2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ohh çok güzel rahatlamana çook sevindim.. ultrasonda her şey yolunda çıkmış, nifty test de yaptırıyorsun. İçin rahat olsun artık. Eminim ki sonucun da çok güzel gelecek.

Cook sevindim her seyin yolunda olmasina insallah fetal dna testinde de cok guzel sonuclar gelir bu kaygilar biter

Ohh çok güzel rahatlamana çook sevindim.. ultrasonda her şey yolunda çıkmış, nifty test de yaptırıyorsun. İçin rahat olsun artık. Eminim ki sonucun da çok güzel gelecek.
Hastanede yaptirsam da bisey olmaz de mi? Iki farkli yere yaptirsak mi dedik doktora ne gerek var dedi. Paranoyak oldum.

bence simdiden gecmis olsuuuuuun, cok sevindim perinatologun soylediklerineeee
testi de yaptirip rahatlarsin, aklindan cikar mis gibi

Hastanede yaptirsam da bisey olmaz de mi? Iki farkli yere yaptirsak mi dedik doktora ne gerek var dedi. Paranoyak oldum.
Hepsi aynı işi yapıyor aslında hiç bir fark yok. Farklı yerlere de yaptırsan (ki hiç gerek yok) aynı sonuç çıkacak. Hastanenin kendi laboratuvarında mı yapılıyormuş peki ? Hastaneler de anlaşmalı firmalar aracılığı ile yaptırıyor diye biliyorum.

Harika çok sevindim içinin rahatlamasına ve ultrason iyi çıkmasına şimdi içini ferah tut, bol bol dua

Cok tesekkur ederim cansu pazartesiden sonra 2 hafta test bekliycez bakalim. Valla ne yipratici sureclermis.

Icini rahat tut bence cok guzel gelicek sonuclar gercekten yipratici sureclermis ama Allah hepimizin yardimcisi olsun

Yok hastane baska laboratuvara gonderecekmis. Doktor ankaraya yollaniyor dedi, cikista sordugum bir hemsire de o test amerikaya yollaniyor, maliyeti dolar uzerinden dedi. Ama sanirim pazartesi anliycaz cunku bunun icin kan alan hemsire ayriymis.ona sorucam. Insallah sorunsuz gider de yollarda basima bisey gelmez kanimin

Canım çok mutlu oldum senin rahatlamana da emin ol bi sıkıntı çıkmayacak

Canım çok mutlu oldum senin rahatlamana da emin ol bi sıkıntı çıkmayacak
Kelebekcim cok tesekkur ederim valla bi huzur indi uzerime yalniz moralim baska seye bozuk. Esim sigarayi birakali aylar olmustu ve bugun beni beklerken gidip sigara almis kendini yatistirabilmek icin. Onca ay onca emek bosa gitti. Bir doktorun haber verme seklinin hayatimiza yaptigi etkiye bak.

Evet ben de hastanede verdim kan ama Ankara’ya gitti. Bence bunlara çok fazla takılıp kendini strese sokma. sonuçta yapılan işlem kanımızdan DNA’larına bakmak. Pek bir şey değişeceğini sanmıyorum. Güzel sonuçlar alalım hepimiz inşallah

Canım buna üzülme bir kere bıraktıysa tekrar yapar. Hatta konuş bunca emeğin boşa gitmesin başka içme de.

Insallah prensescim senin sonucun benden once gelecek, o zaman ilk guzel haberi senden duyucaz demek ki

Ama kolay bi durum değil o söyleme şekliyle olabilecek şey bu ben de sigara kullanıyordum arada çok aklıma düşüyor başka şeylere sarılıyorum.
Aman siz iyi olunda sigara yeniden bırakılır

Canım buna üzülme bir kere bıraktıysa tekrar yapar. Hatta konuş bunca emeğin boşa gitmesin başka içme de.
Kizdim uzuldum soyledim onca ay bosa gitti diye.Baska turlu kafami toplayamayacaktim dedi. O benden daha bitikti moralmen hastaneye giderken. Hatta sonrasinda da keyfi yerine gelmedi hic, ben onu teskim ettim. Sonuclar gelene kadar icecekmis, iyi cikarsa birakacakmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…