2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar merhaba ben 7 hafta 4 gunluk hamileyim iki gündür akşama doğru karnim cok sısiyor gece rahatsız ediyor uyuyamiyorim normal mi

Kızlar doktordan geliyoruz 12. Hafta kontrolünden, şükür herşey yolundaymış. Ense kalınlığı 1 dedi burun kemiği de görünüyor. İkili için kan verdim genetiği de yaptıracağım, teknoloji gelişmişken kullanalım kafasındaydı doktorum onlarınd a yeni bebeği olmuş yaptırmışlar genetik testi onun önerdiği yerle bi görüşcem yarın. Cinsiyeti de büyük ihtimal kız dedi, pipi gibi olan şey aşağı bakınca kız yukarı bakınca erkek oluyomuş aşağı bakıyo bizim pipi, sonra geriye doğru gidip genital organ oluyomuş o Ama yine de 16 da kesinleşir dedi. Video çekmeyi akıl etmedim zıp zıp zıplıyodu içimde ultrasondayken

Eklentiler

• 348668B0-20E7-4302-8CC1-32B61A6C0924.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 134
Ooo gözünüz aydın bir kız daha geldi topiğe

Ya masallahh baya buyumuss burnu ne kadar belli oluyor boyle gorunce benim ki nasil oldu acaba diye dusunup merak ediyorum

Masallah ben de erkek sandim ilk bakista

Kızlar bu kadını takip ediyor musunuz
Öngörüleri hep çıkıyor
Az önce bu paylaşımları yapmış, tüylerm diken diken oldu

Eklentiler

• 2CAC3FF6-F7EC-4A17-9804-5187978234BA.webp
    55 KB · Görüntüleme: 117
  • 2212DC23-714E-441B-82B8-CDCB9AE0E907.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 92
İyi akşamlar herkese

Bugün işyerindeki yoğunluktan dolayı hiç giremedim.

Şimdi bütün mesajları okudum. Şu doğduğun yerden ve aileden arkadaşlardan uzakta yaşama konusunda ben de çok dertliyim ama yazmaya dermanım yok, zaten konu da çok geride kalmış artık.

haber izlemeye okumaya asla dayanamıyorum, haftasonu kendimi mutfağa verdim 2 gün, bugün de deli gibi çalıştım. Sadece bugün bi ara bi video gördüm, enkazdan çıkan bi öğretmenle röportaj yapmışlardı, ona takıldım ve sonrasında 1 saat ağladım, kafam gözüm şişti resmen.

bugün sol tarafımda çok sancı oldu, girip çıkan bi sancı, gaz mıydı başka bişey miydi anlayamadım, doktora gitmeyi bile düşündüm. Ne olabilir acaba?

Ya masallahh baya buyumuss burnu ne kadar belli oluyor boyle gorunce benim ki nasil oldu acaba diye dusunup merak ediyorum
Evet ben de böyle herşeyini görünce şaşırdım sevindim ellerini ayaklarını oynattı bakarken. Ayaklarından güç alıp zıpladı falan Baya kıpır kıpırdı şov yaptı bize. Seninki de böyle bişeydir yaklaşık

Batma şeklinde olduysa gaz olabilir bende de bazen oluyor ama çok sürmüyor. Düzenli kasılma değilse sıkıntı değildir büyük ihtimal ama devam ederse doktora git derim cnm.

Batma şeklinde olduysa gaz olabilir bende de bazen oluyor ama çok sürmüyor. Düzenli kasılma değilse sıkıntı değildir büyük ihtimal ama devam ederse doktora git derim cnm.
Kasılma gibi değildi, sanırım gaz sancısıydı karnım da kocaman olmuştu, şimdi sıcak su torbasıyla oturuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…