2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Krem yerine doğal olanlardan yanayım kantaron yağı zaten mucizevi bir şey yine de doktoruma danışıp kullanmak istiyorum

Kantaron yagiyla alakali sanirim instagramda pucca kullanip yuzunde bir suru sivilce cikmisti oyle bir sey hatirliyorum. Mutlaka yorumlari oku doktoruna da danis

Önceki hamileliğimin 29. Haftasından itibaren müthiş bi kaşınma olmuştu bende doğuma kadar. Testler normal çıkmıştı. Doğuma kadar hergün 1 ya da 2 kez duş alıyordum duşta vücut kremi bide çıkınca nemlendirici sürüyordum her fırsatta ama çıldıracak gibiydim o kadar nemlendirici sürdüm ki hiç doğum izi olmadı o yüzden ama inşallah bu sefer yaşamam onu

Kantaron yagiyla alakali sanirim instagramda pucca kullanip yuzunde bir suru sivilce cikmisti oyle bir sey hatirliyorum. Mutlaka yorumlari oku doktoruna da danis
Pucca deyince aklima bekar ve mutsuz zamanlarim geldi ilk kitabini okumustum ve o donem yasadigim ayriliga teselli olmustu sonra seri yapti kitaptan. 3 e kadar aldim devami baydi birakmistim.

Gece uykudan uyandıracak kadarsa sen daha Demir hapına alışamadın demek ki kuzum

Yaa evet çok tatlı parçalar vaar sanırım 12.hafta kontrolünden sonra almaya başlarım

Yaa maşallah bu arada benim de göğüs hassasiyetim hiç kalmadı ama akıntım yoğun devam ediyoor
Akıntım hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç bi zaman yoğun olmadı bazen arada oluyor çok rahatsız etmiyor beni

Pucca deyince aklima bekar ve mutsuz zamanlarim geldi ilk kitabini okumustum ve o donem yasadigim ayriliga teselli olmustu sonra seri yapti kitaptan. 3 e kadar aldim devami baydi birakmistim.

Haha bende instagramdan ve twitter dan takip ediyorum internette gunlugunun bir kismini okumustum sadece

Günaydın canım bana arkadaşım kantaron yağı kullanabileceğimi söyledi çatlaklar için ama doktoruma danışıcam gidince bence bir iki haftaya kadar ağrı ve hassasiyet kalmayacaktır
İns kalmaz canim bende kantaron yagi var aslında onuda deneyeyim cok tesekkurederim cnm su hassasiyet gitse bari

Krem yerine doğal olanlardan yanayım kantaron yağı zaten mucizevi bir şey yine de doktoruma danışıp kullanmak istiyorum
Bende zeytinyağını spreyli şişeye koydum sıkıyorum valla iyi oluyo bana kantaron da yaylada buraya gelmeden yapmıştık yağını mideme çok iyi geliyordu benim cildime de zararı olmadı ama her bünye farklı reaksiyon verir

doktor kontrolleri arasında zaman açıldıkça ben hamile olduğumu unutmaya başladım, gerçekten 1 ay dediğinde doktor bu kadar uzuuun geçeceğini tahmin etmemiştim :)

nerdeyse doğuma değil, kasımın 13'üne geri sayım kurucam :)

Haklısın canım doktoruma danışıp kullanıcam,fenomenlerin önerdiği yada önermediği şeyleri önemsemiyorum açıkçası güven vermiyorlar

Yok ya ayni regl zAmanida boyle agriyodu smdide boyle hatta mor mor damarlar ckti tarip garip kirmiziliklar cildimde asiri hassastir ve catlaga cok meyillidir smdiden çatladim valla dogumdan snra harita gibi olcam.herhalde

İnstada Zeynepinharikalardiyarı diye biri var takip Ediyor musun ? Danimarka’ya taşındılar şimdi hamile. Doğuma kadar sadece 2 kez ultrasonda görüyormuşsun bebeği. Hep ebeler kontrol ediyormuş. Ben çatlardım oralarda olsam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…