2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kasılma gibi değildi, sanırım gaz sancısıydı karnım da kocaman olmuştu, şimdi sıcak su torbasıyla oturuyorum.
Selam oylesine bakiniyordum da sicak su torbasi pek onerilmiyor ben de 4 haftalikken koydum 1 2 kez sonra cok arastirdim
Bisey yapmaz diyen cok da,
Koyduysaniz en fazla 15 dakika koyun 4 saat koymayin sonra yine 15 dakika koyun demisler diye okumustum

Canım ne oldu ? Geçmiş olsun
Bugün çok sancı girdi karnıma canım, biraz korkuttu beni.

KirazHanim sıcak su torbasını ayağının altına fln koy karnına direkt koyma belki zararı olur
Karnıma koymadım sıcak su torbasını ayağımın altında duruyor.

Kızlar biliyorsunuz ben düşük tehlikesiyle uğraşıyorum 2 aydır... Bugün doktor progestanı tek doza düşürdü çok şükür ve bne hemşire oldugumdan hala riskli gördüğünden nöbet tutamaz raporu verdi. Sadece gündüzleri çalışacağım. İnşallah herşey güzel devam eder.

Ayy masallah bakalim ben hic oyle bizimkinin hareket ettigini gormedim daha insallah bu gidisimizde bizimki de oyle kipir kipir olur

Geçmiş olsun canım, inşallah ciddi bir hasar değildir. Benim de bulantılarım devam ediyor ona dayanarak bebeğin sağlıklı olduğunu düşünüyorum evham yapmamaya çalışıyorum 2 hafta sonra da kontrolüm var zaten. Şehir dışında olman isabet olmuş

Biz de ekstra olarak kitaplar var koliler var onlar ne olacak valla ne zamana acaba o işi yapsam boşaltma işlemini
Yeni evli sayılan çiftlerin kaderi
Bizim evde de hala aynı durumlar var, açılmayan kitap kolileri, hala eksik eşyalar bile var, nerdeyse 2 yıl olacak evleneli..

Ben yeni hamileyken de 4 aylik gibiydim asiri gaz var o yuzden sisiyoruz cnm boylesimdi de 6 aylik gibiyimvar yani cnm merak etme

Maşallah nasıl güzel çıkmış Bende çarşamba gideceğim senin yazmanı bekliyordum acaba Bora bey cinsiyet tahmin ediyormudur diye Tahminde bulunduğunu duyunca çok sevindim

Çocuksuz odalarin kaderi camasir askılığı ve ütü masası...bizdede durum böyle

Inşaallah sağlıcakla odaları doldururlar

Haha evet dogduktan sonra bakalim nerede kurutucaz camasirlari, kurutma makinesi kesinlikle sart oldu insallah saglikla gelirler

Yavaş yavaş bırakıyorum. Prolutex 2 günde 2 yapıyordum. Bıraktım haftada bir proluton yaptırıyorum. Estrofem günde 3 tü kademeli bire düştü bu hafta bitiricem. Duphastonu bıraktım. Coraspine devam
Crone jel kullanmıyor musun canım

Kızlar hastane çıkışı aldınız mı? Nerden almayı düşünüyorsunuz? Gots sertifikalı ürün satan pek fazla yer yok gibi sanki.

Cnm ben de de oldu dr a gittim gaz ya patlayacam resmen hatta idrar verdim sistik zannettim temiz cikti ama ne agri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…