2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Burada denk gelmiştim bir kez erkek bebek isteyenler diye grup oluşturmuşlar şaşkınlıkla okumuştum asla yargılamıyorum ama ben mesela sadece sağlıklı olsun istiyorum
Evet ona ben de şaşırmıştım. Yani gönlünden bir cinsiyet geçmesi normal bence ama uğraşmam herhalde o olsun diye.

O başlıkları bende gördüm de gerçek olamaz diye düşündüm valla. Sağlıklı olsun cinsiyetin ne önemi var ki
Ya ben dayanamayıp yazdım hatta baktım tersliyorlar kaçtım Burda da yakalamasınlar, ama biri bu yolda neler yaptım psikolojim bozuldu ne kadar uğraştım vs gibi bir şey yazmıştı şok olmuştum. Bakmayın ben kız istiyorum diyorum ama, evladın kızı erkeği olmaz. Sağlıklı olsun yeter ki hepsi seviliyor neticede. Allah sağlıklı evlat vermiş, kız ya da erkek diye kendini paralamak sağlıklı bir düşünce gelmiyor bana. Hani bir kızın vardır ikinci de oğlan olsun dersin bu çok normal. Kürler falan yapıp, belli zamanlarda ilişkiye giriyorlarmış. Allah gönüllerine göre versin inşallah. Bizi ilgilendirmez.

Pozitif bilimler de demiş ki ben şok
Sağlıklı olsuun, sıhhatli olsuuun, her şey olabilir. Cinsiyet çok önemsiz bir kavram, genel olarak zaten çocuğun penis ile doğması "erkek" olacağı anlamına gelmiyor diye bambaşka bir tartışma açabilirim ama değil terslenmek taranırım heralde, o yüzden o fikirlerimi kendime saklıyorum

Aman diyim, etme

Ya kızlar ben hala yüzükoyun yatıyorum. En son muayenemde doktor yüz üstü yatmamaya çalış demişti ama ben hiç rahatsız olmuyorum ki öyle çok rahat uyuyorum. Bebeğe bir zararı olmaz diye biliyorum ama sizde durumlar nasıl?

Bende oyle uyuyorum bana hic bununla alakali bir sey soylemedi ama zaten muhtemelen 2 ay sonra filan oyle uyuyamicaz son zamanlarin tadini cikaralim hamileler icin yastik gibi bir sey varmis ondan almak lazim aslinda

Ben de aynı durumdayım canım ama son birkaç gündür karnım ağrıyor uyanınca o yüzden artık uyumamaya çalışıyorum hatta eşime de söyledim gece öyle uyuduğumu görürsen beni uyandır lütfen diye

Ben de simdi sizden duyunca baktim o topige, 100K mesaj olmus vay arkadas. sanirim oradaki hic kimse daha once hamile kalip ikili testi ya da baska bir bulgusu riskli cikip da kalbi agzinda bir surec beklememis. Cunku o zaman cinsiyetin hicbir onemi olmadigi, tek onemli seyin saglikli oldugunu anliyorsun ve sukurler ediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…