- 10 Nisan 2020
- 1.504
- 1.483
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #13.581
Galiba 7 kasım cumartesi canım. Ama Pazartesi olursa öğleden sonra gidebilirim o da çok geç ya dersim var okuldaAz önce takvime baktım hemen geçse de gitsem diyeee sanırım yükleniyoooobende özledim valla ne zaman gideceksin canım
Oyyyy canım benim haftaya bişe kalmamış kızzz hemen geçer Yerim o ellerini yaaaa minnoşunnnGaliba 7 kasım cumartesi canım. Ama Pazartesi olursa öğleden sonra gidebilirim o da çok geç ya dersim var okuldayumruk ellerini görünce ağlayasım geliyo
Ay evet senin de varmış bayaa tez vakitte geçer inşOyyyy canım benim haftaya bişe kalmamış kızzz hemen geçer Yerim o ellerini yaaaa minnoşunnnbenim 16 sında daha 2 hafta var
İnşşallahhhhAy evet senin de varmış bayaa tez vakitte geçer inş
Çok geçmiş olsun ve de gözün aydın, rahatlamışsın biraz ne güzelKizlar geldimmerak edenleri, dualarini esirgemeyenleri ve guzel dileklerini yollayanlari kalplerinden operim
Oncelikle cok yorucu stresli gergin ve gozyasili bir gun oldu. Ama simdi daha iyiyim. Sabahtan takibimi yapan doktora gittim. Kagidimi gorebildim. Asagiya paylasicam risk oranlarimi. Doktor risk yuzdeleriyle ilgili bikac bisey soyledi suan aklimda degil. Eger sadece yastan dolayi risk ciksaymis onu saymayabilirmis ama digerleri yuksek riskli cikinca bu islemleri eger istersek yaptirmamizin iyi olacagini soyledi. Fakat oncesinde mutlaka bir perinatologun da gormesini ve fikir almamizi soyledi ve onun yonlendirdigi ozelde bir perinatologa gittik. Perinatolog detayli ultrasona bakti. Ve
Burun kemigi var
Ense kalinligi 1.2 (kendi doktorum 1.6 olcmustu ikili tarama testinde)
Kalp kapakciklari tamam
Kalp aktivitesi normal
Fetal mide fetal mesane normal seklinde gidiyor, her sey normal cikti yani. Perinatolog gayer saglikli gozuktugunu ama yine de kan testinden dolayi ve de icimizin rahatlamasi icin nifty testini yaptirmamizin iyi olacagini soyledi. Eger ultrasonda bi tane bile anomali gorseymis amniyosentezin erken tarihte yapilan baska isimde bir islemi varmis adini unuttum, onu onerecektim ama ona gerek yok, nifty sizin icin yeterli dedi. Ben tabi ultrason sonucuna cok mutlu oldugum icin kederimi unuttum o an :)
Sonra geri donup kendi doktoruma ilettik sonucu. Guzel, o zaman nifty yapalim dedi. Sonrasinda da bana baska bir stres geldi. Hastanede mi yaptiricam yoksa ozel bi yerde mi? Tabi doktorum hastanede yaptirmami uygun gordu gayet guvenilirmis ama bu test amerikaya mi gidecek ankarada mi yapilacak kendisi de emin degilhangi laboratuvar hangi firma bilgim yok.
Pazartesi cagirdi test icin.
Eki Görüntüle 2713751
Cok tesekkur ederim❤ Karar verdik, yarin gittigim hastanede yaptiricaz artik. Bundan sonrayi da allaha birakiyorum.Çok geçmiş olsun ve de gözün aydın, rahatlamışsın biraz ne güzelgenetik testle ilgili olarak da benim sağlık sigortacım da hamile o yaptırmıştı sanırım kapsamı geniş olanlar vat bu testlerde de. Biraz araştır istersen. Sigortacım ben en kapsamlısını yaptırdım demişti. Başka bikaç firma ile de görüştüm ona göre bu kapsamlıyı yaptırdım diğerleri 800-900₺ daha uygundu hatta falan demişti. Ben de bi ikili yaptırayım haftaya ona göre bakıcam. İstersen ondan yaptırdığı laboratuvarın nosunu isteyip gönderirim sana.
