- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #14.001
Kızlar dun doktora gittiğimde sarı akıntı oldugunu söyledim Doktor enfeksiyon olabileceğini söyledi bana bu ilacı verdi Akşam yatarken bir tane fitil olarak almamı istedi ben kullandım bu gece Ama şu an hafif pembe renkli lekelenmem var Sizce doktora gitmeli miyim aranızda Bu ilacı kullanan var mı
Ben çok araştırdım loobex ultrasonik soğuk buhar makinasını aldım deniycem artık mecbur kaldım. Benim de kışın oldu burun kuruması ağızdan nefes alma yüzünden kötü oldumah yaaa bu beni üzdü çünkü benim de geçen sene birden çıktı, burnumun içi kupkuru oluyor ve nefes alamıyorum. yazın camlar açıkken hiç yoktu bu, kışın ne zaman camlar kapandı ve kombiyi açtık ben gece nefes alamamaya başladım yine
weewell'in bir makinası var soğuk buhar üfleyen onu alırım diyordum
Nasıl çıktı sonucunuz benimde süper değil bende yaptırmadım genetik testKızlar benim iki test sonucu çıkmış. Çok çok süper değil ama genetik test yaptırmayacağım
Çok üzüldüm sonlandıracak mısınız pekiUzun zamandır girmiyorum kızlar. Size sürecimden bahsetmek istiyorum. 11. haftada yapılan ultrasonda ense kalınlığı 2.6 mm çıktı. Ertesi gün başka bir doktora gittiğimde 3.6mm ölçtü. 11+6da ise 3.8 mm ölçüldü. Yani devamlı artan bir ense kalınlığına sahip ayrıca burun kemiği küçüklüğü, barsak ekojenitesi artışı gibi ek patolojilere da sahip. İkili test sonucum da yüksek riskli geldi. Geçen hafta Nifty vermiştim ama sonucunu beklemeye gerek duymadan dün cvs alındı. Şu an tam 12. haftadayım ve fetusun down olduğundan %100 emin gibiyiz. Sadece yasal sonlandırma için cvs sonucunu beklememiz gerekiyor 2 hafta sonra çıkar dendi. Gayet iyiyim kabullendim durumu şu anda tek istediğim herşeyin bir an evvel belli olması ve sürecin bitmesi.
buhar makinesi de beni de hasta ediyor, 30 yaşında çıktı alerjimah yaaa bu beni üzdü çünkü benim de geçen sene birden çıktı, burnumun içi kupkuru oluyor ve nefes alamıyorum. yazın camlar açıkken hiç yoktu bu, kışın ne zaman camlar kapandı ve kombiyi açtık ben gece nefes alamamaya başladım yine
Bende kullanmadim ama pembe lekelenme normal olabilir sonucta temizliyor oralari. Benimde gecen cumartesi durduk yere kanamam oldu . Doktor normal dedi. Basinctan dolayi olur tipki burun kanamasi gibi dedi.Kızlar dun doktora gittiğimde sarı akıntı oldugunu söyledim Doktor enfeksiyon olabileceğini söyledi bana bu ilacı verdi Akşam yatarken bir tane fitil olarak almamı istedi ben kullandım bu gece Ama şu an hafif pembe renkli lekelenmem var Sizce doktora gitmeli miyim aranızda Bu ilacı kullanan var mı
Bendeki de tefalin soguk buhar makinesiydi ben kullanamadim simdi annemin depoda atil vaziyette duruyor. Belki sizlerin aldığı daha etkin şey bir şey olabilir.ah yaaa bu beni üzdü çünkü benim de geçen sene birden çıktı, burnumun içi kupkuru oluyor ve nefes alamıyorum. yazın camlar açıkken hiç yoktu bu, kışın ne zaman camlar kapandı ve kombiyi açtık ben gece nefes alamamaya başladım yine
Oyyy öğrenirsin bence ya inanıyorumYa işte gördün mü, ben bugün öğrendim öğrendim yoksa 1 ay sonra
Buraya kar yağdı bugün KızlarBenim evim merkezi sistem bir haftadir kaloriferler yaniyor. Gunduzleri kapatiyorlar ama ben ayaklarimi isitmak icin elektrikli sona aciyorum. Montlari botlari da cikardim.
Ben artık havlu ıslatıp petek üstüne seriyorum o biraz rahatlatıyor.buhar makinesi de beni de hasta ediyor, 30 yaşında çıktı alerjim
kış olunca bitiyorum, şimdi iş yerinde ısıtmalar çalışmaya başladı ve benim işkence başladı, evde yatak odasının kaloriferini açmıyorum kurumamak için.
evet bunu da önermişlerdi geçen yıl ama hiç denemedim, bu sene denerim artık.Ben artık havlu ıslatıp petek üstüne seriyorum o biraz rahatlatıyor.
