- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #13.501
Ben gidene baya büyümüş olacak kısmet olursa merakla bekliyorum
16+ Da gidicem gösterirse olur insallahhhhYaaa senin varya kesin belli olacak gittiğinde.
Sakin ol canım neden endişeleniyorsunAyy bende dayanamiyorum valla cinsiyetten cok bu ikili test gerdi beniesime sali mi gitsek doktora dedim, ee o zaman da cinsiyet belli olmicak 2 gun sonra tekrar bizi goturceksin su pandemi de dedi. Aslinda doktor kafasina bakmis gecen gittigimde 11+4 de sisteme yuklemis diyorum bir sey olsa derdi herhalde ama daha kucuk de demisti. Esime de hak veriyorum ama icimde kotu bir his oldu dokunsan aglicak gibiyim
Sakin ol canım neden endişeleniyorsun
Bence o kanama alanıyla ilgili değildi, kanama aşanı bölgendeki ağrına dikkat et canım, yat dinlen bol bol, iyi olacaksın inşallahEvet canım komple göbek karın göğüs altı tamamen şiş arada bi sancı da oluyo
Bende öyleydim ama baktım ki bunun bi faydası yok panik olduğumda eşime de çok yansıyor o da geriliyor benimle beraber. O yüzden artık öyle düşünmüyorum yani olacak olan varsa ikili üclü hiç birinde çıkmaz olur ya da olmayacaksa ne olursa olsun sağlıklı olur. Allahım hepimizin evlatlarını bize bağışlasın. Yani demem o ki olacakla öleceğe çare yok demişler ben de öyle düşünüyorum artık yoksa çok yıpranıyorumSanirim dunden de etkilendim. Bir de ben hamile oldugumu ogrendigim teyzemin bebeginde boyle bir sey cikti sadece down da degildi, ben yakinen sahit oldugum icin herhalde icimde bir korku oldu
İnşallah kuzumBence o kanama alanıyla ilgili değildi, kanama aşanı bölgendeki ağrına dikkat et canım, yat dinlen bol bol, iyi olacaksın inşallah
Bende öyleydim ama baktım ki bunun bi faydası yok panik olduğumda eşime de çok yansıyor o da geriliyor benimle beraber. O yüzden artık öyle düşünmüyorum yani olacak olan varsa ikili üclü hiç birinde çıkmaz olur ya da olmayacaksa ne olursa olsun sağlıklı olur. Allahım hepimizin evlatlarını bize bağışlasın. Yani demem o ki olacakla öleceğe çare yok demişler ben de öyle düşünüyorum artık yoksa çok yıpranıyorum
aynen öyle insallah canım ben de hiç bişe almadım almayı da düşünmüyorum henüz kısmet olursa 7. Aydan sonra. Bende çok hevesleniyorum almak istiyorum ama suan değil. Arkadaşımla konuştum bugün o 33 haftalık hamile bana sordu kaç diye söyledim ooooo daha çok başlardasın o zamanları Nası geçmişim diyorum dedi o kadar haklı ki bize de zaman geçmiyor suan. Belki ilk çocuk diye belki tecrübesizlik diye bu kadar endişeleniyoruz bu çok normal anne olmak böyle bişe demek kiKesinlikle cok haklisin. Ben esime pek yansitmiyorum, bir kere soyluyorum bir sey yoktur merak etme diyor icimde kendi kendime yasiyorum sonra. Baski hissediyorum ama bebekle ilgili, her gun biri bir sey aldigini soyluyor hayal kuruyor. Eger bir sey varsa kendimi onden hazirlamam lazim bende bir suru hayal kuruyorum cunku. Kendim hic bir sey almadim, su da gecsin bu da bitsin diye gun sayiyorum. Umarim hepimiz saglikla kavusuruz bu kaygilarimizda tamamen en kisa zamanda biter insallah
Amin kuzum inşallahA
aynen öyle insallah canım ben de hiç bişe almadım almayı da düşünmüyorum henüz kısmet olursa 7. Aydan sonra. Bende çok hevesleniyorum almak istiyorum ama suan değil. Arkadaşımla konuştum bugün o 33 haftalık hamile bana sordu kaç diye söyledim ooooo daha çok başlardasın o zamanları Nası geçmişim diyorum dedi o kadar haklı ki bize de zaman geçmiyor suan. Belki ilk çocuk diye belki tecrübesizlik diye bu kadar endişeleniyoruz bu çok normal anne olmak böyle bişe demek kiiçimizde bir can taşıyoruz. Tek nefeste bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız insallah.
