- 28 Ağustos 2020
- 8.996
- 41.334
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #13.881
Soracağım mutlakaSöylemese de bi tahmin iste sen
Ben renkli olanlardan aldim. Bi tane de icime dogan histen oturu pembis tulum aldimBen de almak istedim ama cinsiyet belli olsun diye bekliyorum16. Haftadan önce kesinleşmiyormuş sanırım. Unisex ürün de çok çok az. Düz beyaz zıbın alabilirim en fazla. Müslin bezlere gözümü diktim bu ara.
Ben de almak istedim ama cinsiyet belli olsun diye bekliyorum16. Haftadan önce kesinleşmiyormuş sanırım. Unisex ürün de çok çok az. Düz beyaz zıbın alabilirim en fazla. Müslin bezlere gözümü diktim bu ara.
Ya aslında her renk giydirilir bebeğe bence sorun yok da insanlar ilk aylar kıyafete göre cinsiyetini anlıyorBen renkli olanlardan aldim. Bi tane de icime dogan histen oturu pembis tulum aldim
Benim elim gitmiyor ya cinsiyet belli olmadan alamıcam sanırımBen renkli olanlardan aldim. Bi tane de icime dogan histen oturu pembis tulum aldim
Yaaa benim oğluma hala prenses diyorlarYa aslında her renk giydirilir bebeğe bence sorun yok da insanlar ilk aylar kıyafete göre cinsiyetini anlıyorkızıma erkek mi ya da oğluma kız mı derlerse bozulurum
Oyy tatli tatli icsin biberonundanBenim elim gitmiyor ya cinsiyet belli olmadan alamıcam sanırımsadece Migros’ta Paşabahçe’nin cam biberonunu gördük 17 liraydı eşimle alalım dedik. Onun da en küçük yani s modeli maviydi. Bebeğimin tek eşyası
Kızlaaar göğüs hassasiyetim vs bitti kendimi hamile gibi hissetmiyorum desem yeridir. Tabi arada bulantım olmasaDemir hapı ve vitamin içtiğimden dolayı sanırım saçlarım dökülmüyor. Bebek kıyafeti bişe almadım ama Babannem yelek örmüş gördüm çok duygulandım canım ciğerim benim kuzenlerim gelcek demiştim ya onlarla gönderecekmiş daha çok şeyler örcem diyo minnoşum
Benim göğüslerim sadece adet öncesi dolgunlaştığı kadar büyüdü, öyle kocaman olmadı. Yine de çatlak önleyici yağ sürüyorum çok düzenli olmasa da. Hassasiyeti geçti gibi diyebilirim, uçlarında çok az kaldı. Seninkiler çok büyüdüğü için ağrı yapıyordur belki canım. Doktora da bir danış istersen.Günaydın kızlar kac gündür depremden doalyi psikolojim alt ust olmustu bugun girip bakabildim herkes sagliklidir umarim . Bende yarin muayeneye gidicem bayagdir gormuyorum ufakligi :)
Mide bulantilarim hala gecmedi sebzeye dair hic bisey yiyemiyorum sdc kahvaltiyi duzgun yapabiliyorum. Bir de en buyuk sikayetim goguslerim inanilmaz buyuduler ki normalde kucuktir hatta bi tanesinin ucu icedonuk ama ufaktan kirmizi catlaklar olusmus mustela yagi kullaniyorum dogal diye onu almistim ama etki etmedi sanirsam bu konuda onerilerinizi bekliyorum ve asiri hassasiyet var bayag agriyo yani. Ztn normalde regliden bi haftaoncede agrilari başlardı. Siz bu konuda neler yapiyorsunuz guzel anneler.
