- 1 Aralık 2018
- 774
- 577
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #13.561
Cnm Ikili test sonucu yazmiorki.anlamadim.Eki Görüntüle 2713793 kizlar benim ikili tarama boyle çikmis duzeltmis mom felan yazmiyor
valla bende anlamadim bunu neden boyle olmus acaba bir sıkntimi varCnm Ikili test sonucu yazmiorki.anlamadim.
Üç gebelik yaşadım hiç bukadar zorlanmadım eğer benimkide kızsa ( inşaallah ) hamilik süresi farklılık cinsiyet farklılığı olabilir olarak düşüneceğim hala koku ve yemek sonrası zorlanıyorum halsizlik biraz azaldı amA yemeklerden tiksiniyorum yedikten sonraBende de ufak farklılıklar var. Oğlumda asla koku hassasiyetim bile yoktu çok rahattım. Bu hamileliğim biraz zor geçiyor ona göre. Kızmış ama doktor cinsiyetle ilgisi yok dedi.
Benım ki resmen bacaklarını açmış bekliyordu vallaBide kızlar geç gösterir derlerKız haberleri geliyor sürekli sanki
Tesekkur ederim nisancimYa o kadar mutlu oldum ki, çok çok geçmiş olsun canım benim
En iyisi diye 300 km yol gidiosun onda bile sikinti cikioomesela ben.daha iyisini bulasiya kadar devam.
Doktorun ne iyiİnsan sanki onu içince bi nebze olsa rahatlıcak diye düşünüyor. Ben zorlandım biraz ama alıştım içmemeye eşim zaten kullanmıyor.evde tek ben içiyordum bu sayede son vermiş oldum doktorum sordu sigara içiyor musun diye içiyordum bıraktım dedim bi an dahi içmeyi düşünürsen beni ara dedi tamam dedim
Evet gercekten oyle. 1 yil bile kisa geliyodur belki. Yillar once sigarayi birakan birine sormuslar kac yil oldu birakali diye, 30 sene oldu ama daha dun gibi demis. Allah birakmak isteyen herkesin yardimcisi olsun.Canım bende önceden içiyordum kolay değil bırakmak. En az 1 sene içmediysen bıraktım diyebilirsin hatta. En ufak olayda sigaraya sarılır bağımlı insan çok normal. Erkekler biraz daha içinde yaşadıkları için duygularını böyle bağımlılıklara daha meyilliler
Tesekkur ederimİnşallah sonucunuz iyi gelir
Bunlar bir olasılık ama insan çok takılıyor haklısınız
Moralinizi yüksek tutun yüksek ihtimal bişeyi yoktur bebeğinin burun kemiği olması önemli bir ayrıntı ense ölçümüde iyi
Benim 2.2 idi ve başka test yaptırmaya karar verdim
Stresi kaldıramıyorum
Oğluma hamileyken 36.haftada bacak boyunun geriden geldiğini down sendromlu bebeklerde gördüklerini söylediler
Doğuma kadar ne çektiğimi ben bilirim
Burnumdan geldi
Çok şükür oğlum sağlıklı doğdu
Gayet normal bir çocuk bacaklarıda kendide
Amin,cok tesekkur ederim❤Canım gözün aydın diyelim o zmn yazıları okudum çok şükür ultrason da bişey çıkmamış eminim kan sonucunda temiz olcak bol dua edelim canım Allah kuzularimiza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Kelebekcim cok tesekkur ederimvalla bi huzur indi uzerime yalniz moralim baska seye bozuk. Esim sigarayi birakali aylar olmustu ve bugun beni beklerken gidip sigara almis kendini yatistirabilmek icin. Onca ay onca emek bosa gitti. Bir doktorun haber verme seklinin hayatimiza yaptigi etkiye bak.
Peki kan sonucunuz nasil geldi? Benim yuksek riskli ciktigi icin hem gittigim doktor hem de bugun muayene oldugum perinatolog mutlaka nifty yi onerdi. Pazartesi yaptiricam. Giden para olsun,insanin gozu gormuyor boyle durumda. Icimiz rahatlasin yoksa bu aylar nasil gececekCnm ben 37 yasindayim bi dr 2.1 buldu digeri 2.3 ama uzulmuyorum. yazili bir kaderimiz var olumlu olacaksa kiyabilecek misin yavruna.bunlari dusunme kaderimiz belli yasayip gorecegiz.sinir 2.5 deniliyorken neden fetal dna yaptirdin ki para tuzagi gelior bana bunlarin hepsi.saglikli kac tane bebek yitip gidiyor maalesef.dayimin kizina aldirin bebegi dediler cocuk dogdu hicbisiyi yok.dua edin rabbim buyuktur.
Haftaya gelecek cnm muhtemelen benimde yuksek riskli cikacak.gonlunu ferah tut insallah bisiy cikmayacak.Peki kan sonucunuz nasil geldi? Benim yuksek riskli ciktigi icin hem gittigim doktor hem de bugun muayene oldugum perinatolog mutlaka nifty yi onerdi. Pazartesi yaptiricam. Giden para olsun,insanin gozu gormuyor boyle durumda. Icimiz rahatlasin yoksa bu aylar nasil gececek
Amin cnm hepimizinHahaAllah yardimciniz olsun ya cok uzakmis
Sana bisiy diyimmi hicbisiyi yok bebeginin hayirlisiyla aynen devam cnm
Günaydın sağol inşallah öyledir Perşembe günü bidahaki ranvedum bakalım neler öğreneceğizSana bisiy diyimmi hicbisiyi yok bebeginin hayirlisiyla aynen devam cnm
Günaydın Kuzum ben pek takip edemiyorum midem kötü
Az önce takvime baktım hemen geçse de gitsem diyeee sanırım yükleniyooooGünaydın kızlar , bebeğin ultrason fotosuna bakınca özlediğimi farkettim görmeyi. Bi an önce gelsin şu kontrol tarihiannelik yükleniyor galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?