2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

KPSS veya başka iş fırsatı ne olursa tabiki değerlendircem, eşim de bu konuda her zaman destekler, Doğuya da gitsem gelmem demez, ben de onun için gittim sonuçta.
Yani aslında derdi benim çalışıp çalışmamam da değildi ama son zamanlarda o da bunaldı bu şekilde çıkışlar yapmaya başladı.
Tabi daha söylediği anda pişman oluyor ama söz ağızdan bir kere çıkıyor işte

Günaydın çok üzüldüm gerçekten
Keşke yakınında olabilsek dedim
Sen çok güçlü bir kadınsın
Bunuda atlatacağınıza eminim...
Allah razı olsun canım
Muhakkak atlatıcaz da işte ben bu kez birikmişliğin de verdiği etkiyle çok kırıldım, o da farkında, zaten eşim hiçbir zaman kırıp döküp de umrunda olmadan yaşayanlardan olmadı, her zaman özür diler hatasını telafi etmeye çalışır.
Aslında klasik şeyler galiba, biraz kırgınlık oluyor sonra zamanla kendiliğinden yoluna giriyor, bu kez karşı taraf diğerini kırıyor derken zamanla alışılıyor uzatmadan hallediliyor.
Allah herkesin yuvasına ağız tadı versin inşallah

Nerede oturduğunu merak ettim ben yobaz kelimesini çok kullanıyorsun sanki
İki üç kez kullandım sanırım...
İçanadoluda bir ilçede yaşıyoruz, eşim de buranın başka ilçesinden, kendi de der bizim insanımız yobaz diye
Bunu yaşantı tarzı ya da inanış şekli olarak asla söylemiyorum yanlış anlaşılmasın.
Ama gerçekten insan ilişkileri konusunda tuhaflar, dışardan geleni sahiplenme hiç yok, kendi tarzından olmayan insanlara hep bir eleştiri hep dedikodu.
Herkes kendi kapalı çevresinde görüşür, dışarıya açık değiller.
Onca şey yaşadık bir Allah’ın kulu nasılsınız diye sormadı, bebeğimin daha kırkı çıkmamıştı hastane köşelerinde benle süründü, iki aylıktı ben hastanede yattım, bir kişi bile bebeğe kim bakıyor senin bir şeye ihtiyacın var mı demedi.
Söylemek istediğim bu tarz şeyler.
Kimsenin yaşantısı da inanışı da beni ilgilendirmez zaten.

Birefebirece mesajını okudum ama sonra arada kaynadı bulamadım
Çocuktan sonra evliliğin değiştiğine kesinlikle katılıyorum.
Ben kızım doğmadan eşimle dalga geçerdim, bebek ağlayınca sen gider arkadasında kalırsın uykun bölünmesin diye derdim ama Doğumdan sonra eşime bir kez daha aşık oldum.
Elinden geleni her zaman fazlasıyla yapmaya çalıştı, yapamadığını da ben ailemden görmedim bilmiyorum sen bana söyle yaparım diyerek açıkladı.
Kızım hep babasının kucağında gazını çıkardı kakasını yaptı ben ne yapsam çıkmıyordu o gazlar kakalar
Eşim bebeği alır pilates topunda zıplardı ben de uyur dinlenirdim.
Sonraki hastalık süreçlerimi hiç saymıyorum bile, ben hastayken de hastanede yatarken de çiçek gibi baktı kızımıza.
Kakalı bezi ben değiştirirken midesi bulanıp odadan çıkan adam bebek her kaka yaptığında poposunu yıkadı ben hastanede yattığımda
Her gün banyosunu yaptırıp bana fotoğraf atardı. İki kez yanıma getirdi inan yeleğini bile giydirmişti, çantasını aynı benim gibi hazırlamıştı.
Hastaneye yatmadan önce de çıktıktan sonra da bebek bakımı ve evin tüm yükü ondaydı, istese annesini getirirdi her şeyden elini çekerdi ama o hepsini kendi yapmayı tercih etti.
Biz bu sınavı geçtik ya daha bizim evliliğimizi bir şey yıkamaz dedim o dönem.
Ama işte arada böyle koca kafalılığı tutup düşünmeden konuşuyor

Arkadaşlar genital bölgemin derisi hemen tahriş oluyor. Tahriş olunca da 1-2 nokta kan oluyor. Ne yapmam gerekiyor. Böyle bir sorun yaşayan var mi?

Amaann kızlar hep der hep tasa yazdım yeter
Biraz da bebişlerimden bahsedeyim
Bugün 14+1 olduk Çarşamba günü kontrol randevum var, ikili testin sonuçlarını da öğreneceğiz ve cinsiyeti kesin olarak söyleyebilirim demişti doktor aşırı heyecanlıyım.
Kızım da çok şükür iyi, memeyi baya azalttık, gece uykusuna geçişlerde emerek uyuyordu, şimdi biraz emiyor sonra ben çekiyorum ve kendi kendine uyumasını bekliyorum, iyi gidiyor şimdilik. Ayrıca uykuya kendi kendine geçtiği için de gece daha az uyanıyor.
Tabi dişler hala korkulu rüyamız ama o da geçecek Allah’ın izniyle.