Ben 2015 te septum deviasyonu operasyonu geçirmiştim kbb doktorum önerdi bunu bir de dedi ki yatağını yastıgını iyi havalandır kapatma bırak akşama kadar acık kalsın.evet bunu da önermişlerdi geçen yıl ama hiç denemedim, bu sene denerim artık.
evdeki buhar makinesini iş yerine getiricem, burda daha kontrollü çalıştırabilirim hem de alan daha geniş olduğu için hasta etmez diye düşünüyorum.
benim de 2 yıl oldu ameliyat olalı, o zamanlar bu kuruluk problemi çok yoktu, daha çok konkalar şişerdi, sonra radyofrekans yaptırdım, şişme azaldı fakat bu kez kuruluk baş gösterdi. sanırım bu ameliyatlarda bişeyleri düzeltirken başka şeyleri bozuyorlar.Ben 2015 te septum deviasyonu operasyonu geçirmiştim kbb doktorum önerdi bunu bir de dedi ki yatağını yastıgını iyi havalandır kapatma bırak akşama kadar acık kalsın.
Aklımdaydın, yazmayınca da tahmin etmiştim, hepimizin herhangi bir gebeliğinde başına gelebilir ve ben de bir sağlıkçı olarak şüphesiz senin gibi düşünüyorum, bir insan 20 yaşında bile kaza geçirip ciddi engellerle yaşamak zorunda kalabilir elbet ama göz göre göre bir ömür muhtaç bir yavru getirmek doğru bir karar değil benim görüşüme göre, biz yaşasak ve bir ömür bakabilsek yine gözünimüz arkada kalmaz ama ölümlü dünya, ya bir gün biz de erken erken göçüp gidersek.Ben de eşim de hep böyle düşündük. Daha gençsin, istediğin zaman sağlıklı sağlıklı yavruların olsun inşallah.Böyle güçlü bir kadın olduğun için çok takdir ettim. Gönülden sevgiler.Uzun zamandır girmiyorum kızlar. Size sürecimden bahsetmek istiyorum. 11. haftada yapılan ultrasonda ense kalınlığı 2.6 mm çıktı. Ertesi gün başka bir doktora gittiğimde 3.6mm ölçtü. 11+6da ise 3.8 mm ölçüldü. Yani devamlı artan bir ense kalınlığına sahip ayrıca burun kemiği küçüklüğü, barsak ekojenitesi artışı gibi ek patolojilere da sahip. İkili test sonucum da yüksek riskli geldi. Geçen hafta Nifty vermiştim ama sonucunu beklemeye gerek duymadan dün cvs alındı. Şu an tam 12. haftadayım ve fetusun down olduğundan %100 emin gibiyiz. Sadece yasal sonlandırma için cvs sonucunu beklememiz gerekiyor 2 hafta sonra çıkar dendi. Gayet iyiyim kabullendim durumu şu anda tek istediğim herşeyin bir an evvel belli olması ve sürecin bitmesi.
Ben çok memnunum yaşam kalitemi çok artırdı. Kuruluk için de dediğim gibi havluyu dene.benim de 2 yıl oldu ameliyat olalı, o zamanlar bu kuruluk problemi çok yoktu, daha çok konkalar şişerdi, sonra radyofrekans yaptırdım, şişme azaldı fakat bu kez kuruluk baş gösterdi. sanırım bu ameliyatlarda bişeyleri düzeltirken başka şeyleri bozuyorlar.
Evet sırf annelik duygumu tatmin etmek için ona bunu yapamam bu dünya sağlıklı olan bizler için bile bu kadar zorken onun bu kadar savunmasız olduğunu ve bedensel engellerinin olacağını bile bile bu dünyaya gelmesine, tüm acıları çekmesine razı olamam.Çok üzüldüm sonlandıracak mısınız peki
1:300 küsür çıktı yaşında etkisi var sanırım.Nasıl çıktı sonucunuz benimde süper değil bende yaptırmadım genetik test
Bazen hormonlardan dolayı da olabiliyormuş şimdiden bol bol nemlendir, ilerlemez. Ben duştan sonra sürüyorum bunu tekrar duşa girene kadar kadife gibi oluyor cildim. Bu arada benim de çok aşırı büyüdü göğüslerim, emzirme dönemi daha da büyüyormuşCanim benim cok tesekkurediyoruk bu kdr erken neden o kırmıziliklar.olistu anlamadim acikcasi moralde bozuyo ins ilerlemez
Eve sağlıklı bebek götürebilmek mucize bir şey. Bizim kontrolümüzde olamıyor malesef. Bunu önceki gebeliğimde kafama kakıla kakıla anladım desem yeridir. Şimdi sarI nisan alıntı yapınca okudum. Dilerim bu süreci olması gereken en en hafif şekilde atlatır ve tekrar sağlıklı bir bebek için hazır olursun ve senden güzel haberleri alırız.Evet sırf annelik duygumu tatmin etmek için ona bunu yapamam bu dünya sağlıklı olan bizler için bile bu kadar zorken onun bu kadar savunmasız olduğunu ve bedensel engellerinin olacağını bile bile bu dünyaya gelmesine, tüm acıları çekmesine razı olamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?