2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende de ufak farklılıklar var. Oğlumda asla koku hassasiyetim bile yoktu çok rahattım. Bu hamileliğim biraz zor geçiyor ona göre. Kızmış ama doktor cinsiyetle ilgisi yok dedi.
Üç gebelik yaşadım hiç bukadar zorlanmadım eğer benimkide kızsa ( inşaallah ) hamilik süresi farklılık cinsiyet farklılığı olabilir olarak düşüneceğim hala koku ve yemek sonrası zorlanıyorum halsizlik biraz azaldı amA yemeklerden tiksiniyorum yedikten sonra 16 sında gideceğim bakallim nasip olur inşallah gösterir bebeğim

Doktorun ne iyi senin adina cok sevindim, en azindan hamilelik vasitasiyla birakmis oldun bu zehiri.
Evet gercekten oyle. 1 yil bile kisa geliyodur belki. Yillar once sigarayi birakan birine sormuslar kac yil oldu birakali diye, 30 sene oldu ama daha dun gibi demis. Allah birakmak isteyen herkesin yardimcisi olsun.

Tesekkur ederim ahh ne cok uzmuslerdir sizi de kimbilir hem de 36. Haftada gelmis gecmis olsun. Saglicakla buyusun delikanli, masallah ona

Canım gözün aydın diyelim o zmn yazıları okudum çok şükür ultrason da bişey çıkmamış eminim kan sonucunda temiz olcak bol dua edelim canım Allah kuzularimiza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Amin,cok tesekkur ederim❤

Cok haklisin doktor gercekten cok robot sekilde haber vermisti benim esimde subat sonu tatile giderken yanina hic almayarak birakti. Oncesinde de iqos kullaniyordu birakmak icin guya daha az zararliymis hala icmiyor. Ama her an o da baslayabilecek potansiyelde suan 8 ay kadar oldu iste insallah baslamaz. Bir de pandemi varya kendisi de cok endise ettigi icin baslamaz sanirim ama hic belli de olmuyor bazen yemeklerden sonra eskiden ne guzel sigara iciyordum filan diyor hala

Peki kan sonucunuz nasil geldi? Benim yuksek riskli ciktigi icin hem gittigim doktor hem de bugun muayene oldugum perinatolog mutlaka nifty yi onerdi. Pazartesi yaptiricam. Giden para olsun,insanin gozu gormuyor boyle durumda. Icimiz rahatlasin yoksa bu aylar nasil gececek

Norma J ben sonucunun olumlu olacağını biliyordum. Fetal dna testlerinin hepsinde de sistem benzer sadece marka adı farklı. Kanı hastanede almışlar lab da almışlae çok da sıkıntı değil. Önemli olan alınan tüpün kimyasal içeriği onu da firmalara arayarak sorar öğrenirsin. Dikkat etmen gereken şey eğer kan sulandırıcı iğne kullanıyorsan iğneyi yaptıktan 16 sa kadar sonra kan vermen çünkü kan sulandırıcı kullananlarda DNA fraksiyon oranı kabul edilebilir değer olan %4 ün altında çıkabiliyor öyle durumda da zaten testin tekrar edilmesi öneriliyor. Dilersen sana özelden testimi yapan firmadaki görevlinin bilgilerini atabilirim.

Kızlar size soru sorayım cinsiyet farklılığı olanlara özellikle bu gebeligimde cok akıntım var başından beri sarımtırak her tuavleette geliyor diğerlerinde yasamaadim hayr olsun Dr normal dedi

Haftaya gelecek cnm muhtemelen benimde yuksek riskli cikacak.gonlunu ferah tut insallah bisiy cikmayacak.

Günaydın kızlar , bebeğin ultrason fotosuna bakınca özlediğimi farkettim görmeyi. Bi an önce gelsin şu kontrol tarihi annelik yükleniyor galiba..
Az önce takvime baktım hemen geçse de gitsem diyeee sanırım yükleniyoooo bende özledim valla ne zaman gideceksin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…