- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #13.721
Bence bebeğin 2-3 yaşına gelsin kesinlikle kpssyi dene.branşın ne bilniyorum ama. Bir komşum okul çağındaki çocukları ile İstanbul’dan doğudaki bir şehre atandı ve eşi de gidemedi. Ama o çocuklarıyla gitti. Senin eşinde tayinini çıktığı yere gidebilir. Senin için sıkıntı olmaz. Sen eşin için fedakarlık edip çocuğa bakmayı görev üstlenmişsin. Karşılığında eşin sana teşekkür etmesi gerekirken ne yazık ki eğitimli bir insanın yapmaması gereken bir yorumu yapmış. Dünyanın binbir türlü hali var mesleğin elinde kesinlikle çalış. İleride bunun emekliliği var. Kpss olmazsa özel okulda çalış ama çalış bence. Çünkü çalışmak insana güven veriyor.
Allah razı olsun canımGünaydın çok üzüldüm gerçekten
Keşke yakınında olabilsek dedim
Sen çok güçlü bir kadınsın
Bunuda atlatacağınıza eminim...
İki üç kez kullandım sanırım...Nerede oturduğunu merak ettim ben yobaz kelimesini çok kullanıyorsun sanki
Arkadaşlar genital bölgemin derisi hemen tahriş oluyor. Tahriş olunca da 1-2 nokta kan oluyor. Ne yapmam gerekiyor. Böyle bir sorun yaşayan var mi?
Yok canım normal zamanda. Yani kuruyor mu anlamıyorum yada tüyler çıkarken batma mı oluyor bilmiyorum. Kendi kendine bazı günler oluyor sonra geçiyorTahriş oluyor derken anlamadım canım, ağda yapınca mı oluyor normal zamanda da mı oluyor veya ilişki sonrası falan mı
Yaa maşallah ne güzel işte. İnsanın bin kere daha devesi gelir :))Birefebirece mesajını okudum ama sonra arada kaynadı bulamadım
Çocuktan sonra evliliğin değiştiğine kesinlikle katılıyorum.
Ben kızım doğmadan eşimle dalga geçerdim, bebek ağlayınca sen gider arkadasında kalırsın uykun bölünmesin diye derdim ama Doğumdan sonra eşime bir kez daha aşık oldum.
Elinden geleni her zaman fazlasıyla yapmaya çalıştı, yapamadığını da ben ailemden görmedim bilmiyorum sen bana söyle yaparım diyerek açıkladı.
Kızım hep babasının kucağında gazını çıkardı kakasını yaptıben ne yapsam çıkmıyordu o gazlar kakalar
Eşim bebeği alır pilates topunda zıplardı ben de uyur dinlenirdim.
Sonraki hastalık süreçlerimi hiç saymıyorum bile, ben hastayken de hastanede yatarken de çiçek gibi baktı kızımıza.
Kakalı bezi ben değiştirirken midesi bulanıp odadan çıkan adam bebek her kaka yaptığında poposunu yıkadı ben hastanede yattığımda
Her gün banyosunu yaptırıp bana fotoğraf atardı. İki kez yanıma getirdi inan yeleğini bile giydirmişti, çantasını aynı benim gibi hazırlamıştı.
Hastaneye yatmadan önce de çıktıktan sonra da bebek bakımı ve evin tüm yükü ondaydı, istese annesini getirirdi her şeyden elini çekerdi ama o hepsini kendi yapmayı tercih etti.
Biz bu sınavı geçtik ya daha bizim evliliğimizi bir şey yıkamaz dedim o dönem.
Ama işte arada böyle koca kafalılığı tutup düşünmeden konuşuyor
Oyyyy çok heyecanlıııııAmaann kızlar hep der hep tasa yazdım yeter
Biraz da bebişlerimden bahsedeyim
Bugün 14+1 oldukÇarşamba günü kontrol randevum var, ikili testin sonuçlarını da öğreneceğiz ve cinsiyeti kesin olarak söyleyebilirim demişti doktor aşırı heyecanlıyım.
Kızım da çok şükür iyi, memeyi baya azalttık, gece uykusuna geçişlerde emerek uyuyordu, şimdi biraz emiyor sonra ben çekiyorum ve kendi kendine uyumasını bekliyorum, iyi gidiyor şimdilik. Ayrıca uykuya kendi kendine geçtiği için de gece daha az uyanıyor.
Tabi dişler hala korkulu rüyamız ama o da geçecek Allah’ın izniyle.
Bu hafta güzel haberler alalım, güzel şeyler yaşayalım hepimiz
Canım işi değiştiremem, kamu personeliyim kpss ile atandım. Maaşım şartlarım iyi şükür, özele geçmek aptallık olur benim için şu an. Biraz da onun sıkıntısı var mecburiyet yani. İzmirde kamu da çok kısıtlı pek memur şehri değil malum. Hayal bile kuramıyorum yani başka yerde çalışırım diye. Hayırlısı bakalım belki bir şeyler nasip olur.geri senin memleketine de dönünce o aynı şeyleri söyleyebilir tabii, biraz iki ucu boklu değnek olmuş gerçekten :)
izmir büyük şehirdi burası küçük şehir vsvsvs muhabbeti yaparsa o zaman gerçekten canın sıkılacak..
