2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
kızlarrrr nabersiniz nasılsınızzzz
Hiç keyfim yok kafam dağılsın diye kendimi işe verdim, şimdi de yorgunluktan bacaklarım sızlıyor.
Dün akşam eşimle tartıştık, daha doğrusu kendi benle tartıştı aşırı fazla saçmaladı ve olay çok başka yerlere gitti, hiç beklemediğim şeyler yaptı ve söyledi.
İnanılmaz keyifsizim

Bu kısmı da genel bir iç dökme olarak yazayım, biz bu ilçeye geleli üçüncü senenin içindeyiz, görüştüğüm bir tek kişi bile yok, çok farklı bir yer, evli erkekler bile ailecek bir şeyler yapmıyor, herkes haremlik selamlık takılıyor, kafama uyan kimse olmadığı için de kimseyle arkadaşlık kurmadım. Yani anlayacağınız eşimden ve kızımdan başka kimsem yok.

Eşim haftanın 7 günü okula gidiyor, inanılmaz bunalmış durumdayım, bu durumu kendisine kaç kez söyledim, açık liseye başkası baksın lütfen ben çok bunaldım diye defalarca halimi anlattım ama anlamadı, bakın şu saat oldu pazar günü bile yalnızım. Haftasonun haftaiçinden farkı yok, günleri bile takip etmez oldum, kızımın ve benim şu mahalleden başka gördüğümüz bir yer de yok, dön dolaş hep aynı şeyler.
Ama esas kırgınlığım çok başka... eşime bir şeyler yapalım dedikçe para mı var diyor, ama benim derdim para pul değil ki, ben evde bir şeyler hazırlarım, açık havaya gitsek yeter diyorum, zaten kalabalık ve kapalı yerlere gitmeyi önceden de sevmezdim şimdi bir de hastalık var zaten.
Dün bana bağırdı, şükürsüzsün sen dedi, minnet edeceksin dedi, elindekiyle yetinmeyi bilmiyorsun dedi, sonra kıvırdı ben maddi olarak demedim manevi olarak dedim diyor ama manevi olarak da ne yaptı ki ruhumu doyuracak, tamam evde olduğunda elinden gelen yardımı yapar, çocuğa bakar, yemek temizlik ütü vs hiçbir konuda problem çıkarmaz ama işte bu kısır döngü düzen zaman zaman beni bunaltıyor değişik bir şeyler yapalım istiyorum.

Şükürsüzsün dediğinde çok ağladım, kızlar ben evlenirken ne eşya istedim ne altın istedim, huzurumuz olsun yeter dedim, evimi görme şansınız olsa inanın öğrenci evinden hallice, yatak odası takımını bile üç yıl sonra aldık, eve ne getirse fazlasını istemedim, ne varsa bir şeyler uydurup yemek yaptım.
Benim şikayetim maddi şeyler değil ki. Ben biraz olsun nefes almak istiyorum. Bir kere de gelsin desin ki sizin için şu planı yaptım şurda bir yer varmış gidelim onu yapalım bunu yapalım. Hep ben düşünüyorum plan yapıyorum. Kendi işe gittiği için dışarıyla daha fazla iletişimi var, arkadaşlarına sor onlar ne yapıyorlar nerelere gidiyorlar sen de araştır diyorum, benim zamanım mı var diyor.
Bir de en çok kırıldığım şey, bunu önceden yapmazdı ama son zamanlarda çok fazla dillendirmeye başladı, sen de çalışıp atansaydın sen de para kazansaydın ben bu kadar yoğun çalışmak zorunda kalmazdım, ama bak yetmiyor mecbur çalışıyorum diyor. Bilmiyorum çok kırgınım kafam hiç yerinde değil, uzun bir süre de konuşmayı düşünmüyorum

Ah canım lütfen stres yapma hamilelik hormonları eşlerimizi de vurdu sanırım.Eşin de haftanın 7 günü çalıştığı,kendine ve sana zaman ayıramadığı için bunalmış belli.İstemeden kırdığının farkına varacak ve gereken konuşmayı yapacaktır seninle bence

Ya çok üzüldüm, nasıl yapsanız acaba, şimdi düşinünce geçim derdi öyle baskın ki artık her birimizde, baba ve eş olarak size istediğiniz her şeyi sunmak istiyor ondan yoğun çalışıyor kesin, ama sana da hak veriyorum, sen de çok haklısın.sen çalışmak istemiyor musun?kpss zaten ızdırap gibi bir süreç, iki çocukla nasıl yapacaksın? Belki ikinci bebişi de biraz büütünce öğretmenlik dışında da olsa güzel bi iş bulup çalışmayı düşünürsün canım , bilemedim ki

Eşimin kardeşi öğrenci olsa sesimi çıkarmazdım ama kazık kadar adam yalnız yaşıyor ve evine gelen elektrik faturası 700 TL yani öyle demiş eşime Maaşı yetmiyorsa bir iki ev arkadaşı bulsun kendine o zaman dedim.Benim eşim senelerdir İstanbul’da ailesinden uzak yaşıyor tam 4 arkadaşıyla bodrum katında bir dairede yaşamış üstelik eşim çok titiz bir insandır evlenmeden önce eşyalarını toplamaya yardıma gittim bu adam bu evde nasıl hasta olmamış dedim kendi kendime kıyafetlerinin rengi bile değişmişti rutubetten şimdi erkek kardeşinin onu kullanması çok gururuma dokunuyor

Ben toktum ya, bi önemi yoktur ki ama düşününce, alakası yok gibi tatlım, iki tüp alıyorlar, aç gidip de sonra kötü olma, araba falan kullanma aç aç, bişeler atıştır bence yine de
Aa ben senin verdigini bilmiyodum yazdiysan ve gozden kacirdiysam ozur dilerim o gun mesajlari okurken cok kotu durumdaydim gormemis olabilirim. Peki ne zaman verdin? Simdi sonuc bekleyen bibalprensesi ve sirkencubin var bildiklerim. Ama sirkencubin in sonucu cikmis olmasi olmasi lazimdi, en son depremden dolayi data sorunu olmus aradiginda oyle demislerdi.

sirkencubin sonucunu aldin mi?

