- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #13.941
Böyle dua etmiyorum kayınvalidem de hep umut içinde bişi çıkmayacak diyo. Hayır dua böyle olmamalı hayırlısı neyse o olsun olmalı bence. Kromozomal bişi çıkmazsa bile bu bebek iyi demek değil bebek çok kötü hidropsa gidiyor. Eğer down değilse öleceği belli bir bebeği ben karnımda taşımaya devam etcem ya da dünyaya getirip ona işkence olacak bir hayatı yaşamaya mecbur etcem. İnşallah down dur ya da kromozomal bir sorunu vardır da bu gebelik sonlanır tek duam buInsallah bir mucize olur amniyosentez sonucundaeger beklenilen gibiyse de tek diyebildigim siz iyi olun, saglikli olun yeter ki.
Ne kadar güçlü bir kadınsın,bu durumda bile önceliğin bebeğin ona işkence olacak bir hayatı yaşatmak istemiyorum diyorsun ne diyebilirim ki...Böyle dua etmiyorum kayınvalidem de hep umut içinde bişi çıkmayacak diyo. Hayır dua böyle olmamalı hayırlısı neyse o olsun olmalı bence. Kromozomal bişi çıkmazsa bile bu bebek iyi demek değil bebek çok kötü hidropsa gidiyor. Eğer down değilse öleceği belli bir bebeği ben karnımda taşımaya devam etcem ya da dünyaya getirip ona işkence olacak bir hayatı yaşamaya mecbur etcem. İnşallah down dur ya da kromozomal bir sorunu vardır da bu gebelik sonlanır tek duam bu
Clarins huile tonic yağ çok güzel nemlendiriyor istersen bi bak canım, iyi geliyor çatlaklara da etkili.Yok ya ayni regl zAmanida boyle agriyodu smdide boyle hatta mor mor damarlar ckti tarip garip kirmiziliklar cildimde asiri hassastir ve catlaga cok meyillidir smdiden çatladim valla dogumdan snra harita gibi olcam.herhalde
Çok üzgünüm ama söylediğin gibi hayırlı olan olsun sizin için.. durumu kabullenip sonuca odaklanmış olman en azından daha az yıpratır. Umarım bir an önce senin için olumlu olan ne ise o şekilde neticeye kavuşur ..Uzun zamandır girmiyorum kızlar. Size sürecimden bahsetmek istiyorum. 11. haftada yapılan ultrasonda ense kalınlığı 2.6 mm çıktı. Ertesi gün başka bir doktora gittiğimde 3.6mm ölçtü. 11+6da ise 3.8 mm ölçüldü. Yani devamlı artan bir ense kalınlığına sahip ayrıca burun kemiği küçüklüğü, barsak ekojenitesi artışı gibi ek patolojilere da sahip. İkili test sonucum da yüksek riskli geldi. Geçen hafta Nifty vermiştim ama sonucunu beklemeye gerek duymadan dün cvs alındı. Şu an tam 12. haftadayım ve fetusun down olduğundan %100 emin gibiyiz. Sadece yasal sonlandırma için cvs sonucunu beklememiz gerekiyor 2 hafta sonra çıkar dendi. Gayet iyiyim kabullendim durumu şu anda tek istediğim herşeyin bir an evvel belli olması ve sürecin bitmesi.
Canım zaten ben ilk sayfadaki tabloya cinsiyet sütunu eklemiştim ama kimse bilgi vermiyorKızlar cinsiyeti belli olanları bir liste yapsak kaç kızımız kaç oğlumuz var şu an?
Evet canım biliyorum, oraya baktım ben de ilk ama 2 kişi dışında dolmamış henüz.Canım zaten ben ilk sayfadaki tabloya cinsiyet sütunu eklemiştim ama kimse bilgi vermiyor
Canim benim cok tesekkurediyoruk bu kdr erken neden o kırmıziliklar.olistu anlamadim acikcasi moralde bozuyo ins ilerlemezClarins huile tonic yağ çok güzel nemlendiriyor istersen bi bak canım, iyi geliyor çatlaklara da etkili.
