı için mi acaba
Bilmem benimde ilk hamileligimde bulantidan yataktan cikamazdim 7 8 cikarirdim bise yemezdim butun kokular midemi bulandirirdi yemeklern resimlerine bile tahammulum yoktu kizim oldu bunda cok skr bir kere bile cikarmadim 10. Hftamdayim yemek kokulari hosuma gidiyo bakalim ins hayirlisiyla erkektir:))Sağlıklı olsun daAma bulantı olayı bence yanlış ya ablamın iki kızı var hiç bulantı yaşamamış gebeliğinde
Ohh oh, geçmiş olsunFetal DNA sonucum temiz geldi. Bunu da atlattım.
Ay maşallah de nazar değdirme kendine ben tam rahatladım bulantılardan dedim tekrar başladıBilmem benimde ilk hamileligimde bulantidan yataktan cikamazdim 7 8 cikarirdim bise yemezdim butun kokular midemi bulandirirdi yemeklern resimlerine bile tahammulum yoktu kizim oldu bunda cok skr bir kere bile cikarmadim 10. Hftamdayim yemek kokulari hosuma gidiyo bakalim ins hayirlisiyla erkektir:))
Aynı bendensin ilkinde kendimden geçiyordum bulantıdan bunda hiç yok nadiren oluyor o da tuvalet kokusuna falan oğlum sağolsun işeye işeye mahvediyor beniBilmem benimde ilk hamileligimde bulantidan yataktan cikamazdim 7 8 cikarirdim bise yemezdim butun kokular midemi bulandirirdi yemeklern resimlerine bile tahammulum yoktu kizim oldu bunda cok skr bir kere bile cikarmadim 10. Hftamdayim yemek kokulari hosuma gidiyo bakalim ins hayirlisiyla erkektir:))
Canım görüşebildin mi doktorunla? Daha iyi misin?Hepinize cok cok cok tesekkur ediyorumsizlerin sayesinde rahatladim ve ilk sokumu atlattim, sakinlestim. Aslinda metanetle sogukkanlilikla karsilanabilecek biseymis cunku fetal dna diye bir test varmis ama ben bunlari hic bilmiyordum ve doktorun telefonda direk yuksek riskli cikti seni patalojiye yonlendiricem seklinde hicbir aciklama yapmadan konusmasi ve benim de bu konudaki bilgisizligimden hemen dunya basima yikilmis gibi oldum. Ve bu da bir milat oldu benim icin cunku doktorumu kesin olarak degistirmeye karar verdim.
Kendi tecrubelerini paylasan, guzel dileklerini ileten, beni teskin eden butun arkadaslarima cok tesekkur ederim, saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alin insallah❤
Yarinki gelismeden haberdar edicem.
Aynen bende merak ettim sabah gidicem demişti sanırımCanım görüşebildin mi doktorunla? Daha iyi misin?
Canım annemgildeym uzanıyorm teyzem geldi onlarla kafa dağıtmaya çalışıyorum hala kanama olan tarafım da ağrı var sağ kasığım sadcee wc ye kalkiom sonu hayır olsun inşallah
Dinlen canım kalkma iyi olacak inşallah bir dahaki doktor randevun ne zaman?Ben iyiyim çok şükür hep evdeyimCanım annemgildeym uzanıyorm teyzem geldi onlarla kafa dağıtmaya çalışıyorum hala kanama olan tarafım da ağrı var sağ kasığım sadcee wc ye kalkiom sonu hayır olsun inşallahsizler nasılsınız canım
Kızlar pzt doktora gidicem ikili yapacak büyük ihtimal. Genetik testi de yaptırmayı düşünüyorum. Genetik testte down sendromu olup olmadığının kesin sonucu veriliyor mu? Tüm genetik hastalıkları kapsamıyor heralde? Ama yine de yaptıralım düye düşündük. Fiyatı da baya tuzluymuş 3 ay önce arkadaşım 3000 ₺ ye yaptırmıştı dolar daha düşüktü o zamanyine de yaptırırız diye konuştuk eşimle. Bilgi verirseniz sevinirim.
Canım on gün sonra doktorum gel demişti ama doktorumu değişmeyi düşünüyorum hafta içi başka birine gidicem inslh güzel haberler veririm sizeDinlen canım kalkma iyi olacak inşallah bir dahaki doktor randevun ne zaman?Ben iyiyim çok şükür hep evdeyim
Bi gidelim bakalım ne dicek doktorum. Olmadı ikiliye göre bakayım duruma, forumda genetik test yaptıran duydukça ben de mi yaptırsam tribine girdim birazSanirim sadece down degil genetik olan bir suru seye bakiyormus. Bana doktorum bosuna para verme zaten yasin genc bir sey olursa en ufak risk cikarsa zaten ben seni yonlendiririm dedi. O yuzden istersen sende ilk ikili yaptir, icinde ufak bir suphe olursa o zaman yaptirirsin. Cunku gercekten fazla pahali
Bulantin varken oglun oldu simdi yok mu bulantin o zaman buda tersimi olcak kiz miAynı bendensin ilkinde kendimden geçiyordum bulantıdan bunda hiç yok nadiren oluyor o da tuvalet kokusuna falan oğlum sağolsun işeye işeye mahvediyor beni
Ben burdayım. Cinsiyeti öğrendim geldim
Bi gidelim bakalım ne dicek doktorum. Olmadı ikiliye göre bakayım duruma, forumda genetik test yaptıran duydukça ben de mi yaptırsam tribine girdim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?