- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #13.661
Aynen bizde de öyle oldu, her şey eşim aldı her şeyi eşim düşündü, babası yok, kaynanam da resmen ölen kocasının yerine eşimi koymuş, halaları ölen kardeşlerinin yerine eşimi koymuş, daha 15 yaşında eşim her şeyden kendini sorumlu hissetmiş, arkada da üç tane kardeşi, sen onların babasısın diyerek büyütülmüş, hani derler ya çocukluğuna inmek gerek diye, aslında eşimin öfke patlamaları veya kendini yetersiz hissetmeleri bazen sorumluluk altında ezilmeleri hep bu sebeplerdenCanım aynen öyle hep orda kalacak değilsiniz başka yere gittiğinizde fırsatları değerlendirirsin. Eminim anlar yakın zamanda.
valla bizde adet söylicek olsak altından kalkamazlardı ben de herşey eşime yıkılacağını bildiğim için istemedim.kaynanamların taktığı bilezikleri bile eşim aldı o yüzden hiç umrumda değiller. Eşin de bunalmıştır sıkılmıştır belki ama ne olursa olsun senin kalbini kırması gerekmez
Sevindim canım, aslında sen onun iyiliğini düşünüyorsun, kendine bir şey alması bile seni mutlu ediyor. Böyle böyle düzene girer inşallah her şeyElbette kardeşine yardım edebilir ama onun iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum abisini kullanıyor işte dediğin gibi olaylar sıcakken konuşmamalıydım ama zaman geçerse sanki hiç başa çıkamam diye düşündüm sanırım eşim hatasını anladı bugün çıkıp kendine alışveriş yaptı çok şükür kardeşine de internetten bakmasını söyleyecek
Canım seni çok iyi anlıyorum biliyosun biz de tayinciyiz damdan düşmüşe dönüyor insan. Olur böyle sıkıntılar aile içinde önemli olan en az zararla atlatmak bence. Kimse benim eşim dört dörtlük diyemez diyosa da kendini kandırır. O yüzden şimarıklık olarak düşünme hepimiz burda içimizi döküyoruz. Geçer tez zamanda bunaltılar inşallahKızlar allah razı olsun hepiniz yazdınız destek oldunuz, tek tek cevap vermeye çalıştım, saçmalamış da olabilirim kafam gerçekten yerinde değil, hakkınızı helal edin.
Eşim bugün sabah işe gitti ve akşam 9a kadar eve gelmedi, eve gelmeye yüzü yokmuş dün akşam yaptıklarından dolayı... ben de hırsımı çıkarmak için baya ağır konuştum -hakaret değil yanlış anlaşılmasın- onun gerçekten zoruna giden bir kaç konuşma var ordan üzerine gittim bilerek ama hiç sesini çıkarmadı, sadece ben hatamın farkındayım lütfen üzerime gelme çok kötüyüm dedi.
Şimdi de çocukla ilgileniyor, meyve hazırladı, kızımın da eline meyve verip verip bana gönderiyor
Yazdıklarımdan belki de şımarıklık yapıyormuşum gibi algılanacak ama gerçekten yalnızlıktan çok bunaldım ve böyle bir patlama yaşadık.
Biz buraya gelmeden önce doğu görevindeyken o kadar hareketli bir hayatımız vardı ki bazen evimizde sakin oturmayı özlüyorduk, aile gibi arkadaşlarımız vardı, sürekli birlikteydik, öyle bir ortamdan bu yobaz şehre gelip son iki yılımı tamamen yalnız geçirmek beni çok zorladı
Canım şuan duygusal bı dönemden geçiyoruz tepkilerin çok normal ama baksana yüzü yok diye kuzunla sana meyve göndermiş ne kadr istesen de küs kalamazsn gurbette birbirinzden başka kiminiz var bırak hatasını telafi etsin uzadıkça huzurunuz kacicak yazık yavrun da hisseder o hatasını anlamissa sende affet bu süreç geçici inslh başka bı yerde yine eskisi gibi bı suru arkdsn olcakKızlar allah razı olsun hepiniz yazdınız destek oldunuz, tek tek cevap vermeye çalıştım, saçmalamış da olabilirim kafam gerçekten yerinde değil, hakkınızı helal edin.
