2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kizlar az once idrara ciktigimda beyaz akintinin icinde bir damla kahverengimsi bir sey geldi beyaz akintiyla karisik peceteye doktorada yazdim ama normal midir sizce ben randevumu yarina mi alsam napsam

Duygulandim gozunuz aydin olsun,saglicakla kucaklayin bebisinizi insallah
Allah razi olsun darisi basiniza bol bol dua edin, 4444 tefriciye baslattim ananem sabah aksam dua ettim. 10 gun nasi gecti bir ben bir Allah bilir. Ve en onemlisi olumlu dusunun. Sizden de iyi haberler bekliyoruz insallah

Evet araştırmaya başladım reformerı düşünüyoruz iki kişi olucaz biz de başka kimse olmayacak. Havuz da cidden sıkıntı oluyor ben hamileliğimin ilk başlarında girmiştim sıkıntısını çektim. Bir daha girmem

Kizlar az once idrara ciktigimda beyaz akintinin icinde bir damla kahverengimsi bir sey geldi beyaz akintiyla karisik peceteye doktorada yazdim ama normal midir sizce ben randevumu yarina mi alsam napsam
Bende de olmuştu canım progestan kullanıyorum doktorum aktif kırmızı renkte kanamaların önemli olduğunu söyledi

Bende de olmuştu canım progestan kullanıyorum doktorum aktif kırmızı renkte kanamaların önemli olduğunu söyledi

Ben hic kullanmadim ama progestan benim ki kahverengi gibi bir sey geldi beyazla beraberinde. Ama bir kerelik geldi suan gelmiyor heralde bir sey olmaz ya ama ben yarin gidiyim en iyisi dayanamicam

Bence doktorunun dediğine göre hareket et. Yarına da alabilirsin randevuyu. İçin daha rahat eder

Kahverengiyse problem yok sakin ol ama takip et kırmızıya dönerse veya ağrı olursa bekleme canım hemen git

Ben hic kullanmadim ama progestan benim ki kahverengi gibi bir sey geldi beyazla beraberinde. Ama bir kerelik geldi suan gelmiyor heralde bir sey olmaz ya ama ben yarin gidiyim en iyisi dayanamicam
Git git canım ben de gitmiştim için rahat eder

Cansucum kahverengi akinti bildigim kadariyla olumsuz bisey degil, bana da doktorum mesela sadece kan gorursem haber vermemi soylemisti. Icin ferah olsun
Evet aktif kırmızı renkte kanamalar önemli Allah korusun.rahim genişliyor bu tarz akıntılar bekleniyor

Benim de olmuştu doktora gittiğimde ne kanama ne de sorun olmadığını söylemişti doktor. Bazen vajina içinde bi küçük yara ya da idrar yolu enfeksiyonu da sebep olabilir demişti. bol su içip uzan sen. Yarına varsa randevu alabilirsin ama aciliyeti olan bir durum değildir bence

Tamam oyle yapiyim biraz uzanicam simdi cok sagol
Cansuu korkma bendede olmustu ertesi gun doktora gitmistim bisey olmadi ben bide ters hareket yapmistm o gun az daha dusuyodm zor topladim o gun akintiya karisms gordum ert3si gun kalp atisini falan dinledik hersey yolundaydi

Evet evet canim kadin gelme dedi zaten eski kanamadir o hem o kadarcikta sorun olmaz dedi

Cansuu korkma bendede olmustu ertesi gun doktora gitmistim bisey olmadi ben bide ters hareket yapmistm o gun az daha dusuyodm zor topladim o gun akintiya karisms gordum ert3si gun kalp atisini falan dinledik hersey yolundaydi

Muhtemelen bugun bende yoruldum ondan oldu, aylar sonra bugun temizlik icin yardima bir abla geldi butun evin perdelerini ben yikadim ona taktirdim filan heralde uzatirken filan perdeyi ters bir hareket yaptim. Bulasiklari atip hemen uzanicam

Canım çok geçmiş olsun, biz tesadüf yoldaydık hissetmedik. Şuan şehirdışındayım binamızda bazı çatlaklar varmış, baktıracak eşim. soruna gelirsek 22. hafta civarı ben çok büyük stres yaşamıştım, bebiş karnımı tekmeleyip durmuştu, olmaz inşallah bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…