2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Günaydınnnn
karnışım bu sabah beni çok mutlu etti, dar elbisede çok güzel pıtlıyor
bugün kontrole gidecek olanlardan artık cinsiyet bekliyorum ben güzel haberlerle gelin.

Susmuyorr kv bi takım almış hastane çıkışı ama kalitesini bilmiyorum, henüz elime gelmedi, çok iyi bir şey beklemiyorum açıkçası, yaşlı kadın nerden bilecek %100 pamuk falan, kendim yeniden alıcam.

Ben bi tane esas gibi degil de yedek gibi dusunerek aldim, panco kids ten Yuzde yuz pamuklu diyordu. O dedigin sertifikayi hic duymadim
Ürünün organik olduğuna dair bir sertifika canım. Doğar doğmaz tenine kaliteli bir şeyler değsin diye düşündüm.

Kızlar hastane çıkışı aldınız mı? Nerden almayı düşünüyorsunuz? Gots sertifikalı ürün satan pek fazla yer yok gibi sanki.
Tuğba Kuğu'da var gots sertifikalı organik 10 lu hastane çıkışları isteğe göre üzerine isim veya baskı yapıyorlar.Ben ordan almayı planlıyorum.

Simdi bakindim, mariposa diye bir marka gordum organikmis. Hastane cikisi 660 tl. Belki icine bebek de dahildir
Ben birkaç marka buldum
Organickid
Kitikate
Cigit (hastane çıkışı yok)
Chakra ( biraz daha tuzlu fiyatları)

E-bebekte vs %100 pamuk setler var ama organik olduğuna dair bir ibare yok.

Ben birkaç marka buldum
Organickid
Kitikate
Cigit (hastane çıkışı yok)
Chakra ( biraz daha tuzlu fiyatları)

E-bebekte vs %100 pamuk setler var ama organik olduğuna dair bir ibare yok.
Chakra da yuzde 40 indirim vardi ben bikac parca almistim, elime ulasti. Kumaslari yumusak cok tatli hastane cikisi o zaman 300 tlydi. Simdi 500 olmus.

Chakra da yuzde 40 indirim vardi ben bikac parca almistim, elime ulasti. Kumaslari yumusak cok tatli hastane cikisi o zaman 300 tlydi. Simdi 500 olmus.
Ben de almak istedim ama cinsiyet belli olsun diye bekliyorum 16. Haftadan önce kesinleşmiyormuş sanırım. Unisex ürün de çok çok az. Düz beyaz zıbın alabilirim en fazla. Müslin bezlere gözümü diktim bu ara.

Günaydın kızlar bugün doktor muayenesi olan var mı?Bu arada iki gündür kabus görüyorum hayrolsun inşallah

Gunaydin
Bende bugun saglik ocagina gittim gebe kayit formu olusturdular. Kan tahlili pandemiden dolayi pazartesi ve persembeymis bugun yaptiramadim. Cuma gunu artik onu da hastanede yaptiririm. Hepatit b asisi oldum bugun ama kan tahlili sonucumu gosterip bir ay sonra yeniden gidicekmisim tekrar bir tane daha olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…