2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Tiroid ilacını sabah kahvaltıdan en az yarım saat önce içmeniz lazım, daha önce hem demir hem tiroid ilacı içerken endokrin doktorum demir ilacını da akşam iç demişti

Bide kızlar geç gösterir derler Kız haberleri geliyor sürekli sanki
11 kasimda devlet doktoruna gidicem 12. Haftamda acaba bisey soylermi daha erken mi ilk hamileligimde 11. Haftamda kizim olcagini ogrenmistim ama o doktor tanidik oldugu icin mi soyledi bilmem bu soylermi acaba 12. Haftada

11 kasimda devlet doktoruna gidicem 12. Haftamda acaba bisey soylermi daha erken mi ilk hamileligimde 11. Haftamda kizim olcagini ogrenmistim ama o doktor tanidik oldugu icin mi soyledi bilmem bu soylermi acaba 12. Haftada
Canım valla benim doktorun ultrasonu herşeyi çok iyi yine bile söylemedi 11+4 en son gittiğim zaman. Belki tahmin yapar ama o da çok kesin olmaz o yüzden de yapmaz diye düşünüyorum

Cinsiyet öğrenen anneler , anne adayları hayırlı uğurlu olsun.. Tıpta ilerleme var galiba, kız erkek erkenden öğrenilmiş. Ben 6-7kasım da gitmeyi düşünüyorum ikili için, umarım cinsiyeti dr öğreniriz. Bir kızım var (Elhamdülillah) bir de oğlum olsun isterim ve kızımdakinden daha rahat bi hamilelik geçirmemi erkek olmasına yoruyorum

Canım valla benim doktorun ultrasonu herşeyi çok iyi yine bile söylemedi 11+4 en son gittiğim zaman. Belki tahmin yapar ama o da çok kesin olmaz o yüzden de yapmaz diye düşünüyorum
Benimkide 10. Haftada söylemedi ben nub dan tahmin ettim. 12de yüksek ihtimal kız dedi. Nub o kadar belliydi ki ultrasonda

Sadece down sendromu değil bir kaç kromozom bozukluğuna da bakılıyor. Ben ikili test de yaptırdım ama içim rahat etmedi hep aklımdaydı. Sonra düşündüm nerelere harcanmıyor ki para en azından içimde şüphe kalmaz rahat ederim dedim. Bu arada 3 firma ile görüştüm 3ü de 2500 TL dedi. Sanırım yaşadığımız yere göre bile değişiyor fiyatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…