2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Insallah bir mucize olur amniyosentez sonucunda eger beklenilen gibiyse de tek diyebildigim siz iyi olun, saglikli olun yeter ki.
Böyle dua etmiyorum kayınvalidem de hep umut içinde bişi çıkmayacak diyo. Hayır dua böyle olmamalı hayırlısı neyse o olsun olmalı bence. Kromozomal bişi çıkmazsa bile bu bebek iyi demek değil bebek çok kötü hidropsa gidiyor. Eğer down değilse öleceği belli bir bebeği ben karnımda taşımaya devam etcem ya da dünyaya getirip ona işkence olacak bir hayatı yaşamaya mecbur etcem. İnşallah down dur ya da kromozomal bir sorunu vardır da bu gebelik sonlanır tek duam bu

Ne kadar güçlü bir kadınsın,bu durumda bile önceliğin bebeğin ona işkence olacak bir hayatı yaşatmak istemiyorum diyorsun ne diyebilirim ki...

Yok ya ayni regl zAmanida boyle agriyodu smdide boyle hatta mor mor damarlar ckti tarip garip kirmiziliklar cildimde asiri hassastir ve catlaga cok meyillidir smdiden çatladim valla dogumdan snra harita gibi olcam.herhalde
Clarins huile tonic yağ çok güzel nemlendiriyor istersen bi bak canım, iyi geliyor çatlaklara da etkili.

Çok üzgünüm ama söylediğin gibi hayırlı olan olsun sizin için.. durumu kabullenip sonuca odaklanmış olman en azından daha az yıpratır. Umarım bir an önce senin için olumlu olan ne ise o şekilde neticeye kavuşur ..

Canım zaten ben ilk sayfadaki tabloya cinsiyet sütunu eklemiştim ama kimse bilgi vermiyor
Evet canım biliyorum, oraya baktım ben de ilk ama 2 kişi dışında dolmamış henüz. Tabi bazılarımızınki henüz tahmin aşamasında. Netleşmesi 16. haftayı buluyormuş.

Susmuyorr evet cinsiyeti belli olanlar kimler mesela merak ediyorum ben de

sirkencubin sirkencubincim nifty testinde cinsiyet de belli oluyo diyolar, senin testinde yaziyor muydu cinsiyet?
Bize verilen raporda cinsiyet yazmiyor turkiye de hastaya full rapor servis etmek yasak ama doktorumuza gonderilen raporda cinsiyet yaziyordu. Biz doktorumuzdan kesin ogrendik.

Yuksek riskli durumlarda yurt disinda da sizi mfm dedikleri perinatologlar daha sik takip ediyorlar. Su sureximde yerli yabanci ne kadar forum fink attigim icin

Ya ben kız istiyorum ama hissiyatım yok. Erkek çıkacak galiba.
Ben hep eksi yedim. Cikolata mesela o kadar severim ki,2 aydir yemedim, yemedigim gibi gorunce midem bulanir gibi oldu. Ki mide bulantilarim beni mahvetmisti zaten, simdi biraz azaldi ama gecmedi. Canim hep eksi elma eksi limonlu corbalar vs istiyor

Ben hep eksi yedim. Cikolata mesela o kadar severim ki,2 aydir yemedim, yemedigim gibi gorunce midem bulanir gibi oldu. Ki mide bulantilarim beni mahvetmisti zaten, simdi biraz azaldi ama gecmedi. Canim hep eksi elma eksi limonlu corbalar vs istiyor
Ben de ilk 2,5 ay ekşi istedim sürekli. Çikolataya ağzımı sürmüyordum. Yeni yeni çikolata da istemeye başladım. Bence bu bir kriter değil.

Ya ben kız istiyorum ama hissiyatım yok. Erkek çıkacak galiba.
Burada denk gelmiştim bir kez erkek bebek isteyenler diye grup oluşturmuşlar şaşkınlıkla okumuştum asla yargılamıyorum ama ben mesela sadece sağlıklı olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…