A
aynen öyle insallah canım ben de hiç bişe almadım almayı da düşünmüyorum henüz kısmet olursa 7. Aydan sonra. Bende çok hevesleniyorum almak istiyorum ama suan değil. Arkadaşımla konuştum bugün o 33 haftalık hamile bana sordu kaç diye söyledim ooooo daha çok başlardasın o zamanları Nası geçmişim diyorum dedi o kadar haklı ki bize de zaman geçmiyor suan. Belki ilk çocuk diye belki tecrübesizlik diye bu kadar endişeleniyoruz bu çok normal anne olmak böyle bişe demek kiiçimizde bir can taşıyoruz. Tek nefeste bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız insallah.
Canım mobilyayı ben burda mobilyacıdan alcam bebiş için diğer kıyafet vs de vana gideriz diye düşündük bakalım kısmetHaklisinn 7. Ay da cok gec ya bak bizim sandalyelerimiz hala gelmedi temmuzda siparis verdikpandemiden dolayi mobilya filan cok zor geliyor aklinda olsun. Insallah canim insallah
Canım mobilyayı ben burda mobilyacıdan alcam bebiş için diğer kıyafet vs de vana gideriz diye düşündük bakalım kısmet
AbaooooooBizde mobilyacidan aldik hatta istanbulda mobilyacilar carsisi var nereye gittiysek 3 ay demisti pandemiden dolayi aklinda olsun diye dedim
Canım çok şükür haber verdin. Ultrasonda kesin gözükürdü bir anormallik olsa. İçini ferah tutmaya çalış.Kizlar geldimmerak edenleri, dualarini esirgemeyenleri ve guzel dileklerini yollayanlari kalplerinden operim
Oncelikle cok yorucu stresli gergin ve gozyasili bir gun oldu. Ama simdi daha iyiyim. Sabahtan takibimi yapan doktora gittim. Kagidimi gorebildim. Asagiya paylasicam risk oranlarimi. Doktor risk yuzdeleriyle ilgili bikac bisey soyledi suan aklimda degil. Eger sadece yastan dolayi risk ciksaymis onu saymayabilirmis ama digerleri yuksek riskli cikinca bu islemleri eger istersek yaptirmamizin iyi olacagini soyledi. Fakat oncesinde mutlaka bir perinatologun da gormesini ve fikir almamizi soyledi ve onun yonlendirdigi ozelde bir perinatologa gittik. Perinatolog detayli ultrasona bakti. Ve
Burun kemigi var
Ense kalinligi 1.2 (kendi doktorum 1.6 olcmustu ikili tarama testinde)
Kalp kapakciklari tamam
Kalp aktivitesi normal
Fetal mide fetal mesane normal seklinde gidiyor, her sey normal cikti yani. Perinatolog gayer saglikli gozuktugunu ama yine de kan testinden dolayi ve de icimizin rahatlamasi icin nifty testini yaptirmamizin iyi olacagini soyledi. Eger ultrasonda bi tane bile anomali gorseymis amniyosentezin erken tarihte yapilan baska isimde bir islemi varmis adini unuttum, onu onerecektim ama ona gerek yok, nifty sizin icin yeterli dedi. Ben tabi ultrason sonucuna cok mutlu oldugum icin kederimi unuttum o an :)
Sonra geri donup kendi doktoruma ilettik sonucu. Guzel, o zaman nifty yapalim dedi. Sonrasinda da bana baska bir stres geldi. Hastanede mi yaptiricam yoksa ozel bi yerde mi? Tabi doktorum hastanede yaptirmami uygun gordu gayet guvenilirmis ama bu test amerikaya mi gidecek ankarada mi yapilacak kendisi de emin degilhangi laboratuvar hangi firma bilgim yok.
Pazartesi cagirdi test icin.
Eki Görüntüle 2713751
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?