- 19 Kasım 2018
- 4.123
- 7.026
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #13.921
Evet ben izlemistim o konusmasini. Inanilmaz bisey valla. Belki de o zaman insanin ici daha rahat ediyodur. Bizim gibi paranoya yapmiyolardirİnstada Zeynepinharikalardiyarı diye biri var takip Ediyor musun ? Danimarka’ya taşındılar şimdi hamile. Doğuma kadar sadece 2 kez ultrasonda görüyormuşsun bebeği. Hep ebeler kontrol ediyormuş. Ben çatlardım oralarda olsam herhalde
İnstada Zeynepinharikalardiyarı diye biri var takip Ediyor musun ? Danimarka’ya taşındılar şimdi hamile. Doğuma kadar sadece 2 kez ultrasonda görüyormuşsun bebeği. Hep ebeler kontrol ediyormuş. Ben çatlardım oralarda olsam herhalde
Ablam ikinci hamileliğinde sadece üç kez ultrasona girmiş hem de 4 sene önceİnstada Zeynepinharikalardiyarı diye biri var takip Ediyor musun ? Danimarka’ya taşındılar şimdi hamile. Doğuma kadar sadece 2 kez ultrasonda görüyormuşsun bebeği. Hep ebeler kontrol ediyormuş. Ben çatlardım oralarda olsam herhalde
O zaman sorun yoktur mutlakaSormadım bile henüz. Benim önceki gebeliğimde riskim çok yüksek çıkmıştı. Şimdi ona göre çok iyi o yüzden çok kafaya takmıyorum
Neden ki?Ben en son öğrencem sanırım
Onun belli oldu galiba dnadan, kız demişti yanlış hatırlamıyorsam.Susmuyorr evet cinsiyeti belli olanlar kimler mesela merak ediyorum ben de
@sirkencubin sirkencubincim nifty testinde cinsiyet de belli oluyo diyolar, senin testinde yaziyor muydu cinsiyet?
Lierac marka losyonu baya methediyorlar, ben almadım ama bir bak istersen sen de.Yok ya ayni regl zAmanida boyle agriyodu smdide boyle hatta mor mor damarlar ckti tarip garip kirmiziliklar cildimde asiri hassastir ve catlaga cok meyillidir smdiden çatladim valla dogumdan snra harita gibi olcam.herhalde
İlkinde kaç kez girmiş onu sorAblam ikinci hamileliğinde sadece üç kez ultrasona girmiş hem de 4 sene önceBiz nasıl kardeşiz diye sorguladım
Kızlar benim iki test sonucu çıkmış. Çok çok süper değil ama genetik test yaptırmayacağım
Çok üzüldüm canım, ne diyeceğimi bilemiyorum.Uzun zamandır girmiyorum kızlar. Size sürecimden bahsetmek istiyorum. 11. haftada yapılan ultrasonda ense kalınlığı 2.6 mm çıktı. Ertesi gün başka bir doktora gittiğimde 3.6mm ölçtü. 11+6da ise 3.8 mm ölçüldü. Yani devamlı artan bir ense kalınlığına sahip ayrıca burun kemiği küçüklüğü, barsak ekojenitesi artışı gibi ek patolojilere da sahip. İkili test sonucum da yüksek riskli geldi. Geçen hafta Nifty vermiştim ama sonucunu beklemeye gerek duymadan dün cvs alındı. Şu an tam 12. haftadayım ve fetusun down olduğundan %100 emin gibiyiz. Sadece yasal sonlandırma için cvs sonucunu beklememiz gerekiyor 2 hafta sonra çıkar dendi. Gayet iyiyim kabullendim durumu şu anda tek istediğim herşeyin bir an evvel belli olması ve sürecin bitmesi.
Yo aksine ilk gebeliğinde de sakinmiş 6.ayında açılması ve kanaması olmuş ilk üç ay düşük riski varmış bana daha yeni anlattı bunları hiç mi korkmadın diyorum yo kafama bile takmadım moral çok önemli diyorİlkinde kaç kez girmiş onu sorikinci gebeliklerde anneler daha sakin oluyor sanırım.
Evet ultrason temiz olunca bide kötü tecrübe olunca stres yapmadım bu kezgeçmiş olsun canım, ultrasonun da temizdi senin, hiçbir şey yoktur
Bu durumda ne denir bilmiyorumUzun zamandır girmiyorum kızlar. Size sürecimden bahsetmek istiyorum. 11. haftada yapılan ultrasonda ense kalınlığı 2.6 mm çıktı. Ertesi gün başka bir doktora gittiğimde 3.6mm ölçtü. 11+6da ise 3.8 mm ölçüldü. Yani devamlı artan bir ense kalınlığına sahip ayrıca burun kemiği küçüklüğü, barsak ekojenitesi artışı gibi ek patolojilere da sahip. İkili test sonucum da yüksek riskli geldi. Geçen hafta Nifty vermiştim ama sonucunu beklemeye gerek duymadan dün cvs alındı. Şu an tam 12. haftadayım ve fetusun down olduğundan %100 emin gibiyiz. Sadece yasal sonlandırma için cvs sonucunu beklememiz gerekiyor 2 hafta sonra çıkar dendi. Gayet iyiyim kabullendim durumu şu anda tek istediğim herşeyin bir an evvel belli olması ve sürecin bitmesi.