Eşim bugün sabah işe gitti ve akşam 9a kadar eve gelmedi, eve gelmeye yüzü yokmuş dün akşam yaptıklarından dolayı... ben de hırsımı çıkarmak için baya ağır konuştum -hakaret değil yanlış anlaşılmasın- onun gerçekten zoruna giden bir kaç konuşma var ordan üzerine gittim bilerek ama hiç sesini çıkarmadı, sadece ben hatamın farkındayım lütfen üzerime gelme çok kötüyüm dedi.
Şimdi de çocukla ilgileniyor, meyve hazırladı, kızımın da eline meyve verip verip bana gönderiyor
Yazdıklarımdan belki de şımarıklık yapıyormuşum gibi algılanacak ama gerçekten yalnızlıktan çok bunaldım ve böyle bir patlama yaşadık.
Biz buraya gelmeden önce doğu görevindeyken o kadar hareketli bir hayatımız vardı ki bazen evimizde sakin oturmayı özlüyorduk, aile gibi arkadaşlarımız vardı, sürekli birlikteydik, öyle bir ortamdan bu yobaz şehre gelip son iki yılımı tamamen yalnız geçirmek beni çok zorladı
Spring05 sana katılıyorum, erkeklerde genelde şöyle bişey var, yok istemem gerek yok deyip tevazu gösterdikçe değerin düşüyor ama isteklerde bulunup maddi manevi ondan aldıkça, sana verdikleri arttıkça senin için harcamaları arttıkça seni daha değerli görüyorlar ne yazık ki Değişik ama durum genelde bu.
Allah yardımcın olsun canım, dualarımız sizinle.. Ah şu millet biraz dikkat etse bak canınızı yavrunuzu dilinize taktınız çalışıyorsunuz, Allah razı olsun sizlerden..Kızlar güzel haber alan herkese sevindim. Bende iyiyim hemşireyim çalışıyorum iznim de yok malesef o yüzden giremiyorum hiç duanızı eksik etmeyin covid vakası hep artıyor endişeliyim. Kendinize dikkat edin.
Maalesef araba kullanmayı bilmiyorum canım, öğrenmek için de ne hevesim oldu ne cesaretim
Ama kendi imkanlarımız ölçüsünde tabi genel olarak kızımla kaliteli zaman geçirmeye çalışıyorum.
Benim istediğim ailecek bir şeyler yapabilmek, inan derdim illa bir yerlere de gitmek değil, evde oturalım ama ailecek olalım ben bunu istiyorum.
Bazen haftada tek gün izin alıyor onda da ne yapacağımızı şaşırıyoruz, evdeki işlere mi baksak gezsek mi dinlensek mi derken ortaya karışık yarım yamalak bir şeyler yapıyoruz.
Taşınalı iki ay oldu daha açamadığımız koliler varben tek başıma anca çocuğa ev işlerine yemeğe yetişebiliyorum, eşim de işten gelince elinden geldiğince bulaşıkları halleşiyor meyve hazırlıyor çocuğa bakıyor derken yatağa zor atıyoruz kendimizi.
Ona da üzülüyorum o da çok bunaldı biliyorum, birbirimize sarıp duruyoruz
Nerede oturduğunu merak ettim ben yobaz kelimesini çok kullanıyorsun sankiKızlar allah razı olsun hepiniz yazdınız destek oldunuz, tek tek cevap vermeye çalıştım, saçmalamış da olabilirim kafam gerçekten yerinde değil, hakkınızı helal edin.
Günaydııııın güzeliiiimGünaydın kızlar mutlu haftalarımız olsun,bu hafta doktor randevusu olan arkadaşlar çok güzel haberlerle dönsün inşallahhhhh
Günaydın çok üzüldüm gerçektenİşte ben de şu an tam o sorgulama durumundayım, bir yanım eşin seni kırmak istemedi o da çok pişman çok üzgün dese de bir yanım aşırı kırgın. Ağzından çıkan söz yaralıyor insanı. Bu akşam da ben ona bilerek ağır sözler söyledim sırf hırsımı çıkarmak için.