Bu hafta güzel haberler alalım, güzel şeyler yaşayalım hepimiz

Arkadaşlar genital bölgemin derisi hemen tahriş oluyor. Tahriş olunca da 1-2 nokta kan oluyor. Ne yapmam gerekiyor. Böyle bir sorun yaşayan var mi?

Tahriş oluyor derken anlamadım canım, ağda yapınca mı oluyor normal zamanda da mı oluyor veya ilişki sonrası falan mı

Tahriş oluyor derken anlamadım canım, ağda yapınca mı oluyor normal zamanda da mı oluyor veya ilişki sonrası falan mı
Yok canım normal zamanda. Yani kuruyor mu anlamıyorum yada tüyler çıkarken batma mı oluyor bilmiyorum. Kendi kendine bazı günler oluyor sonra geçiyor

Yaa maşallah ne güzel işte. İnsanın bin kere daha devesi gelir :))

Oyyyy çok heyecanlııııı aramızda tam bir gün var canım ben daha 2 hafta sonrasında gidicemmmm

Canım işi değiştiremem, kamu personeliyim kpss ile atandım. Maaşım şartlarım iyi şükür, özele geçmek aptallık olur benim için şu an. Biraz da onun sıkıntısı var mecburiyet yani. İzmirde kamu da çok kısıtlı pek memur şehri değil malum. Hayal bile kuramıyorum yani başka yerde çalışırım diye. Hayırlısı bakalım belki bir şeyler nasip olur.

Bu sene Kasım tatili olmayabilir canım hiçbir şey net değil pandemiden dolayı. Olsa bile Kasım’da ara tatil öğrencilere oluyor, öğretmenler okulda seminer çalışmalarına katılıyor, idareciler zaten hep okulda, idareciler memur şeklinde 8-5 çalışıyor ve sadece yıllık izin kullanabiliyorlar. Onun dışında tabi hastane işi falan olunca müdür idare ediyor sağolsun.
Bakalım bir şeyler düşüncesiz inşallah

Kızımla gezmeler ben de çok yaptım yapıyorum gerçekten güzel de oluyor o büyüdükçe daha fazla şey paylaşıyoruz
Yalnız şöyle bir şey var, araba kullanmayı bilsem de yapabileceğim en farklı şey evin yakınındaki parkta değil de başka bir parkta bahçede oynamak olacak nerdeyse hiç seçenek yok diyebileceğim bir yer.
İlde olsaydık en azından orda güzel ağaçlık bir iki alan var, her gittiğimizde de gideriz iyi geliyor.
Ama burası o kadar küçük ki toplu taşıma bile yok
Bilmiyorum hiç bulundun mu küçük bir ilin daha da küçük bir ilçesinde ama bu tarz yerler genelde böyle -turistik olan yerler ve deniz kenarı yerler dışında-
Kardeşim buraya geldiğinde siz burda nasıl yaşıyorsunuz dedi o zaman sen iyi ki hizana gelip görmedin dedim ben de
Kelebekcim iyi bilir ne demek istediğimi

Kız sen nerdesin suan ahhhh ahhhh

Ya atanamayanogretmen brn tatvanı seviyorum ama insanları çok değişik esnafı iyi diyebilirim. Pazar kültürü yok hep manav. Yine de Bitlis’in en güzel ilçesi ve en gelişmişi mutki filan da gelebilirdi tercih il merkezli yapmıştık ilçeye kendileri atadı hayırlısı böyleymiş diyorum seviyorum burayı

Kız Tatvan sevilmez mi cennet
Mutki ve Hizan en kötü ilçeleri.
Ahlat da çok güzel bak gidip gezin mutlaka.
Sen orda hiçbir şey yapmasan bile çık sahilde yürü nasıl iyi gelir.
Biz Tatvana gittiğimiz günler Paris’e gitmiş gibi olurduk
Hizana A101 açılınca avm açılmış gibi sevinmiştik

Pazar kültürü yok haklısın, manava da hep aynı şeyler geliyor ve taze ürün bulmak çok zor, ben memleketten az mı taşıdım kolileri
Ama dışardan gelene esnaf gerçekten çok ilgili, özellikle kadınlara karşı çok korumacı yaklaşırlar.
Normal bir markete bile gitsek hocam çay içer misniz diye sorarlardı hizanda

Ben de okurken ben foto mu değiştim ya dedim valla merak ettim hizandan da mı mahrumiyet bölgesi

Yok Hizan kadar mahrumiyet değil ama hizanın daha büyük hali öyle söyleyim, ev çok market çok ama dışarıya çok kapalı bir kültür, insanlar yazın çocuklarını oynatmak için sahaya getiriyor çünkü yeşillik yok başka yerde yazın sahaya bi gittim her köşede bir çocuklu aile çekirdek yiyor bisiklet sürüyor top oynuyor, zannedersin mesire alanı

ben de daha önce bir sosyal sorumluluk projesi için gitmiştim bitlis'e ve ahlat'ı ve insanlarını çok sevmiştim, insanların göle deniz demesi garibime gitmişti yemekleri de çok güzeldi, taptap mı öyle bir yemek yemiştim ciğerden

tatvanda da çoook güze büryan yediğimi hatırlıyorum, yine hep yemek hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…