Ya ben de sakinim öyle sürekli gideyim yerimde duramıyorum durumum yok ama 3 defa da çok az geldiYo aksine ilk gebeliğinde de sakinmiş 6.ayında açılması ve kanaması olmuş ilk üç ay düşük riski varmış bana daha yeni anlattı bunları hiç mi korkmadın diyorum yo kafama bile takmadım moral çok önemli diyor
Uzun zamandır girmiyorum kızlar. Size sürecimden bahsetmek istiyorum. 11. haftada yapılan ultrasonda ense kalınlığı 2.6 mm çıktı. Ertesi gün başka bir doktora gittiğimde 3.6mm ölçtü. 11+6da ise 3.8 mm ölçüldü. Yani devamlı artan bir ense kalınlığına sahip ayrıca burun kemiği küçüklüğü, barsak ekojenitesi artışı gibi ek patolojilere da sahip. İkili test sonucum da yüksek riskli geldi. Geçen hafta Nifty vermiştim ama sonucunu beklemeye gerek duymadan dün cvs alındı. Şu an tam 12. haftadayım ve fetusun down olduğundan %100 emin gibiyiz. Sadece yasal sonlandırma için cvs sonucunu beklememiz gerekiyor 2 hafta sonra çıkar dendi. Gayet iyiyim kabullendim durumu şu anda tek istediğim herşeyin bir an evvel belli olması ve sürecin bitmesi.
Amniyosentez 16 haftadan önce yapılmıyor. Cvs karına iğneyle girip plasentadan parça aldıkları bir işlem. Bu daha küçük haftalarda yapılabiliyor. Bu da kesin sonuç veriyor. Hayır olumlu çıkma ihtimali yok gibi açıkcası çıkmasını da istemiyorum. Çünkü bu özelliklere sahip bir fetus down olmasa bile ya çok ağır kalp hastalıklarına ya da ciddi bedensel anomalilere sahip olarak doğacak. Down çıkarsa en azından elimde tanıyla gebeliği sonlandırabilirim. Ama çıkmazsa sürekli içimde bir huzursuzlukla acaba nesi çıkacak diye 9 ayımı geçirmek istemiyorum. Bir sağlıkçı olarak duygusal düşünmek istemiyorum mantıksal bakıyorum artık.Çok üzüldüm canım, ne diyeceğimi bilemiyorum.cvs dediğin amniyosentez mi oluyor? O kesin sonuç veriyormuş galiba. Bir umut olumlu çıkma ihitmali var mıdır?
Çok çok üzgünüm canım ne diyeceğimi bilemedim Allah gönlünü ferahlatsınUzun zamandır girmiyorum kızlar. Size sürecimden bahsetmek istiyorum. 11. haftada yapılan ultrasonda ense kalınlığı 2.6 mm çıktı. Ertesi gün başka bir doktora gittiğimde 3.6mm ölçtü. 11+6da ise 3.8 mm ölçüldü. Yani devamlı artan bir ense kalınlığına sahip ayrıca burun kemiği küçüklüğü, barsak ekojenitesi artışı gibi ek patolojilere da sahip. İkili test sonucum da yüksek riskli geldi. Geçen hafta Nifty vermiştim ama sonucunu beklemeye gerek duymadan dün cvs alındı. Şu an tam 12. haftadayım ve fetusun down olduğundan %100 emin gibiyiz. Sadece yasal sonlandırma için cvs sonucunu beklememiz gerekiyor 2 hafta sonra çıkar dendi. Gayet iyiyim kabullendim durumu şu anda tek istediğim herşeyin bir an evvel belli olması ve sürecin bitmesi.
Uzun zamandır girmiyorum kızlar. Size sürecimden bahsetmek istiyorum. 11. haftada yapılan ultrasonda ense kalınlığı 2.6 mm çıktı. Ertesi gün başka bir doktora gittiğimde 3.6mm ölçtü. 11+6da ise 3.8 mm ölçüldü. Yani devamlı artan bir ense kalınlığına sahip ayrıca burun kemiği küçüklüğü, barsak ekojenitesi artışı gibi ek patolojilere da sahip. İkili test sonucum da yüksek riskli geldi. Geçen hafta Nifty vermiştim ama sonucunu beklemeye gerek duymadan dün cvs alındı. Şu an tam 12. haftadayım ve fetusun down olduğundan %100 emin gibiyiz. Sadece yasal sonlandırma için cvs sonucunu beklememiz gerekiyor 2 hafta sonra çıkar dendi. Gayet iyiyim kabullendim durumu şu anda tek istediğim herşeyin bir an evvel belli olması ve sürecin bitmesi.
Haklısın. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ben de sağlık sorunlarıyla dünyaya gelmesini tercih etmezdim sanırım.Amniyosentez 16 haftadan önce yapılmıyor. Cvs karına iğneyle girip plasentadan parça aldıkları bir işlem. Bu daha küçük haftalarda yapılabiliyor. Bu da kesin sonuç veriyor. Hayır olumlu çıkma ihtimali yok gibi açıkcası çıkmasını da istemiyorum. Çünkü bu özelliklere sahip bir fetus down olmasa bile ya çok ağır kalp hastalıklarına ya da ciddi bedensel anomalilere sahip olarak doğacak. Down çıkarsa en azından elimde tanıyla gebeliği sonlandırabilirim. Ama çıkmazsa sürekli içimde bir huzursuzlukla acaba nesi çıkacak diye 9 ayımı geçirmek istemiyorum. Bir sağlıkçı olarak duygusal düşünmek istemiyorum mantıksal bakıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?