2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bağdaş kurmak nedir arkadaş ufacık boyuna bakmadan

Yaa süper, hemen başlasın alışverişler
Hayırlı olsun. Benim ultrason ölçümlerinde sıkıntı çıkmadı ama kan istedi doktorum yine de ikili için. Onda sıkıntı olursa ileri testleri yaparız dedi.

Kızlar doktorumu aradım az önce evet down sendromu riski var ama ultrason iyi dedi. Bende nifty yaptırmaya gerek görmedim.
Canım o sonuçlar istatistiklere göre verilmiyor mu zaten, önemli olan ultrason bence de. İçini ferah tut. Rahat edemem dersen yaptır tabi dna testini.

Ben şaşırmadım, yeğenim de öyle yatıyordu annesinin karnında zaten doktor bağdaş kurmuş deyince çok tanıdık geldi dedim
Hala öyle mi oturuyor peki? Oğlum bu haftalarda hep ayak ayak üstüne atmış tek ayağını da sallar pozisyonda poz verirdi ultrasona hala öyle oturması fln

Ah o bulantilar beni mahvetti. 2 ayim cok cok kotu gecti. Suanda da biraz azaldi ama devam ediyor. Insanin caninin bisey cekmesi ne guzel de mi
Umarim boyle azalaaa azalaaa biterbulanti yerine reflu ve mide yanmasi basladi ondan yine de cosup yiyemeyecegim ama canim cekip de ogurmeyince ben de bi iyi hissettim

Umarim boyle azalaaa azalaaa biterbulanti yerine reflu ve mide yanmasi basladi ondan yine de cosup yiyemeyecegim ama canim cekip de ogurmeyince ben de bi iyi hissettim
Oh oh valla zaten hamileliğin güzel kısmı yeni başlıyor. Önümüzdeki 3 ay çok kıymetli aşırı rahat geçecek

Hala öyle mi oturuyor peki? Oğlum bu haftalarda hep ayak ayak üstüne atmış tek ayağını da sallar pozisyonda poz verirdi ultrasona hala öyle oturması fln
Evet evet öyle oturmayı seviyor Kardeşim de öyle uyurdu, dalga geçerdik. Bebelerimizde çıktı Bacaklarımız esnek bizim ailece, ben ayaklarımı tabandan birleştirip karnıma çekip yüz üstü tamamen yatabiliyorumpilates hocam şok olmuştu.

Ben bugün çocuuma ilk alışverişi yaptım sayılır, cigit ten 4-5 parça bişey aldım
Güle güle giymek nasip olsun kuzuya ben de cigiti geçen gün İnstagram reklamlarında gördüm, dayanamadım bi baktım indirimde çok güzel şeyler vardı. Özellikle şu müslin tulumlara bayıldım

Of of bir saglikla kavussaydik su gunleri bir an once gecirip unutmak istiyorum bugun saglik ocagindaki hemsire kalp atisini duydunuz ama dimi diyince bile icim fena oldu neler neler atlattik dedim zaten hic hamileligi de hissetmedim ne fiziksel ne duygusal bir an one karnimda tekmelemesini, her seyin yolunda oldugunu ogrendigim zamana giris yapmak istiyorum

Bende kombine risk falan yazmıyor. Kafam karıştı
Farkli kelimelerle mi ifade ediyor acaba test analizlerindeki kagitta bilmiyorum ki. Doktor bana su 1:50 vs bunlar ne demek hic aciklamadi. Direk yuksek riskliymis. Yastan dolayi olsaymis o kadar uzerinde durmayacakmis ama bu yasla ilgili olan degilmis. Zaten benim de soracak moralim yoktu direk yonlendirdigi perinatologa gittik, sonrasinda da nifty testi verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…