2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bazı doktorlar demir ilacını portakal suyuyla için diye ısrar ediyor kabızlık yaptığı için mi acaba

Sağlıklı olsun da Ama bulantı olayı bence yanlış ya ablamın iki kızı var hiç bulantı yaşamamış gebeliğinde
Bilmem benimde ilk hamileligimde bulantidan yataktan cikamazdim 7 8 cikarirdim bise yemezdim butun kokular midemi bulandirirdi yemeklern resimlerine bile tahammulum yoktu kizim oldu bunda cok skr bir kere bile cikarmadim 10. Hftamdayim yemek kokulari hosuma gidiyo bakalim ins hayirlisiyla erkektir:))

Ay maşallah de nazar değdirme kendine ben tam rahatladım bulantılardan dedim tekrar başladı

Aynı bendensin ilkinde kendimden geçiyordum bulantıdan bunda hiç yok nadiren oluyor o da tuvalet kokusuna falan oğlum sağolsun işeye işeye mahvediyor beni

Canım görüşebildin mi doktorunla? Daha iyi misin?

Dinlen canım kalkma iyi olacak inşallah bir dahaki doktor randevun ne zaman?Ben iyiyim çok şükür hep evdeyim

Kızlar pzt doktora gidicem ikili yapacak büyük ihtimal. Genetik testi de yaptırmayı düşünüyorum. Genetik testte down sendromu olup olmadığının kesin sonucu veriliyor mu? Tüm genetik hastalıkları kapsamıyor heralde? Ama yine de yaptıralım düye düşündük. Fiyatı da baya tuzluymuş 3 ay önce arkadaşım 3000 ₺ ye yaptırmıştı dolar daha düşüktü o zaman yine de yaptırırız diye konuştuk eşimle. Bilgi verirseniz sevinirim.

Sanirim sadece down degil genetik olan bir suru seye bakiyormus. Bana doktorum bosuna para verme zaten yasin genc bir sey olursa en ufak risk cikarsa zaten ben seni yonlendiririm dedi. O yuzden istersen sende ilk ikili yaptir, icinde ufak bir suphe olursa o zaman yaptirirsin. Cunku gercekten fazla pahali

Bi gidelim bakalım ne dicek doktorum. Olmadı ikiliye göre bakayım duruma, forumda genetik test yaptıran duydukça ben de mi yaptırsam tribine girdim biraz

Bi gidelim bakalım ne dicek doktorum. Olmadı ikiliye göre bakayım duruma, forumda genetik test yaptıran duydukça ben de mi yaptırsam tribine girdim biraz

Bende cok endiselenmeye basladim doktoruma da cuma gunu sorucam bir sey varsa lutfen soyleyin filan dicem insallah hic bir sikinti cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…