2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ama kolay bi durum değil o söyleme şekliyle olabilecek şey bu ben de sigara kullanıyordum arada çok aklıma düşüyor başka şeylere sarılıyorum.
Aman siz iyi olunda sigara yeniden bırakılır
Kelebekcim demek sen de iciyordun ama bu vesileyle birakmis oldun. Fakat ben sunu anladim, birakanlarin hep aklinin kosesinde her an icmeye hazir bir taraf kaliyor. Hangi ara gitmis paket almis icmis ya. Inanamadim. Bir tur basetme sekli demek ki

Ya o kadar mutlu oldum ki, çok çok geçmiş olsun canım benim

Kelebekcim demek sen de iciyordun ama bu vesileyle birakmis oldun. Fakat ben sunu anladim, birakanlarin hep aklinin kosesinde her an icmeye hazir bir taraf kaliyor. Hangi ara gitmis paket almis icmis ya. Inanamadim. Bir tur basetme sekli demek ki
İnsan sanki onu içince bi nebze olsa rahatlıcak diye düşünüyor. Ben zorlandım biraz ama alıştım içmemeye eşim zaten kullanmıyor.evde tek ben içiyordum bu sayede son vermiş oldum doktorum sordu sigara içiyor musun diye içiyordum bıraktım dedim bi an dahi içmeyi düşünürsen beni ara dedi tamam dedim

Canım bende önceden içiyordum kolay değil bırakmak. En az 1 sene içmediysen bıraktım diyebilirsin hatta. En ufak olayda sigaraya sarılır bağımlı insan çok normal. Erkekler biraz daha içinde yaşadıkları için duygularını böyle bağımlılıklara daha meyilliler

İnşallah sonucunuz iyi gelir
Bunlar bir olasılık ama insan çok takılıyor haklısınız
Moralinizi yüksek tutun yüksek ihtimal bişeyi yoktur bebeğinin burun kemiği olması önemli bir ayrıntı ense ölçümüde iyi
Benim 2.2 idi ve başka test yaptırmaya karar verdim
Stresi kaldıramıyorum
Oğluma hamileyken 36.haftada bacak boyunun geriden geldiğini down sendromlu bebeklerde gördüklerini söylediler
Doğuma kadar ne çektiğimi ben bilirim
Burnumdan geldi
Çok şükür oğlum sağlıklı doğdu
Gayet normal bir çocuk bacaklarıda kendide

Canım gözün aydın diyelim o zmn yazıları okudum çok şükür ultrason da bişey çıkmamış eminim kan sonucunda temiz olcak bol dua edelim canım Allah kuzularimiza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

85 dogumluyum 35 yasindayim. 1.6 riskli mi peki
Cnm ben 37 yasindayim bi dr 2.1 buldu digeri 2.3 ama uzulmuyorum. yazili bir kaderimiz var olumlu olacaksa kiyabilecek misin yavruna.bunlari dusunme kaderimiz belli yasayip gorecegiz.sinir 2.5 deniliyorken neden fetal dna yaptirdin ki para tuzagi gelior bana bunlarin hepsi.saglikli kac tane bebek yitip gidiyor maalesef.dayimin kizina aldirin bebegi dediler cocuk dogdu hicbisiyi yok.dua edin rabbim buyuktur.

En iyisi diye 300 km yol gidiosun onda bile sikinti cikioomesela ben.daha iyisini bulasiya kadar devam.

Sonucun belli mi cnm

Sizin kan sonucu çıktı mı ense ölçümü bana yakın çıkmışta

Sizin kan sonucu çıktı mı ense ölçümü bana yakın çıkmışta
Yok cnm haftaya cikacak muhtemelen yastan 400 de 1 ihtimal cikar dedi dr ama bisiy yaptirmayi dusynmuoyrum keske kan da vermeseydim dedim sonra rahatim nedenseherseyde pimpirimli ben.2 defa kalbi durunca bebeklerimin bu bebege zaten zor kavustum.Allah buyuktur.senin ne zaman gelecek cnm

Ben kan sonuçlarımı aldım 721:1 ihtimal çıktı Dr 1000 altına ileri test öneriyoruz dedi ama ben yaptırmayacağım başka test bişi
Kizim da 1.5 cikmis baktim da tabi o zmn 30 yasindaydim. hatta ayrintili da bagirsaklarinda parlaklik var dediler.dunyalar tatli zeki mi zeki bir kizim var simdi.ben bu testlere cok guvenemiyorum.

Doğru bir karar almışsınız bence

Kizim da 1.5 cikmis baktim da tabi o zmn 30 yasindaydim. hatta ayrintili da bagirsaklarinda parlaklik var dediler.dunyalar tatli zeki mi zeki bir kizim var simdi.ben bu testlere cok guvenemiyorum.
Benimde oğlumda 1.74 çıkmıştı 25 yaşındaydım şimdi 34
Ne değişiyor ki bu kadar
Hepsi olasılık
Allah bağışlasın evlatlarımızı
Doğacak olanlarıds sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Yasa gore olasiliklari arttiriyorlar hepsi ongoru.amin cnm insallah yine burda mutlu haberlerimizi vermek nasip olsun.Rabbim isteyen gercekten yuregi evlat hasretiyle yanip tutusan insanlara da tez zamanda bebek versin insallah.kizim olmasina ragmen kardesinin olmasini bu kdr hasretle bekledim.ya hic olmasaydi diyorum.insallah tez zamanda onlara da versin Allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…