Canım ben de sormuştum ama bana aç ya da tok farketmiyor bu test için dedi. Hafif bir şeyler atıştırıp gittim ben. Eğer sabahsa randevun, kanı verip sonra güzel bir kahvaltı yap bencebibalprensesi prensescim sen ac karnina mi vermistin nify testini? Doktora ben sormasam bisey dememisti,sordum ac gel dedi. Ama sana da sormak istedim
PekiCanım ben de sormuştum ama bana aç ya da tok farketmiyor bu test için dedi. Hafif bir şeyler atıştırıp gittim ben. Eğer sabahsa randevun, kanı verip sonra güzel bir kahvaltı yap bence
İyiyim ben canım çok şükür sen nasılsın?kızlarrrr nabersiniz nasılsınızzzz
Güncelleme;eşime konuyu açtım tabi çok sinirlendi kardeşini savundu senelerdir alışverişini ben yapıyorum o bilmiyor dediKızlar hiç keyfim yok biraz sizinle dertleşmek istedim konuşacak başka kimsem yok.Eşimin erkek kardeşi var bekarken sürekli alışverişini eşim yapardı o anlamaz derdi ben de ses etmezdim şimdi evlendik hala bütün alışverişini eşime yaptırıyor kışlık kıyafeti yokmuş biz de yeni araba aldık ve henüz biraz borcu var eşimin kardeşinin maaşı çok iyi güya bulunduğu yerde her şey çok pahalıymış (Muğla’da) mesajlaşmalarını gördüm akşam akşam moralim çok bozuldu ben bebeğimize birikim yapalım diyorum çoğu alışverişi erteliyorum ama düşüncesiz insanlar çok modumu düşürüyor
Pazar günleri niye bu kadar yoğun geçiyor totomu yeni koydum daha ve hala bitmedi işlerimkızlarrrr nabersiniz nasılsınızzzz
Canım bildiğim kadarıyla yeni evlisin. 31 yaşındayım sana cooook gerçek bir tavsiye vermek isterim. Bu tarz kırgınlıklar yaşamak istemiyorsan ailevi mevzulara karışmak için iki üç yıl geçmesini bekle lütfen. Çocuktan sonra masraflar artıp senin isteklerin artıp kocan hiç biseye yetisemediginde senin soylemene gerek kalmadan kendisi bitircek vermeyi. Aynı yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum. Zamana bırak. Ve giden para için üzülme. Kendi ihtiyaclarini da erteleme.Güncelleme;eşime konuyu açtım tabi çok sinirlendi kardeşini savundu senelerdir alışverişini ben yapıyorum o bilmiyor dedisesini oldukça yükseltti bana kardeşi için ben de isterse gidip birlikte yaşayabileceklerini söyledim anneme gittim (amacım sadece kafamı dinlemekti şimdiye kadar tartışmalarımızı kimseye anlatmadım) eşim geldi anneme anlattı her şeyi annem de haksız olduğunu usulünce anlattı sen baba değil abisin ona göre davran dedi evdeyim şu an eşim özür diledi helallik istedi ama oldukça kırgınım ona zamanla düzelir belki ama bana söylediği söz ‘yerini bil’ çok ağır geldi benim yerim neresi diye sorup durdum ama şimdi sustum her şeyin hayırlısı kızlar desteğiniz için teşekkür ederim hepinize
7 aylık evliyim canım eşim çok çok iyi niyetli birisi ben sadece şuna üzülüyorum eşim benden hiç bir şey kısmaz ama kendinden kısar bu olay olmadan önce eşime ona alışveriş yapmamız gerektiğini söyledim ama bana idare edebileceğini söyledi kendi kısıp kardeşine harcamasına gönlüm el vermiyor sadeceCanım bildiğim kadarıyla yeni evlisin. 31 yaşındayım sana cooook gerçek bir tavsiye vermek isterim. Bu tarz kırgınlıklar yaşamak istemiyorsan ailevi mevzulara karışmak için iki üç yıl geçmesini bekle lütfen. Çocuktan sonra masraflar artıp senin isteklerin artıp kocan hiç biseye yetisemediginde senin soylemene gerek kalmadan kendisi bitircek vermeyi. Aynı yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum. Zamana bırak. Ve giden para için üzülme. Kendi ihtiyaclarini da erteleme.
