- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #13.821
Canım ne oldu ? Geçmiş olsunKasılma gibi değildi, sanırım gaz sancısıydı karnım da kocaman olmuştu, şimdi sıcak su torbasıyla oturuyorum.
Selam oylesine bakiniyordum da sicak su torbasi pek onerilmiyor ben de 4 haftalikken koydum 1 2 kez sonra cok arastirdimKasılma gibi değildi, sanırım gaz sancısıydı karnım da kocaman olmuştu, şimdi sıcak su torbasıyla oturuyorum.
Canım ne oldu ? Geçmiş olsun
Bugün çok sancı girdi karnıma canım, biraz korkuttu beni.Canım ne oldu ? Geçmiş olsun
Selam oylesine bakiniyordum da sicak su torbasi pek onerilmiyor ben de 4 haftalikken koydum 1 2 kez sonra cok arastirdim
Bisey yapmaz diyen cok da,
Koyduysaniz en fazla 15 dakika koyun 4 saat koymayin sonra yine 15 dakika koyun demisler diye okumustum
Karnıma koymadım sıcak su torbasınıKirazHanim sıcak su torbasını ayağının altına fln koy karnına direkt koyma belki zararı olur
Evet ben de böyle herşeyini görünce şaşırdım sevindim ellerini ayaklarını oynattı bakarken. Ayaklarından güç alıp zıpladı falanBaya kıpır kıpırdı şov yaptı bize. Seninki de böyle bişeydir yaklaşık
Çocuksuz odalarin kaderi camasir askılığı ve ütü masası...bizdede durum böyleBugun bebisin odasindaki ivir zivirlari tamamen bosalttikodasi biraz kucuk ama sigdiririz heralde esyalarini
Biz de ekstra olarak kitaplar var koliler var onlar ne olacak valla ne zamana acaba o işi yapsam boşaltma işleminiÇocuksuz odalarin kaderi camasir askılığı ve ütü masası...bizdede durum böyle
Inşaallah sağlıcakla odaları doldururlar
Geçmiş olsun canım, inşallah ciddi bir hasar değildir. Benim de bulantılarım devam ediyor ona dayanarak bebeğin sağlıklı olduğunu düşünüyorum evham yapmamaya çalışıyorum 2 hafta sonra da kontrolüm var zaten. Şehir dışında olman isabet olmuşCanım çok geçmiş olsun, biz tesadüf yoldaydık hissetmedik. Şuan şehirdışındayım binamızda bazı çatlaklar varmış, baktıracak eşim. soruna gelirsek 22. hafta civarı ben çok büyük stres yaşamıştım, bebiş karnımı tekmeleyip durmuştu, olmaz inşallah bir şey.
Yeni evli sayılan çiftlerin kaderiBiz de ekstra olarak kitaplar var koliler var onlar ne olacak valla ne zamana acaba o işi yapsam boşaltma işlemini
Yavaş yavaş bırakıyorum. Prolutex 2 günde 2 yapıyordum. Bıraktım haftada bir proluton yaptırıyorum. Estrofem günde 3 tü kademeli bire düştü bu hafta bitiricem. Duphastonu bıraktım. Coraspine devamSiz ilaclari bıraktiniz mi artık
Ben yeni hamileyken de 4 aylik gibiydim asiri gaz var o yuzden sisiyoruz cnm boyleKızlar ya daha çok başındayız ama benim midem ve karnım birleşmiş durumda, karnım çok şişti. Bağırsaklarım da sıkıntılı biraz, onun da etkisi vardır ama bukdr erken karnı şişen var mı? Yani daha çok gerginlik hissi. Özellikle akşamları azıcık bir yemek yiyim hemen geriliyor karnım, yediğim miktar bile azaldı.
Maşallah nasıl güzel çıkmışKızlar doktordan geliyoruz 12. Hafta kontrolünden, şükür herşey yolundaymış. Ense kalınlığı 1 dedi burun kemiği de görünüyor. İkili için kan verdim genetiği de yaptıracağım, teknoloji gelişmişken kullanalım kafasındaydı doktorum onlarınd a yeni bebeği olmuş yaptırmışlar genetik testi onun önerdiği yerle bi görüşcem yarın. Cinsiyeti de büyük ihtimal kız dedi, pipi gibi olan şey aşağı bakınca kız yukarı bakınca erkek oluyomuşaşağı bakıyo bizim pipi, sonra geriye doğru gidip genital organ oluyomuş o Ama yine de 16 da kesinleşir dedi. Video çekmeyi akıl etmedim zıp zıp zıplıyodu içimde ultrasondayken
Çocuksuz odalarin kaderi camasir askılığı ve ütü masası...bizdede durum böyle
Inşaallah sağlıcakla odaları doldururlar
Crone jel kullanmıyor musun canımYavaş yavaş bırakıyorum. Prolutex 2 günde 2 yapıyordum. Bıraktım haftada bir proluton yaptırıyorum. Estrofem günde 3 tü kademeli bire düştü bu hafta bitiricem. Duphastonu bıraktım. Coraspine devam
Benimde haziranda 2 sene dolacak vallahi hala kitaplık alıcaz almadık duruyo kitaplar kolideYeni evli sayılan çiftlerin kaderi
Bizim evde de hala aynı durumlar var, açılmayan kitap kolileri, hala eksik eşyalar bile var, nerdeyse 2 yıl olacak evleneli..
TeşekkürlerMaşallah nasıl güzel çıkmışBende çarşamba gideceğim senin yazmanı bekliyordum acaba Bora bey cinsiyet tahmin ediyormudur diye Tahminde bulunduğunu duyunca çok sevindim
Bizde de hurçlar ayakkabılar filan var boşaltsam nereye sığdırcam merak konusuBiz de ekstra olarak kitaplar var koliler var onlar ne olacak valla ne zamana acaba o işi yapsam boşaltma işlemini
Cnm ben de de oldu dr a gittim gaz ya patlayacam resmen hatta idrar verdim sistik zannettim temiz cikti ama ne agriİyi akşamlar herkese
Bugün işyerindeki yoğunluktan dolayı hiç giremedim.
Şimdi bütün mesajları okudum. Şu doğduğun yerden ve aileden arkadaşlardan uzakta yaşama konusunda ben de çok dertliyim ama yazmaya dermanım yok, zaten konu da çok geride kalmış artık.
haber izlemeye okumaya asla dayanamıyorum, haftasonu kendimi mutfağa verdim 2 gün, bugün de deli gibi çalıştım. Sadece bugün bi ara bi video gördüm, enkazdan çıkan bi öğretmenle röportaj yapmışlardı, ona takıldım ve sonrasında 1 saat ağladım, kafam gözüm şişti resmen.
bugün sol tarafımda çok sancı oldu, girip çıkan bi sancı, gaz mıydı başka bişey miydi anlayamadım, doktora gitmeyi bile düşündüm. Ne olabilir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?