Rose cum ogrenir ogrenmez bildiricemCanım zaten ben ilk sayfadaki tabloya cinsiyet sütunu eklemiştim ama kimse bilgi vermiyor
Cok onceden denemistim ergenlk catlaklarina fena degildi sma.icerigi dogal degildi sanirim icime sinmiyo yinede.cok sagol cnmLierac marka losyonu baya methediyorlar, ben almadım ama bir bak istersen sen de.
Ya ben kız istiyorum ama hissiyatım yok. Erkek çıkacak galiba.Rose cum ogrenir ogrenmez bildiricemkiz hissediyorum
Bize verilen raporda cinsiyet yazmiyor turkiye de hastaya full rapor servis etmek yasak ama doktorumuza gonderilen raporda cinsiyet yaziyordu. Biz doktorumuzdan kesin ogrendik.Susmuyorr evet cinsiyeti belli olanlar kimler mesela merak ediyorum ben de
sirkencubin sirkencubincim nifty testinde cinsiyet de belli oluyo diyolar, senin testinde yaziyor muydu cinsiyet?
Bana doktorum kantaron yağını önerdiGünaydın canım bana arkadaşım kantaron yağı kullanabileceğimi söyledi çatlaklar için ama doktoruma danışıcam gidince bence bir iki haftaya kadar ağrı ve hassasiyet kalmayacaktır
Allah simdiden anali babali buyutsun, minik prensesiBize verilen raporda cinsiyet yazmiyor turkiye de hastaya full rapor servis etmek yasak ama doktorumuza gonderilen raporda cinsiyet yaziyordu. Biz doktorumuzdan kesin ogrendik.
Yuksek riskli durumlarda yurt disinda da sizi mfm dedikleri perinatologlar daha sik takip ediyorlar. Su sureximde yerli yabanci ne kadar forum fink attigim icinsağlık sistemi olarak biz mi çok şımarığız, onlar mı geride kalmış hiç emin değilim :) ya da ikisi de değil bilmiyorum..
heralde sadece ikili test vs. gibi detaylı taramalarda görüyorsun, onun dışında görmüyorsun?
Ben hep eksi yedim. Cikolata mesela o kadar severim ki,2 aydir yemedim, yemedigim gibi gorunce midem bulanir gibi oldu. Ki mide bulantilarim beni mahvetmisti zaten, simdi biraz azaldi ama gecmedi. Canim hep eksi elma eksi limonlu corbalar vs istiyorYa ben kız istiyorum ama hissiyatım yok. Erkek çıkacak galiba.
Yuksek riskli durumlarda yurt disinda da sizi mfm dedikleri perinatologlar daha sik takip ediyorlar. Su sureximde yerli yabanci ne kadar forum fink attigim icin
Benim sürekli evde bulundurduğum mucizevi bir yağ faydasını göreceğime eminim ben deBana doktorum kantaron yağını önerdi
Ben de ilk 2,5 ay ekşi istedim sürekli. Çikolataya ağzımı sürmüyordum. Yeni yeni çikolata da istemeye başladım.Ben hep eksi yedim. Cikolata mesela o kadar severim ki,2 aydir yemedim, yemedigim gibi gorunce midem bulanir gibi oldu. Ki mide bulantilarim beni mahvetmisti zaten, simdi biraz azaldi ama gecmedi. Canim hep eksi elma eksi limonlu corbalar vs istiyor
Randevum teeee 16 sında canım ondanNeden ki?
Onun belli oldu galiba dnadan, kız demişti yanlış hatırlamıyorsam.
Burada denk gelmiştim bir kez erkek bebek isteyenler diye grup oluşturmuşlar şaşkınlıkla okumuştum asla yargılamıyorum ama ben mesela sadece sağlıklı olsun istiyorumYa ben kız istiyorum ama hissiyatım yok. Erkek çıkacak galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?