2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İnançla ilgili söylediğini düşünmedim zaten canım yaşadıkların için üzgünüm ama maalesef kimsenin kimseye faydası olmayan bir zamanda yaşıyoruz tırnağın varsa başını kaşı misali

Gerçekten insanları sıcakkanlı ve yemekleri unutulacak gibi değil
Evet göle Deniz diyorlar plajı bile var
Ahlat Tatvan ve Van gölüne kıyısı olan her ilçe çok güzel bence o bölge için.

İşte ben hiç öyle bir ortamdan gelmedim o yüzden bana çok tuhaf geldi bu tutumları.
Yani beklediğim fayda da değildi aslında, insanlık adına bi nasılsın bile demeleri yeterdi ama o da yok maalesef çoğu kişide.
Ne diyim allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Amin canım ama inan artık akrabaların bile faydası olmuyor çoğu zaman bir gün bile arkadaşlarım kuzenlerim beni arayıp bir şeye ihtiyacın var mı diye sormadı bugün eşimin iş arkadaşı aradı hamileliğimi yeni öğrenmiş kız tebrik etti bir isteğin olursa lütfen bana söyle dedi bi tuhaf oldum hayatımda iki kez karşılaştığım insan en yakın arkadaşım bile aramadı üstelik onu aramadığın için bile sitem etti

Aslında benim demek istediğim de tam buydu, akrabadan beklentim hiç olmadı, ama arkadaştan yana hep şanslı oldum. Çok şükür eşimin okul ortamı da iyiydi aile gibi olmuştuk.
Ama burda mesela okula gittim bir kişi bile günaydın demedi, öğretmenler odasında oturdum sen kimsin diyen olmadı.
Biz hizanda sanki kadrolu öğretmen gibi öğretmenler odasından çıkmazdık muhabbetten

Adanalı bir öğretmen vardı sadece o konuştu benle, buradakilerin hepsi muşmula kimse kimseyle konuşmuyor dedi
Toprağım yaa diyesim geldi kadına

Bende anaokulunda idarecilik yapiyordum ya gecen sene bir hafta tatil yaptik tum ogretmenler filan da bende hic ugramadim okula hatta kayit gorusmelerinde tum resmi tatil ve ara tatillerde de kapali olucagimizi diyorduk velilere sonra sorun cikmasin diye. Ozel sektor daha mi iyi diye dusunmeye basladim suan

Valla hic oyle bir yerde yasamadim toplu tasima bile olmayan yer nasil olur suan hayal bile edemiyorum Allah yardimciniz olsun ne diyim insan bunalir suan daha da cok hak veriyorum size

Inşallah en yakın zamanda kalbine göre olur herşey canım ya da razı olacağın şeyler olur

Kızlar enkazdan kurtarılan 3 yaşındaki Elif bebek mucizenin ispatı değil mi.. haberi izlediğimden beri o kadar kötüyüm ki. çok değişik duygular yaşıyorum. Bir yandan ağlıyorum bir yandan seviniyorum. Enkaz altında kalan hayvanlara da çok üzülüyorum. Keşke tüm insan ve hayvanların kurtarılmak için bir şansları olabilseydi. Deprem her zaman oldu ve olacak ülke böyle durumlarda şahane birlik oluyor, gurur duyulası bir şey ama asıl ders çıkarması gerekenler umarım bunun farkına varır artık.

Kizlar benim yeni ogrendigim bizi motive edicek bir uygulama buldum gunluk yurudugun adimlari bagislayabilecegin bir aplikasyonmus bende daha denemedim de bir arkadasim gonderdi bugun. Aksam nasil oluyor diye bir deneme yuruyusune cikicam sonra bakarsin iyilik hareketi icin her gun daha fazla yururum

Eklentiler

• SmartSelect_20201102-162339_One UI Home.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 45
  • SmartSelect_20201102-162357_Help Steps.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 42
Aynen cidden esnaf çok iyi halkı için bişe diyemem genelinde eve ilk taşındığımızda 2 temizlikçi abla çağırmıştım ablalar çok uyanıktı gözüm korktu biraz onun dışında zaten kimseyle görüşmüyorum bizim lojmanda çok dedikodu dönüyormuş ben de öyle bi topa girmek istemiyorum açıkçası o yüzden de kimseyle muhattap olmuyorum.merhaba merhaba sadece o da yukarı çıkarken görürsem

Canım benim ben de öğrendiğimden beri ağlıyorum hem de mutluyum. Ali Ağaoğlu açıklama yapmış bence gündeme oturacak cinsten. Eski demirleri kullandıklarını inşaatta ve deniz kumu kullandıklarını söylemiş herkes böyle yaptı diyor. İstanbulda deprem olsa ordu bile giremez ölen şanslı sayılır diyor

Zaten o adamın yaptığı evlerde güvenip oturanlara hayret ediyorum ki sadece o da değil çok kişi öyle yapmış.. dışarıdan bakınca gösterişli, kocaman binalar tuzla buz olacak. Çok korkutucu.. buna müsade edenler de yapanlar da cezalandırılsa keşke en ağır şekilde ama nerde.. Bi katilden ne farkları var ?

Bir de dusunsene insanlar hayatlari boyunca bir ev alip basini sokmak rahat etmek istiyor. Bunun icinde calisip didiniyorlar ama olanlara bak. Gercekten hem muteahhit hem de buna goz yuman kisiler en agir sekilde cezalandirilmali. Istanbulda ben boyle bir depremi dusunemiyorum, Allah yardimcimiz olsun

Bende o aciklamaya baktim da 2009 da yapmis, degisen pek bir sey yok gerci hala bir adim ileri gidemedik

Kızlar istanbul depremde yerle bir olacak o kesin. Depremden sağ kurtulursak asıl mücadele başlayacak. 99 depreminde olanları az çok okuduk duyduk. Enkazları dükkanları yağmalamaya insanlar gitmiş. Yardım tırları ele geçirilmiş bir su bile para karşılığı satılmış. Enkazlarda vefat eden insanların kollarını parmaklarını kesip altınlarını çalmışlar. Burada tam bir kaos ortamı olacak. Ben en çok o kısımdan korkuyorum.

Aman Allahım 99 depreminde çok küçüktüm hiç bir şey hatırlamıyorum Allah korusun herkesi

Bende indiriyorum hemen fikir çok hoşuma gitti

Abim Avcılarda oturuyor, deprem olursa bize ulaşmaya çalışmayın direkt dua edin diyor
Bu İzmir depreminde bile Avcılar’da iki bina hasar görmüş boşaltılmış.
Kardeşim de Beylikdüzü’nde, ufacık sarsıntıda ev beşik gibi sallanıyor, yüksek kat olunca daha da hissediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…