- 28 Ağustos 2020
- 8.994
- 41.326
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #13.981
Çok haklısın. Tam ve sağlıklı olsun başka dileğim yok. Ona iyi bakabilelim yeter ki. Bir tarafta da yeter ki bir bebeğim olsun diye kendini paralayanlar var.Ben de simdi sizden duyunca baktim o topige, 100K mesaj olmus vay arkadas. sanirim oradaki hic kimse daha once hamile kalip ikili testi ya da baska bir bulgusu riskli cikip da kalbi agzinda bir surec beklememis. Cunku o zaman cinsiyetin hicbir onemi olmadigi, tek onemli seyin saglikli oldugunu anliyorsun ve sukurler ediyorsun.
Krem rengi olmasın? İlk ben de sarı sanıyordum da krem rengiymiş. yoğun beyaz ve krem akıntım oluyor benim deBenim hala yogun miktarda beyaz sari akintim var
Ben de kışlık pijamalarımı çıkardım, kombi yakmadık henüz. Ama sıkı sıkı giyinmeyi ben de seviyorum.Yaa ne güzell özlemişiz üşümeyibizim merkezi sistem 15-20 gün sonra anca başlanır kalorifer yakmaya
Benim evim merkezi sistem bir haftadir kaloriferler yaniyor. Gunduzleri kapatiyorlar ama ben ayaklarimi isitmak icin elektrikli sona aciyorum. Montlari botlari da cikardim.
Sanki sarimtrak gibi ya. Acik sari ama. Bi daha dikkat edeyim bakalimKrem rengi olmasın? İlk ben de sarı sanıyordum da krem rengiymiş. yoğun beyaz ve krem akıntım oluyor benim de
Aynen ben de seviyorum sıkı sıkı giyinmeyi. Kalorifer yanınca da evden çıkasım gelmiyorBen de kışlık pijamalarımı çıkardım, kombi yakmadık henüz. Ama sıkı sıkı giyinmeyi ben de seviyorum.
Yaa ne güzell özlemişiz üşümeyibizim merkezi sistem 15-20 gün sonra anca başlanır kalorifer yakmaya
Sanki sarimtrak gibi ya. Acik sari ama. Bi daha dikkat edeyim bakalim
YaaGaliba sicaklik 15 derecenin altina dusunce kendi aciliyormus bizimde. Ama bizim disardaki vana kapali oldugundan kendimize iskence cektirmisizben usumeyi hic sevmiyorum ya hic ozlememisim kabariyorum soguklarda
Yaageçen sene kalorifer evimizi çok sıcak yaptı. Merkezi sistem olunca da kısmamıştık hiç çok sıcaktan dolayı kronik faranjit oldum.Sürekli tekrarlıyor. O yüzden soğuk buhar makinası aldım. kalorifer yanmaya başlayınca onu kullanıcam bu sene
Evet çok kuruttuAyy sicak ev cok severimdemekki dogalgaz cok kuruttu havayi o yuzden oyle oldu ben kucukken sabah saatlerinde denize bile giremezdim soguk oluyor ya deniz ogleden sonra olmasini beklerdim isinmasini Simdi eskisi kadar hassasiyetim yok ama taytlarin pantolonlarin icine bir opak corap giyerim sicak tutsun diye
Evet çok kuruttuaynen soğuk denize soğuk duşa falan ben de hiç giremem
Buhar makinesi bir donem ben de kullandim ama beni daha cok hasta etmisti onu acitigim gunun ertesi sabaha bademciklerimden kucuk dilime kadar full sismis olarak kalkardim. Filtrelerini de temizledik hatta sonra degistirdik ama basedemedik kaldirdim attim.Yaageçen sene kalorifer evimizi çok sıcak yaptı. Merkezi sistem olunca da kısmamıştık hiç çok sıcaktan dolayı kronik faranjit oldum.Sürekli tekrarlıyor. O yüzden soğuk buhar makinası aldım. kalorifer yanmaya başlayınca onu kullanıcam bu sene
Bebişim bile girmiş bu sene denize farkında değilmişizBen denizin her turlusune girerim ya deniz aserebiliyor muyuzbu sene o kadar az girebildim ki gercekten cok ozledim cok sanslisin sahil yazlik bir yerde oldugun icin
Bebişim bile girmiş bu sene denize farkında değilmişiz
Yaa evet denize düne kadar giren vardı ya. Ama ben denizin dibinde olduğumuz için çok girmiyorum sanırım çok garipBen denizin her turlusune girerim ya deniz aserebiliyor muyuzbu sene o kadar az girebildim ki gercekten cok ozledim cok sanslisin sahil yazlik bir yerde oldugun icin
Hadi ya yorumlara bakarak aldım aslında çoğu kişi memnun kalmış belki makinanın kendisi ile alakalıdır. Genelde buhar makinalarını bebeklere kullanıyorlar sanırımBuhar makinesi bir donem ben de kullandim ama beni daha cok hasta etmisti onu acitigim gunun ertesi sabaha bademciklerimden kucuk dilime kadar full sismis olarak kalkardim. Filtrelerini de temizledik hatta sonra degistirdik ama basedemedik kaldirdim attim.
Buhar makinesi bir donem ben de kullandim ama beni daha cok hasta etmisti onu acitigim gunun ertesi sabaha bademciklerimden kucuk dilime kadar full sismis olarak kalkardim. Filtrelerini de temizledik hatta sonra degistirdik ama basedemedik kaldirdim attim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?