2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ayy masallah bakalim ben hic oyle bizimkinin hareket ettigini gormedim daha insallah bu gidisimizde bizimki de oyle kipir kipir olur
Hep aynı saatlerde gidiyorsan değişik saatte gitmeyi dene. Benimki sabahları çok hareketli mesela öğlen öyle değil.

Bugün çok sancı girdi karnıma canım, biraz korkuttu beni.

Karnıma koymadım sıcak su torbasını ayağımın altında duruyor.
Şu gaz olayı bir iki kez beni de mahvetti bıçak gibi saplanıp öylece kaldı ağrı orada. Probiyotikli bir vitamin verdi doktor ondan beri rahatım

Hep aynı saatlerde gidiyorsan değişik saatte gitmeyi dene. Benimki sabahları çok hareketli mesela öğlen öyle değil.

Aa hep ayni saatte gidiyordum 16 30 bunu hic dusunememistim bu sefer 14 50 de ikili taramamiz bakalim simdi napicak uzun uzun bakicam

Kızlar hastane çıkışı aldınız mı? Nerden almayı düşünüyorsunuz? Gots sertifikalı ürün satan pek fazla yer yok gibi sanki.
Ben bi tane esas gibi degil de yedek gibi dusunerek aldim, panco kids ten Yuzde yuz pamuklu diyordu. O dedigin sertifikayi hic duymadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…