• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Dün bel ağrım arttı kızlar çokta yormadım ama varya bazen gerçekten ayağımın üstüne basamıyorum😞😑 aman siz dikkat edin

Hiç işe gidesim yok, şu İstanbuldaki hamilelere idari izin bize de gelse keşke. :110:

Kizlar birde doktor ikiliden once nifty testi onerdi yaptiranlar ne kadara ve hangi laboratuvarda yaptirdi birde bunun dengi ve farkli testler var mi veya daha cok hastaliga.bakan acikcasi yaptirma taraftari hic değildim ama bunu yaptitinca ikili uclu dortlude.olmuyomus bi kafam karisti

Hindistan cevizi yağını çok öneriyorlar kuzu, ben pek birşey kullanmamıştım. 😊 Maşallah minnak bir göbüş😇 kilonda çok iyi bence
Çok teşekkür ederim nerden bulabilirim gratis ve watsonsa baktım çatlak sonrası için var sadece bu arada senin 2. Gebelik mi ben çok acemi ve çok heycanlıyım o yüzden herşeyi soruyorum 🤭🥰😍

Merhabalar geçen hafta ikili testimi yaptırdım. Perinatolog ultrasonda her şeyin çok güzel olduğu söyledi. Ense kalınlığı, burun kemiği vs. Ama doktorum kan testinin riskli çıktığını ve nipt yaptırmamı önerdi. Tüp bebekle hamile kaldım ve embriyoma pgt yapılmıştı. Benzer durumu yaşayan var mı? Nipt yaptıran arkadaşlar risk durumunuz kaçtı? Nipt için hangi şirketi tercih ettiniz? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Kombine risk. 1:676
İkili test. 1:204
Yaş risk. 1:810

Çok teşekkür ederim nerden bulabilirim gratis ve watsonsa baktım çatlak sonrası için var sadece bu arada senin 2. Gebelik mi ben çok acemi ve çok heycanlıyım o yüzden herşeyi soruyorum 🤭🥰😍
Evet benim 2. Gebeliği kuzum ama Herşey o kadar hızlı değişiyor ki 😆 aktarlarda bulursun belki canım oralarda hiç rastlamadım bende 🤔 estağfurullah kuzu bu grup paylaşım için var zaten.

10+6 ama ultrason da 10+2 göründü canım inşallah atlatirim ya korkuyorm artk ☹️
Canim bi kere pozitif olmaya calis
Dün bel ağrım arttı kızlar çokta yormadım ama varya bazen gerçekten ayağımın üstüne basamıyorum😞😑 aman siz dikkat edin
Cok gecmis olsun cnm bel ağrıları cok sinir bozucu olabiliyor daha da artacakmis dedi doktorum bugun bana ins artmaz egzersiz ve yuruyus sart sanirim

Y Yorgunnnanne ay canim sana mesaj baslamistim telefon sarji bitti kapanmis o sirada
Canim bi kere pozitif olmaya calis ... Seklinde kalmis kusurabakma . Cümlenin devamini getiriyim pozitif olmaya calismak zor biliyorum ama inan bana okdr cok kanama alani varken hamilelikleri saglikla devam eden insanlar varki yani illa kotu olcak diye birsey yok insanin morali cok bozulur ama sen yuksek tutmaya caliski bebek uzulmeson artik kocaman oldular hissediyolar arkdsm bol bol dinken bi de dokuz ay yatip hamilelik yasayanlar var yatmasi zorunda kalanlar onlarda sagdalim dogum yaptilar ilaclarini alcaksin is yapmamaya caliscaksin arkadasim gecicek bu gunlerde ben inaniyorum ❤️❤️❤️🧿🍀sana da burdan dualarimi yolluyorum

Sorduğunda doktorun cevabını yazar mısın buradan canım, benim daha 3 hafta doktora gitmeme 🤯
Kizlar vanada folik asiti 17. Haftaya kadar full veriyor doktor normalde 13 te kesiliyomus sanirsam.ama ben bir genden heterozigot tasiyiciyim die verildi folikasiti vucudum ememiyomus

Seker testini nasil yapicak yukleme seklinde mi ? Benim de dudaklarim cok kuruyor hatta baya catladi filan surekli nemlendiriyorum acaba dedim sekerim mi cikiyor. Bizim baba tarafinda da herkes seker hastasi😔 babamlarda alet var parmaktan kan alip olcuyorsun acaba bir sure onu alip evde kendim bir hafta baksam mi bende
Canim muhakakak uc aylik seker.ve glukoza baktir. Bi icecek var onu iciyosun snra kan aliyolar. Normalfe 25.haftalardayns ama erken yapcak gebelk kayibi fln yasanmasin diye doktoruna gittiginde ailenin genetik hastaliklarini kesinlikle soyle. Seker cok onemli bol su ic arkadasim ben o seklde ara sira bakarm sekerime benm hep düşüktür ama.gebelikte gizli seker oluyor o yuzden ihmal etmemek lazim. Hemende evham yapma sdc kokulu ve cok sık idrara cikip cikmadigina da dikkat et testlerini yaptır o kdr herseyin ztn cozumu var. Bendede yine enfeksiyon cikti monurol verdi tekrardan ne zmn baksak enfeksiyon var

Back
X