2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çok haklısın. Tam ve sağlıklı olsun başka dileğim yok. Ona iyi bakabilelim yeter ki. Bir tarafta da yeter ki bir bebeğim olsun diye kendini paralayanlar var. İnsanoğlu işte, hep daha fazlasını istiyor.

Benim evim merkezi sistem bir haftadir kaloriferler yaniyor. Gunduzleri kapatiyorlar ama ben ayaklarimi isitmak icin elektrikli sona aciyorum. Montlari botlari da cikardim.

Bizim de acikmis apsiyondan haber vermisler ama biz yeni tasindigimiz icin vanadan acmamiz gerektigini dusunemedik. Dun artik soguktan donunca esim vanayi akil edebildi benim soguga karsi alerjim var bir de cok usuyunce dizlerimden kabarmaya basliyorum

Yaa ne güzell özlemişiz üşümeyi bizim merkezi sistem 15-20 gün sonra anca başlanır kalorifer yakmaya

Galiba sicaklik 15 derecenin altina dusunce kendi aciliyormus bizimde. Ama bizim disardaki vana kapali oldugundan kendimize iskence cektirmisiz ben usumeyi hic sevmiyorum ya hic ozlememisim kabariyorum soguklarda

Galiba sicaklik 15 derecenin altina dusunce kendi aciliyormus bizimde. Ama bizim disardaki vana kapali oldugundan kendimize iskence cektirmisiz ben usumeyi hic sevmiyorum ya hic ozlememisim kabariyorum soguklarda
Yaa geçen sene kalorifer evimizi çok sıcak yaptı. Merkezi sistem olunca da kısmamıştık hiç çok sıcaktan dolayı kronik faranjit oldum.Sürekli tekrarlıyor. O yüzden soğuk buhar makinası aldım. kalorifer yanmaya başlayınca onu kullanıcam bu sene

Ayy sicak ev cok severim demekki dogalgaz cok kuruttu havayi o yuzden oyle oldu ben kucukken sabah saatlerinde denize bile giremezdim soguk oluyor ya deniz ogleden sonra olmasini beklerdim isinmasini Simdi eskisi kadar hassasiyetim yok ama taytlarin pantolonlarin icine bir opak corap giyerim sicak tutsun diye

Evet çok kuruttu aynen soğuk denize soğuk duşa falan ben de hiç giremem

Evet çok kuruttu aynen soğuk denize soğuk duşa falan ben de hiç giremem

Ben denizin her turlusune girerim ya deniz aserebiliyor muyuz bu sene o kadar az girebildim ki gercekten cok ozledim cok sanslisin sahil yazlik bir yerde oldugun icin

Buhar makinesi bir donem ben de kullandim ama beni daha cok hasta etmisti onu acitigim gunun ertesi sabaha bademciklerimden kucuk dilime kadar full sismis olarak kalkardim. Filtrelerini de temizledik hatta sonra degistirdik ama basedemedik kaldirdim attim.

Ben denizin her turlusune girerim ya deniz aserebiliyor muyuz bu sene o kadar az girebildim ki gercekten cok ozledim cok sanslisin sahil yazlik bir yerde oldugun icin
Bebişim bile girmiş bu sene denize farkında değilmişiz

Yaa evet denize düne kadar giren vardı ya. Ama ben denizin dibinde olduğumuz için çok girmiyorum sanırım çok garip
Hadi ya yorumlara bakarak aldım aslında çoğu kişi memnun kalmış belki makinanın kendisi ile alakalıdır. Genelde buhar makinalarını bebeklere kullanıyorlar sanırım

ah yaaa bu beni üzdü çünkü benim de geçen sene birden çıktı, burnumun içi kupkuru oluyor ve nefes alamıyorum. yazın camlar açıkken hiç yoktu bu, kışın ne zaman camlar kapandı ve kombiyi açtık ben gece nefes alamamaya başladım yine

weewell'in bir makinası var soğuk buhar üfleyen onu alırım diyordum

Kızlar dun doktora gittiğimde sarı akıntı oldugunu söyledim Doktor enfeksiyon olabileceğini söyledi bana bu ilacı verdi Akşam yatarken bir tane fitil olarak almamı istedi ben kullandım bu gece Ama şu an hafif pembe renkli lekelenmem var Sizce doktora gitmeli miyim aranızda Bu ilacı kullanan var mı

Eklentiler

• IMG_MIX2S_20201103_144247.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…