2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Taşında şansları yok mu? Allah korusun ya

Ay allah korusun avcılar Küçükçekmece sahil tarafları zemini çok kötü. İşimiz şansa kaldı gerçekten. Uzun yıllar deprem olmasın diye dua edeceğiz. Başka şansımız yok

Ben de floryadayım canım avcılara çok yakın İzmir depreminde bile çok hissettim avcılardaki insanları düşünemiyorum bile

Ben de floryadayım canım avcılara çok yakın İzmir depreminde bile çok hissettim avcılardaki insanları düşünemiyorum bile

Boyle dusununce biz hala neden bu ulkede yasiyoruz gibi bir dusunce geliyor istemsizce bana Herkes ayni degil insanlar birlik icinde cok guzel dayanisma gosteriyor filan ama diger taraftan vefat eden birinin kolundaki bilezigin vs alinmasi dusuncesi tuyler urpertici Ben 99 depreminde Istanbulda degildim hic deprem yasamayan sansli kisilerdenim, esim bizzat yasamis bir suru ilkokul arkadasi da vefat etmis Izmitte Allah kimseye boyle bir aci yasatmasin

Valla benim annemin benden iyi kondisyonu ben haftada 2 saat yürüyormuşum ancak kadın her gün 1 saatini kesin spora ayırıyor

Tam tersi olmasi gerekirken neden boyle oluyor anlamiyorum bende de durum ayni havalarda soguyunca hasta olmamak icin hic yurumez oldum

İstanbulda çoğu bina ben çürüğüm diye bağırıyor valla. Güngörende oturuyorduk eski bi bina geçen seneki depremde mutfaktaki kolon yarıldı resmen evi taşıttım o bahaneyle biz çıktıktan sonra evi daha yüksek fiyata kiraya vermişler. Şaşırıyorum insanlar canına ailesine hiç değer vermiyor para gitmesin diye çürük eve para ödüyorlar. Hep devlete kusur bulunuyor ama herkes kendi canını önce kendisi düşünmeli birazda.

Tam tersi olmasi gerekirken neden boyle oluyor anlamiyorum bende de durum ayni havalarda soguyunca hasta olmamak icin hic yurumez oldum
Ben de yürüyemez oldum maalesef 14.haftadan sonra pilatese başlamayı düşünüyorum. Hatta arkadaşım da gebe aramızda 4 gün var sadece. Onunla birlikte gidicez bir aksilik olmazsa

Ay allah korusun avcılar Küçükçekmece sahil tarafları zemini çok kötü. İşimiz şansa kaldı gerçekten. Uzun yıllar deprem olmasın diye dua edeceğiz. Başka şansımız yok

Biz ev bakarken Kartal Kordonboyu da 9 palmiyeyi bilenler bilir onun yaninda deniz goren cok guzel bir ev bulmustuk. Sonra emlakci demez mi bundan 40 yil once buradan biz denize girerdik buralar kumdu simdi de evler hep doldurma. Sanirim adam bize acidi da almamizi istemedi. Evin fiyati bir milyonun da ustundeydi yani ordan ev alsaydik simdi bu depremden sonra muhtemelen ben korkup orayi da sattirmak icin caba gosterirdim. Boyle bir seye nasil izin veriyorlar bu zemine nasil boyle evler yapiliyor akil almiyor

Ben de yürüyemez oldum maalesef 14.haftadan sonra pilatese başlamayı düşünüyorum. Hatta arkadaşım da gebe aramızda 4 gün var sadece. Onunla birlikte gidicez bir aksilik olmazsa

Bence kesinlikle reformer a gitmelisiniz Ben pandemiden ve esimden dolayi gidemem de keske bende gidebilsem. Insallah en kisa zamanda eski gunlerimize doneriz. Hamilelikte havuza girmekte sikintiliymis galiba enfeksiyon yuzunden yuzmeyi ozledim ya bu sene dogru duzgun tatilde yapamadik

Bir yandan gecesini gündüzüne katıp yardım toplayan çalışmalara katılan insanlar var. Bir yandan da bu karanlık tipler. Şu İzmir depreminde sabaha kadar uyumadım. Ne yapabilirim diye burdan düşündüm durdum. Benimde enkaz altından çıkan arkadaşlarım var. Yani ne bileyim o günden bu güne ne değişti yine mütahitler aynı kafada. Evler yıkılıp tekrar yapılacağına imar barışı adı altında birilerinin geleceği ile oynanıyor. Ne desek az kalıyor.

Bende o aciklamaya baktim da 2009 da yapmis, degisen pek bir sey yok gerci hala bir adim ileri gidemedik

Sonuçta yapılan binalar hala istanbulda ve oturuluyor en lüks binalar bile çimento diyo adam İstanbul için. Cidden İstanbul çok tehlikede deprem için çok korkuyorum

Kizlar selam
Yaklasik 11 gundur ne yerdeyim ne gokte
Bundan evvel bebegimde trizomi21 vardi sonlanan bu gebeligimin keyfine daha varamamistim korkudan.
11 gun evvel nifty verdim az evvel sonucum geldi Allah ima bin sukur dualarim kabul oldu genetik test temiz cikti
Veeee kizimiz olacakmis bugun cifte guzel haber aldim aglamaktan helak oldum. 11 gecem gun oldu gunum gece oldu Yasadiklarimi bir ben bilirim.
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin ve herkese dualarimi ettim temiz sonuc bekleyen tum anne adaylarina bu guzel haberi sizlerle paylasmak istedim, icim icime sigmadi.
Dualarinizi eksik etmeyelim birbirimize saglikla alalim kuzularimizi insallah

Çok sevindim gözünüz aydın. Mutlu haberler alalım hep

Evet prensescim, sabah verdim kanimi. test amerikaya yollaniyormus 10 is gunu icinde gelecekmis sonuc. Bundan sonrasi Yaradana emanet. Dualarimizi yapalim
Canım temiz sonuçlar çıkacak ben inanıyorum dua edelim

Duygulandim gozunuz aydin olsun,saglicakla kucaklayin bebisinizi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…