2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
1:300 küsür çıktı yaşında etkisi var sanırım.

Bende neredeyse 29 olucam kendimi hazirladim biraz her sey cikabilir sakin ol diye, doktor da gencsin filan demisti halbuki ama aramizda 2 yas var sanirim. Ama onemli olan ense kalinligi degil mi zaten cok riskli gorseler onlar kendi yonlendirirdi heralde. Su cuma gunu gelsin de bir an once bende ne oldugunu ogreniyim artik

ben de 32 yaşındayım, doktor yaşın çok ideal dedi halbuki anne olmak için geç kaldığımı düşünürdüm çoğu zaman.

ben de 32 yaşındayım, doktor yaşın çok ideal dedi halbuki anne olmak için geç kaldığımı düşünürdüm çoğu zaman.

Bana da bu doktorum gencsin dedi, eskisi de acele et diyordu. Ama sanirim bu yas icin bile ikili de riskli cikabilir oyle anliyorum. Gerci ihtimal hep bu testler de yine de bir suru sey dusunuyorum

Bana da bu doktorum gencsin dedi, eskisi de acele et diyordu. Ama sanirim bu yas icin bile ikili de riskli cikabilir oyle anliyorum. Gerci ihtimal hep bu testler de yine de bir suru sey dusunuyorum
Bence 29 yaşta riskli çıkmaz. 35 yaş üstünde sonucu etkileyebilir. Sanırım yaş riski de ayrı değerlendiriyor zaten

Sagol canım progestan içtim sanki gecer gibi ama yine de haber edecegom doktoruma
Bende kullanmadim ama pembe lekelenme normal olabilir sonucta temizliyor oralari. Benimde gecen cumartesi durduk yere kanamam oldu . Doktor normal dedi. Basinctan dolayi olur tipki burun kanamasi gibi dedi.
İnşallah canım ya şimdilik kesildi ama yine takip edecegım

Geldim kızlar. Kocaman olmuş eşek sıpası Haftasını yine güncelledik, doktorun ölçümüne göre 13+1 olmuş bugün. Ense kalınlığına burun kemiğine baktı. Her şey yolunda gözüküyor çok şükür. Cinsiyetine bakayım dedi, ama sıpa bağdaş kurmuş tam göremedi. %60 kız dedi. Haftaya tekrar gideceğim, ikili kan sonucum çıkacak. O zaman bir daha bakarız dedi.

oleeeeeey geçmiş olsuuuun
haftaya bi daha gitme işi iyi olmuş, o zamana kadar yüzde kırkı da tamamlayıp on numero bir kız olur umarıııım

bulantılarım biraz azalmaya başladı benim de, topicin en geç doğumu benim sanırım ama olur da buraları okuyan biri varsa tünelin sonunda ışık var.

ve bulantım geçtiği gibi canım beyran çekti. sanırım bir iki hafta önce birisi beyran dese yüzüne kusardım ama şu an inanılmaaaaz canım çekiyor

Kızlar benim ikili çıkalı 4-5 gün oluyor. Arayıp sormadım bile doktora Deprem stresinden aramak zor geldi. Ama bende ölçüm yapıllrken yaş riskini ayrı hesaplamışlar anlayamadım. Sizde öyle değil mi. Bu srada brnim yaş 37. Dolayısıyla yaşa bağlı olan sınıra yakın gibi

Kızlarrrrr bizim cinsiyet belli oldu, oğlan geliyor Bir de doktorumuz ikili test istemedi, ense kalınlığı, burun kemiği falan normalmiş. Direk üçlü yaptırırız zamanı geldiğinde dedi. Benzer yaklaşımlar var mı, sizin doktorlarınız ne dediler bu konuda? Herkesin yoğurt yiyişi farklı tabi ama merak ettim yine de..

Evet bir şey varsa ultrasonda bir sürü terslik oluyor. Ayrıca bir yaş riski de hesaplanıyor o mesela 1:500 çıkmış onu çok önemsemedim. Yine de hazırlıklı olmak iyi tabi ilk gebeliğimde 28 yaşında 1:50 çıkmıştı riskim

Benim yasim 35. Yasla ilgili sonucum 1:368 ben hala tam ne demek bilmiyorum ama digerleri yuksek risk cikinca mecbur yaptirdim. Doktor yasla ilgili olani yuksek bulmamisti.

Yaaaaa bağdaş kurmuş demek bak sen fındığaaaa haftaya kesinleşir canım o zaman gözün Aydın Mayıs hep kız anneleri olcak gibi sanki erkek 1-2 duydum

Ah o bulantilar beni mahvetti. 2 ayim cok cok kotu gecti. Suanda da biraz azaldi ama devam ediyor. Insanin caninin bisey cekmesi ne guzel de mi

Yaaaaa bağdaş kurmuş demek bak sen fındığaaaa haftaya kesinleşir canım o zaman gözün Aydın Mayıs hep kız anneleri olcak gibi sanki erkek 1-2 duydum
Sorma ya, resmen bağdaş kurmuş doktor bakıcam ama göremiyorum bacakları bağlamış göstermiyor diyor. Biraz uğraştı, öksürttü beni, hareket ettirdi bir an için gördüm gibi dedi. O sebepten %60. Göstermedi pek bıdık.

Gözünüz Aydın
Her doktorun yaklaşımı farklı gerçekten benim doktorum da 3lü 4lü istemez hiç

Tebrik ederiim Benim doktorum da ikili sonucu iyi çıkarsa üçlü dörtlü istemeyecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…