Bende crash landing on you izledim kore dizisi güzeldiKizlar bu arada netflix de the queen's gambit diye bir dizi var cok guzel. Evde sikilanlar uykusu kacanlar izlemeli
Günaydın kızlar nasılsınız? Bu hafta dert köşesi olmuş burası, Allah hepimizin içine ferahlık versin. Benim de canım sıkkın bu ara.Ben İzmir’e evlenip geldim ama hiç alışamadım kızlar ya hiç sevmiyorum. Zaten sevmiyordum şu deprem tuzu biberi oldu artık. Yıkılan binalar o kadar yakın ki pencereden çekim yapan tv arabalarını görebiliyorum. Korku ve kaygıyla girdik evimize. Çok şükür bir sıkıntı, hasar yok ama yine de tedirginim. İnşallah deprem olmaz diye uyuduk dün gece. Hiç istemiyorum artık burda yaşamak, ama eşim de mümkün değil ikna olmuyor. Burdaki işimden de nefret ediyorum. Ben ömrümde hiç öff yarın iş var gitmek istemiyorum dediğimi bilmem, burda ayaklarım geri geri gidiyor. Önceki iş yerimi de ondan öncekini de seviyordum hem iş arkadaşlarımı hem yaptığım işi. Ne işi, ne iş yerini ne insanları sevmiyorum sevemiyorum. Geldiğimden beri mutsuzum. Evimiz yok ev bakıyoruz bir süredir ama allah biliyor içimden hiç bu şehirden ev almak gelmiyor. Bazen, nankörlük olmasın bebeği de yanlış zaman da mı yaptım diyorum. kimsem yok burda. Ne ailem ne akrabam ne arkadaşım. İşten eve evden işe. Bir tek eşimle çıkıyoruz bir yerlere. Ben memleketimde arkadaşlarımla buluşur, gezer, tiyatroya, konsere giderdim. İş çıkışı iş arkadaşlarımla bir şeyler içmeye giderdik. Kardeşlerimle görüşüp alışveriş yapardık. Şimdi hiçbirini yapamıyorum. O kadar bunaldım ki. Zaten corona alt üst etti her şeyi. Eve tıkıldık kaldık resmen. Gitmek istiyorum burdan alışamıyorum.
Bende istanbuldan izmire yerleşenlerdenim. Ben çok sevdim Burayı. Bende sosyal bir hayata sahiptim istanbulda. Son zamanlarda çıcuğum küçük olduğu için gezemez tiyatroya gidemez olmuştum -sadece çocuk oyunlarına gidiyorduk- ardından buraya taşındık. İnsanlar çok sıcak yapscak çok şey buluyoruz. Haftasonu çeşme foça seferihisar birçok yeri gezebiliyoruz. Hem doğası güzel hem turistik geziler yapabiliyoruz. Şimdi istanbula dön deseler bir düşünürüm açıkçasıGünaydın kızlar nasılsınız? Bu hafta dert köşesi olmuş burası, Allah hepimizin içine ferahlık versin. Benim de canım sıkkın bu ara.Ben İzmir’e evlenip geldim ama hiç alışamadım kızlar ya hiç sevmiyorum. Zaten sevmiyordum şu deprem tuzu biberi oldu artık. Yıkılan binalar o kadar yakın ki pencereden çekim yapan tv arabalarını görebiliyorum. Korku ve kaygıyla girdik evimize. Çok şükür bir sıkıntı, hasar yok ama yine de tedirginim. İnşallah deprem olmaz diye uyuduk dün gece. Hiç istemiyorum artık burda yaşamak, ama eşim de mümkün değil ikna olmuyor. Burdaki işimden de nefret ediyorum. Ben ömrümde hiç öff yarın iş var gitmek istemiyorum dediğimi bilmem, burda ayaklarım geri geri gidiyor. Önceki iş yerimi de ondan öncekini de seviyordum hem iş arkadaşlarımı hem yaptığım işi. Ne işi, ne iş yerini ne insanları sevmiyorum sevemiyorum. Geldiğimden beri mutsuzum. Evimiz yok ev bakıyoruz bir süredir ama allah biliyor içimden hiç bu şehirden ev almak gelmiyor. Bazen, nankörlük olmasın bebeği de yanlış zaman da mı yaptım diyorum. kimsem yok burda. Ne ailem ne akrabam ne arkadaşım. İşten eve evden işe. Bir tek eşimle çıkıyoruz bir yerlere. Ben memleketimde arkadaşlarımla buluşur, gezer, tiyatroya, konsere giderdim. İş çıkışı iş arkadaşlarımla bir şeyler içmeye giderdik. Kardeşlerimle görüşüp alışveriş yapardık. Şimdi hiçbirini yapamıyorum. O kadar bunaldım ki. Zaten corona alt üst etti her şeyi. Eve tıkıldık kaldık resmen. Gitmek istiyorum burdan alışamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?