- 28 Ağustos 2020
- 8.996
- 41.334
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #13.761
Taşında şansları yok mu? Allah korusun yaAbim Avcılarda oturuyor, deprem olursa bize ulaşmaya çalışmayın direkt dua edin diyor
Bu İzmir depreminde bile Avcılar’da iki bina hasar görmüş boşaltılmış.
Kardeşim de Beylikdüzü’nde, ufacık sarsıntıda ev beşik gibi sallanıyor, yüksek kat olunca daha da hissediliyor
Bende indiriyorum hemen fikir çok hoşuma gitti
Ay allah korusunAbim Avcılarda oturuyor, deprem olursa bize ulaşmaya çalışmayın direkt dua edin diyor
Kardeşim de Beylikdüzü’nde, ufacık sarsıntıda ev beşik gibi sallanıyor, yüksek kat olunca daha da hissediliyor
Ben de floryadayım canım avcılara çok yakın İzmir depreminde bile çok hissettim avcılardaki insanları düşünemiyorum bileAbim Avcılarda oturuyor, deprem olursa bize ulaşmaya çalışmayın direkt dua edin diyor
Valla benim annemin benden iyi kondisyonuBenimde cok hosuma gitti hic bilmiyordum boyle bir seyianneme attim hemen her gun 20 bin adim yuruyor bosuna gitmesin diye
Ben de floryadayım canım avcılara çok yakın İzmir depreminde bile çok hissettim avcılardaki insanları düşünemiyorum bileAbim Avcılarda oturuyor, deprem olursa bize ulaşmaya çalışmayın direkt dua edin diyor
Kızlar istanbul depremde yerle bir olacak o kesin. Depremden sağ kurtulursak asıl mücadele başlayacak. 99 depreminde olanları az çok okuduk duyduk. Enkazları dükkanları yağmalamaya insanlar gitmiş. Yardım tırları ele geçirilmiş bir su bile para karşılığı satılmış. Enkazlarda vefat eden insanların kollarını parmaklarını kesip altınlarını çalmışlar. Burada tam bir kaos ortamı olacak. Ben en çok o kısımdan korkuyorum.
Valla benim annemin benden iyi kondisyonuben haftada 2 saat yürüyormuşum ancak kadın her gün 1 saatini kesin spora ayırıyor
Ben de yürüyemez oldum maalesefTam tersi olmasi gerekirken neden boyle oluyor anlamiyorumbende de durum ayni havalarda soguyunca hasta olmamak icin hic yurumez oldum
Ay allah korusunavcılar Küçükçekmece sahil tarafları zemini çok kötü. İşimiz şansa kaldı gerçekten. Uzun yıllar deprem olmasın diye dua edeceğiz. Başka şansımız yok
Ben de yürüyemez oldum maalesef14.haftadan sonra pilatese başlamayı düşünüyorum. Hatta arkadaşım da gebe aramızda 4 gün var sadece. Onunla birlikte gidicez bir aksilik olmazsa
Bir yandan gecesini gündüzüne katıp yardım toplayan çalışmalara katılan insanlar var. Bir yandan da bu karanlık tipler. Şu İzmir depreminde sabaha kadar uyumadım. Ne yapabilirim diye burdan düşündüm durdum. Benimde enkaz altından çıkan arkadaşlarım var. Yani ne bileyim o günden bu güne ne değişti yine mütahitler aynı kafada. Evler yıkılıp tekrar yapılacağına imar barışı adı altında birilerinin geleceği ile oynanıyor. Ne desek az kalıyor.Boyle dusununce biz hala neden bu ulkede yasiyoruz gibi bir dusunce geliyor istemsizce banaHerkes ayni degil insanlar birlik icinde cok guzel dayanisma gosteriyor filan ama diger taraftan vefat eden birinin kolundaki bilezigin vs alinmasi dusuncesi tuyler urpertici Ben 99 depreminde Istanbulda degildim hic deprem yasamayan sansli kisilerdenim, esim bizzat yasamis bir suru ilkokul arkadasi da vefat etmis Izmitte Allah kimseye boyle bir aci yasatmasin
Sonuçta yapılan binalar hala istanbulda ve oturuluyorBende o aciklamaya baktim da 2009 da yapmis, degisen pek bir sey yok gerci hala bir adim ileri gidemedik
Çok sevindim gözünüz aydın. Mutlu haberler alalım hepKizlar selam
Yaklasik 11 gundur ne yerdeyim ne gokte
Bundan evvel bebegimde trizomi21 vardi sonlanan bu gebeligimin keyfine daha varamamistim korkudan.
11 gun evvel nifty verdim az evvel sonucum geldi Allah ima bin sukur dualarim kabul oldu genetik test temiz cikti
Veeee kizimiz olacakmisbugun cifte guzel haber aldim aglamaktan helak oldum. 11 gecem gun oldu gunum gece oldu Yasadiklarimi bir ben bilirim.
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin ve herkese dualarimi ettim temiz sonuc bekleyen tum anne adaylarinabu guzel haberi sizlerle paylasmak istedim, icim icime sigmadi.
Dualarinizi eksik etmeyelim birbirimize saglikla alalim kuzularimizi insallah
Evet prensescim, sabah verdim kanimi.Lizz canım yaptırdın mı testi ?
Canım temiz sonuçlar çıkacak ben inanıyorum dua edelimEvet prensescim, sabah verdim kanimi.test amerikaya yollaniyormus 10 is gunu icinde gelecekmis sonuc. Bundan sonrasi Yaradana emanet. Dualarimizi yapalim
DuygulandimKizlar selam
Yaklasik 11 gundur ne yerdeyim ne gokte
Bundan evvel bebegimde trizomi21 vardi sonlanan bu gebeligimin keyfine daha varamamistim korkudan.
11 gun evvel nifty verdim az evvel sonucum geldi Allah ima bin sukur dualarim kabul oldu genetik test temiz cikti
Veeee kizimiz olacakmisbugun cifte guzel haber aldim aglamaktan helak oldum. 11 gecem gun oldu gunum gece oldu Yasadiklarimi bir ben bilirim.
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin ve herkese dualarimi ettim temiz sonuc bekleyen tum anne adaylarinabu guzel haberi sizlerle paylasmak istedim, icim icime sigmadi.
Dualarinizi eksik etmeyelim birbirimize saglikla alalim kuzularimizi insallah
Cok tesekkur ederim mavicim, insallah rahat bir nefes aliriz sonundaCanım temiz sonuçlar çıkacak ben inanıyorum dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?