bence öyle ya da böyle ilk hedefin çocuktan sonra işi değiştirmek olsun, şehri sevmiyorsan da motivasyona ihtiyacın var, çocukla birlikte oyun gruplarına vs. girer oralarda arkadaş edinirsin belki. kendini umutsuz görme, izmir gerçekten kocamaaaan şehir, mutlaka karşına senin kafanda insanlar çıkacaktır, olumsuz olumsuzu çeker derler ya, senin işler öyle yolunda gitmemiş
umarım bebekle birlikte biraz hem havan, hem işin, hem de çevren değişir,
Bu sene Kasım tatili olmayabilir canım hiçbir şey net değil pandemiden dolayı. Olsa bile Kasım’da ara tatil öğrencilere oluyor, öğretmenler okulda seminer çalışmalarına katılıyor, idareciler zaten hep okulda, idareciler memur şeklinde 8-5 çalışıyor ve sadece yıllık izin kullanabiliyorlar. Onun dışında tabi hastane işi falan olunca müdür idare ediyor sağolsun.Bence araba kullanmayi da ogrenmelisin hatta heveslenmelisin bu konudababam bana ehliyeti 18 yasinda aldirdi bir gun doktora gitmek zorunda kalirsak annenin de ehliyeti yok sen bizi goturursun diye aldirmisti. Ilk ise girdigimde de pesinati babam verip beni kredi borcuna sokup 23 yasinda kendime sifir bir araba almistim Hayatin binbir turlu hali var kendi ayaklarinin ustunde dur diye yetistim hep bence sende bu konuda heveslenmelisin sonucta araban var ve ikinizin, neden kullanmak istemeyesin
Ya ben mesela cok evde kalinca bunaliyorum, migrenim de tutuyor ve keyfim de kaciyor. O yuzden tabiki ailecek bir seyler yapmak cok guzel ama eger esim bana ayak uyduramiyorsa ben kendi basima gidip gezerdim. Hele bebis de gelsin bana arkadas madem sen bizi goturemiyorsun biz bu hafta sonu surdayiz istersen gel is cikisi filan derdimHep ben ona ayak uydurmak zorunda degilim sonucta biraz da o bunun icin cabalasin.
Sanirim simdi kasim ayinda bir haftalik tatil var size bu tatil cok iyi gelicektir. O zaman dilimi icin simdiden konusabilir plan yapabilirsiniz
Kız sen nerdesin suanBu sene Kasım tatili olmayabilir canım hiçbir şey net değil pandemiden dolayı. Olsa bile Kasım’da ara tatil öğrencilere oluyor, öğretmenler okulda seminer çalışmalarına katılıyor, idareciler zaten hep okulda, idareciler memur şeklinde 8-5 çalışıyor ve sadece yıllık izin kullanabiliyorlar. Onun dışında tabi hastane işi falan olunca müdür idare ediyor sağolsun.
Bakalım bir şeyler düşüncesiz inşallah
Kızımla gezmeler ben de çok yaptım yapıyorum gerçekten güzel de oluyor o büyüdükçe daha fazla şey paylaşıyoruz
Yalnız şöyle bir şey var, araba kullanmayı bilsem de yapabileceğim en farklı şey evin yakınındaki parkta değil de başka bir parkta bahçede oynamak olacaknerdeyse hiç seçenek yok diyebileceğim bir yer.
İlde olsaydık en azından orda güzel ağaçlık bir iki alan var, her gittiğimizde de gideriz iyi geliyor.
Ama burası o kadar küçük ki toplu taşıma bile yok
Bilmiyorum hiç bulundun mu küçük bir ilin daha da küçük bir ilçesinde ama bu tarz yerler genelde böyle -turistik olan yerler ve deniz kenarı yerler dışında-
Kardeşim buraya geldiğinde siz burda nasıl yaşıyorsunuz dedio zaman sen iyi ki hizana gelip görmedin dedim ben de
Kelebekcim iyi bilir ne demek istediğimi
Nerde olduğumu boşver de ben kimi etiketlemişim sen diyeKız sen nerdesin suanahhhh ahhhh
Ben de okurken ben foto mu değiştim ya dedimNerde olduğumu boşver de ben kimi etiketlemişim sen diye
Resmen forum kullanma özürlüyüm
Yaatanamayanogretmen brn tatvanı seviyorum ama insanları çok değişik esnafı iyi diyebilirim. Pazar kültürü yok hep manav. Yine de Bitlis’in en güzel ilçesi ve en gelişmişi mutki filan da gelebilirdi tercih il merkezli yapmıştık ilçeye kendileri atadı hayırlısı böyleymiş diyorum seviyorum burayı
Ben de okurken ben foto mu değiştim ya dedimvalla merak ettim hizandan da mı mahrumiyet bölgesi
Kız Tatvan sevilmez mi cennet
Mutki ve Hizan en kötü ilçeleri.
Ahlat da çok güzel bak gidip gezin mutlaka.
Sen orda hiçbir şey yapmasan bile çık sahilde yürü nasıl iyi gelir.
Biz Tatvana gittiğimiz günler Paris’e gitmiş gibi olurduk
Hizana A101 açılınca avm açılmış gibi sevinmiştik
Pazar kültürü yok haklısın, manava da hep aynı şeyler geliyor ve taze ürün bulmak çok zor, ben memleketten az mı taşıdım kolileri
Ama dışardan gelene esnaf gerçekten çok ilgili, özellikle kadınlara karşı çok korumacı yaklaşırlar.
Normal bir markete bile gitsek hocam çay içer misniz diye sorarlardı hizanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?