- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #13.781
Cok cok tsk ederim insallah dualarim bekleyen tum arkadaslarlaÇok sevindim gözünüz aydın. Mutlu haberler alalım hep
Allah razi olsun darisi basinizaDuygulandimgozunuz aydin olsun,saglicakla kucaklayin bebisinizi insallah
Evet araştırmaya başladım reformerı düşünüyoruzBence kesinlikle reformer a gitmelisinizBen pandemiden ve esimden dolayi gidemem de keske bende gidebilsem. Insallah en kisa zamanda eski gunlerimize doneriz. Hamilelikte havuza girmekte sikintiliymis galiba enfeksiyon yuzunden yuzmeyi ozledim ya bu sene dogru duzgun tatilde yapamadik
Bende de olmuştu canım progestan kullanıyorum doktorum aktif kırmızı renkte kanamaların önemli olduğunu söylediKizlar az once idrara ciktigimda beyaz akintinin icinde bir damla kahverengimsi bir sey geldi beyaz akintiyla karisik peceteyedoktorada yazdim ama normal midir sizce ben randevumu yarina mi alsam napsam
Ah insallah allahimAllah razi olsun darisi basinizabol bol dua edin, 4444 tefriciye baslattim ananem sabah aksam dua ettim. 10 gun nasi gecti bir ben bir Allah bilir. Ve en onemlisi olumlu dusunun. Sizden de iyi haberler bekliyoruz insallah
Bende de olmuştu canım progestan kullanıyorum doktorum aktif kırmızı renkte kanamaların önemli olduğunu söyledi
Bence doktorunun dediğine göre hareket et. Yarına da alabilirsin randevuyu. İçin daha rahat ederKizlar az once idrara ciktigimda beyaz akintinin icinde bir damla kahverengimsi bir sey geldi beyaz akintiyla karisik peceteyedoktorada yazdim ama normal midir sizce ben randevumu yarina mi alsam napsam
Kahverengiyse problem yok sakin ol ama takip et kırmızıya dönerse veya ağrı olursa bekleme canım hemen gitKizlar az once idrara ciktigimda beyaz akintinin icinde bir damla kahverengimsi bir sey geldi beyaz akintiyla karisik peceteyedoktorada yazdim ama normal midir sizce ben randevumu yarina mi alsam napsam
Git git canım ben de gitmiştim için rahat ederBen hic kullanmadim ama progestan benim ki kahverengi gibi bir sey geldi beyazla beraberinde. Ama bir kerelik geldi suan gelmiyor heralde bir sey olmaz ya ama ben yarin gidiyim en iyisi dayanamicam
Bence doktorunun dediğine göre hareket et. Yarına da alabilirsin randevuyu. İçin daha rahat eder
Kahverengiyse problem yok sakin ol ama takip et kırmızıya dönerse veya ağrı olursa bekleme canım hemen git
Cansucum kahverengi akinti bildigim kadariyla olumsuz bisey degil, bana da doktorum mesela sadece kan gorursem haber vermemi soylemisti. Icin ferah olsunTamam oyle yapiyim biraz uzanicam simdi cok sagol
Evet aktif kırmızı renkte kanamalar önemli Allah korusun.rahim genişliyor bu tarz akıntılar bekleniyorCansucum kahverengi akinti bildigim kadariyla olumsuz bisey degil, bana da doktorum mesela sadece kan gorursem haber vermemi soylemisti. Icin ferah olsun
Benim de olmuştu doktora gittiğimde ne kanama ne de sorun olmadığını söylemişti doktor. Bazen vajina içinde bi küçük yara ya da idrar yolu enfeksiyonu da sebep olabilir demişti. bol su içip uzan sen. Yarına varsa randevu alabilirsin ama aciliyeti olan bir durum değildir benceKizlar az once idrara ciktigimda beyaz akintinin icinde bir damla kahverengimsi bir sey geldi beyaz akintiyla karisik peceteyedoktorada yazdim ama normal midir sizce ben randevumu yarina mi alsam napsam
Cansuu korkma bendede olmustu ertesi gun doktora gitmistim bisey olmadi ben bide ters hareket yapmistm o gun az daha dusuyodm zor topladim o gun akintiya karisms gordum ert3si gun kalp atisini falan dinledik hersey yolundaydiTamam oyle yapiyim biraz uzanicam simdi cok sagol
Cansucum kahverengi akinti bildigim kadariyla olumsuz bisey degil, bana da doktorum mesela sadece kan gorursem haber vermemi soylemisti. Icin ferah olsun
Benim de olmuştu doktora gittiğimde ne kanama ne de sorun olmadığını söylemişti doktor. Bazen vajina içinde bi küçük yara ya da idrar yolu enfeksiyonu da sebep olabilir demişti. bol su içip uzan sen. Yarına varsa randevu alabilirsin ama aciliyeti olan bir durum değildir bence
Cansuu korkma bendede olmustu ertesi gun doktora gitmistim bisey olmadi ben bide ters hareket yapmistm o gun az daha dusuyodm zor topladim o gun akintiya karisms gordum ert3si gun kalp atisini falan dinledik hersey yolundaydi
Canım çok geçmiş olsun, biz tesadüf yoldaydık hissetmedik. Şuan şehirdışındayım binamızda bazı çatlaklar varmış, baktıracak eşim. soruna gelirsek 22. hafta civarı ben çok büyük stres yaşamıştım, bebiş karnımı tekmeleyip durmuştu, olmaz inşallah bir şey.Kızlar bende izmirdenim. Tam kızımı sallarken oldu, bizim de evde en ufak depremde dolap kapakları, avize, vitrin, ünite vs şangur şungur sallanır zaten. Ev bi anda korku filmi gibi oldu. Bir sürü bardak, çerçeve vs kırıldı. Kızımı alıp nereye gideceğimi şaşırdım, neresi daha güvenli bilemedimnormalde soğuk kanlıyımdır ama söz konusu kızım olunca şaşkına döndüm, farkında olmadan çok korkmuşum bittiğinde elim ayağım titriyordu zangır zangır.
Ya şimdi kafama takılan acaba bu korkum, stresim karnımdaki bebeği de etkilemiş midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?