Kızlaaar göğüs hassasiyetim vs bitti kendimi hamile gibi hissetmiyorum desem yeridir. Tabi arada bulantım olmasaDemir hapı ve vitamin içtiğimden dolayı sanırım saçlarım dökülmüyor. Bebek kıyafeti bişe almadım ama Babannem yelek örmüş gördüm çok duygulandım canım ciğerim benim kuzenlerim gelcek demiştim ya onlarla gönderecekmiş daha çok şeyler örcem diyo minnoşum
Günaydın canım bana arkadaşım kantaron yağı kullanabileceğimi söyledi çatlaklar için ama doktoruma danışıcam gidince bence bir iki haftaya kadar ağrı ve hassasiyet kalmayacaktırGünaydın kızlar kac gündür depremden doalyi psikolojim alt ust olmustu bugun girip bakabildim herkes sagliklidir umarim . Bende yarin muayeneye gidicem bayagdir gormuyorum ufakligi :)
Mide bulantilarim hala gecmedi sebzeye dair hic bisey yiyemiyorum sdc kahvaltiyi duzgun yapabiliyorum. Bir de en buyuk sikayetim goguslerim inanilmaz buyuduler ki normalde kucuktir hatta bi tanesinin ucu icedonuk ama ufaktan kirmizi catlaklar olusmus mustela yagi kullaniyorum dogal diye onu almistim ama etki etmedi sanirsam bu konuda onerilerinizi bekliyorum ve asiri hassasiyet var bayag agriyo yani. Ztn normalde regliden bi haftaoncede agrilari başlardı. Siz bu konuda neler yapiyorsunuz guzel anneler.
Yaa evet çok tatlı parçalar vaarOyy tatli tatli icsin biberonundanama cinsiyetsiz de cok tatli parcalar oluyor. Ben de ilk kez almaya basladim
Yaa maşallahKızlaaar göğüs hassasiyetim vs bitti kendimi hamile gibi hissetmiyorum desem yeridir. Tabi arada bulantım olmasaDemir hapı ve vitamin içtiğimden dolayı sanırım saçlarım dökülmüyor. Bebek kıyafeti bişe almadım ama Babannem yelek örmüş gördüm çok duygulandım canım ciğerim benim kuzenlerim gelcek demiştim ya onlarla gönderecekmiş daha çok şeyler örcem diyo minnoşum
Günaydın kızlar kac gündür depremden doalyi psikolojim alt ust olmustu bugun girip bakabildim herkes sagliklidir umarim . Bende yarin muayeneye gidicem bayagdir gormuyorum ufakligi :)
Ben biraz tembel davranıyorum ya krem kullanmıyorum annemde hiç çatlak olmamış ablamlarda da öyle sanırım genetiğime güveniyorum ama kesin olacakBende hic catlak yok daha ama yaklasik bi haftadir Lierac i dustan sonra kullanmaya basladim. Ustune bir de bebek yagiyla takviye yapiyorum aklima gelirseGogsumun uc kismi haric cevresine de krem o jelden suruyorum ben. Bir de catlak olmamasi icin gunde 3 litre su icin diyorlar. Bugun saglik ocagindaki hemsirede gunde 3 litre su ic gebelikte idrar yolu enfeksiyonu cok olur dedi ben en fazla 2 iciyorumdur daha cok icmeye calisicam
Ben de baslamadim daha. Doktor bi tane krem vermisti ama prospektusu okudum,boyle yara vs uzerine surulen biseymis, Nedense hosuma gitmedi. Hic kullanmadim.Ben biraz tembel davranıyorum ya krem kullanmıyorum annemde hiç çatlak olmamış ablamlarda da öyle sanırım genetiğime güveniyorum ama kesin olacak
Ben biraz tembel davranıyorum ya krem kullanmıyorum annemde hiç çatlak olmamış ablamlarda da öyle sanırım genetiğime güveniyorum ama kesin olacak
Krem yerine doğal olanlardan yanayım kantaron yağı zaten mucizevi bir şey yine de doktoruma danışıp kullanmak istiyorumBen de baslamadim daha. Doktor bi tane krem vermisti ama prospektusu okudum,boyle yara vs uzerine surulen biseymis, Nedense hosuma gitmedi. Hic kullanmadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?