Evet aldım ben sonucum sağlıklı geldi cuma almam gerekiyordu dün göndermiş oldulae.

Kötü olmuş sen de bunalmışsın o da bunalmış. Dönem çok pahalı gerçekten, insan masraflar arrtıkça eskisi gibi markete girdiğinde harcamasının daha çok çıktığını ama kazandığının sabit kaldığını gördükçe geçim derdi insanlaro boğuyor. Kpss kolay bir sınav değil zamanla da daha da saçma bir hal almış durumda. Bebek sağlıkla gelsin bir dünyaya hep o ilçede çakılı kadro kalmayacaksınız sen de kendine göre bir iş bakar çalışmaya başlarsın.

Evet aldım ben sonucum sağlıklı geldi cuma almam gerekiyordu dün göndermiş oldulae.
Ohh cok sukur tebrik ederim uzerinden buyuk yuk kalkmistir, darisi bizim basimiza Peki senin risk oranin yuksek miydi? Benim biri 1:194 biri >1.50 diyordu. Tam ne oldugunu bilmiyorum

700 lira elektrik faturası mı olur ne yapmış öyle bitcoin madenciliğine filan mı girişmeye çalışmış?
Eşin kaç yaşında? Tam bir ergen gibi davranmış. Asla doktorundan bebeğine alacaklarından harcamalarından kısma aksine artır bu ara. Önce size yetsin kalıyorsa kardeşine çıksın.

30 yaşında eşim ve ona gerekeni söyledim pişman olduğunu söylüyor umarım samimidir bu konuda bekleyip göreceğiz

Ohh cok sukur tebrik ederim uzerinden buyuk yuk kalkmistir, darisi bizim basimiza Peki senin risk oranin yuksek miydi? Benim biri 1:194 biri >1.50 diyordu. Tam ne oldugunu bilmiyorum
Ben hiç ikili test yaptırmadım bu benim beşinci gebeliğim. Düşüklerim oldu bir de ölü doğumum var o meseal genetik taramalı tüp bebekti. Hal böyle olunca hiç ikili stresiyle uğraşmayalım fetal dna bakalım dedik. Ama bunda da risk yüksek çıksaydı direk amniyosentez kordosentez ne hızlı olursa yaptırırdım.

Uzuldum yerini bil ne demek. Insan hayat arkadasina bunu nasil soyleyebilir. Senin yerin onun basinin ustu olmali. Esine sinir oldum. Bazen bazi seylerin kiymeti kaybettikten sonra anlasiliyor. Umarim o noktaya getirmez.

Aa bilmiyordum sen cok guclu bir kadinsin. insallah saglicakla ilerlesin surec ve bebisini hayirlisiyla kucagina al canim benim

Uzuldum yerini bil ne demek. Insan hayat arkadasina bunu nasil soyleyebilir. Senin yerin onun basinin ustu olmali. Esine sinir oldum. Bazen bazi seylerin kiymeti kaybettikten sonra anlasiliyor. Umarim o noktaya getirmez.
İnan aynı şeyi söyledim eşim beni çok çok iyi tanıyor ve asla kimseye minnet etmeyeceğimi bilir umarım o noktaya gelmeyiz dedim

İnan aynı şeyi söyledim eşim beni çok çok iyi tanıyor ve asla kimseye minnet etmeyeceğimi bilir umarım o noktaya gelmeyiz dedim
Bir de hamile esine insan bunu soylemez ya. Bir anlik sinirle demistir diye dusunuyorum ama bence ayagini denk alsin, bak huyunu da biliyormus. Bazen cok incitici olabiliyor en yakinimizdaki insan. Ben 2 senelik evliyim, evliligin ilk aylarinda benim de incinmisliklerim oldu. Evlilik de kolay bisey degilmis.

Bu mesajini simdi okudum. Cok tesekkur ederim biz en son esimle dun aksam konustuk ve gittigim hastanede yaptiricaz yarin diye karar verdik. Ondan sonra da internetten test yapan firmalara vs bakmayi biraktim. Cok sagol,eksik olma

Yazmamış olanilirim kuzum, normal ya, ben fikir versin diye yazdım zaten, çarşamba gelmesi lazım mailin, sen de yaptır için rahatlar ne güzel

bireylulmasali canım sıkma canını üzülme erkekler malesf böyle bazen düşüncesiz davranıp bilmeden kırıcı konuşuyorlar benim eşim de aynı evlendik ama hala ailesyle evli gibi o kadr çok tartıştık ki en son anneme gittim hala da kendi haklı kendince snra döndüm ama değişen bisy olmadı ben ağrılarımla kaldm düşük tehlikesi yaşadım en iyisi takmamak bebeğin için sende düşünme boşver eni sonu vazgecicek masraflar artınca yetisemicek ben birz zmn geçsin aile danışmanına gitmeyi düşünüyorum ama sakin ol üzülme bebisin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…