Seni nasıl iyi anlıyorum bir bilsen. Zaman, evlilik ve babalık ona yeri geldiğinde bencilce davranmayı da ogreticek tüm imkanları en çok yavrusunun hakettigini de. Bak sen bana guven.ayni yollardan geçtim. Abisinin 50 bin lira kredisini ödedim. Üstelik bende çalıştım :)) abisi için :)) benzer şeyler yaşıyoruz türk aile yapısı böyle bilirsin ki. Ama ogrenicek. Sen şimdiden konusursan çok tepki çekeceksin onu düşündüğünü değil kıskançlık yaptığını dusunucek. Gerçekten sabırla zamana bırak. Zor oyunu bozar diye bir söz var. Bekle zora girsin. Dara düşsün kendi öğrensin. Sende sabret. Sükunetle.7 aylık evliyim canım eşim çok çok iyi niyetli birisi ben sadece şuna üzülüyorum eşim benden hiç bir şey kısmaz ama kendinden kısar bu olay olmadan önce eşime ona alışveriş yapmamız gerektiğini söyledim ama bana idare edebileceğini söyledi kendi kısıp kardeşine harcamasına gönlüm el vermiyor sadece
Haklısın canım sen de çok güçlü davranmışsın teşekkür ederim desteğin ve tavsiyelerin için canımSeni nasıl iyi anlıyorum bir bilsen. Zaman, evlilik ve babalık ona yeri geldiğinde bencilce davranmayı da ogreticek tüm imkanları en çok yavrusunun hakettigini de. Bak sen bana guven.ayni yollardan geçtim. Abisinin 50 bin lira kredisini ödedim. Üstelik bende çalıştım :)) abisi için :)) benzer şeyler yaşıyoruz türk aile yapısı böyle bilirsin ki. Ama ogrenicek. Sen şimdiden konusursan çok tepki çekeceksin onu düşündüğünü değil kıskançlık yaptığını dusunucek. Gerçekten sabırla zamana bırak. Zor oyunu bozar diye bir söz var. Bekle zora girsin. Dara düşsün kendi öğrensin. Sende sabret. Sükunetle.
Erkekler yeni yuva kurduğunun, en başta ondan sorumlu olduğunun biraz geç farkına varıyorlar malesef. Eşimin de bir sürü kardeşi okuyordu ( okula gidip geliyorlardı aslında) , kimisini dersane masrafı, kiminin harçlığı vs derken bildiğin 3- 4 çocuk sahibi olmuştuk.öyle olunca evliliğin 3 . senesinde çocuk düşünürken 1 sene sonra çocuk yaptım , Rabbim nasip etti şükür. Madem öyle çocuğuna baksın ona harcasın dedim . Anası babası sadece çocuk yapmayı düşünmüşler zamanında. Çocuklara da diğer çocuklar baksın, ne güzel ...Canım bildiğim kadarıyla yeni evlisin. 31 yaşındayım sana cooook gerçek bir tavsiye vermek isterim. Bu tarz kırgınlıklar yaşamak istemiyorsan ailevi mevzulara karışmak için iki üç yıl geçmesini bekle lütfen. Çocuktan sonra masraflar artıp senin isteklerin artıp kocan hiç biseye yetisemediginde senin soylemene gerek kalmadan kendisi bitircek vermeyi. Aynı yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum. Zamana bırak. Ve giden para için üzülme. Kendi ihtiyaclarini da erteleme.
Ben toktum ya, bi önemi yoktur ki ama düşününce, alakası yok gibi tatlım, iki tüp alıyorlar, aç gidip de sonra kötü olma, araba falan kullanma aç aç, bişeler atıştır bence yine deCok tesekkur ederim❤ Karar verdik, yarin gittigim hastanede yaptiricaz artik. Bundan sonrayi da allaha birakiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?