- 17 Nisan 2016
- 5.777
- 7.712
- 198
- Konu Sahibi KirazHanim
- #14.461
Dün bel ağrım arttı kızlar çokta yormadım ama varya bazen gerçekten ayağımın üstüne basamıyorum
aman siz dikkat edin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de artık uzun süre ayakta kalınca belim ağrıyor.Dün bel ağrım arttı kızlar çokta yormadım ama varya bazen gerçekten ayağımın üstüne basamıyorumaman siz dikkat edin
Cok sagol arkadasim hepimizinkiSağlıkla gelsin yakışıklı![]()
Çok teşekkür ederim nerden bulabilirim gratis ve watsonsa baktım çatlak sonrası için var sadece bu arada senin 2. Gebelik mi ben çok acemi ve çok heycanlıyım o yüzden herşeyi soruyorumHindistan cevizi yağını çok öneriyorlar kuzu, ben pek birşey kullanmamıştım.Maşallah minnak bir göbüş
kilonda çok iyi bence
Bu gün bununla ilgili açıklama yapıldı hamilelere ve kronik hastalara idari izin yada evden çalışma gibi bi araştırın istersenizHiç işe gidesim yok, şu İstanbuldaki hamilelere idari izin bize de gelse keşke.![]()
Minnacıklar başladı bel ağrısı aman dikkat edelim kuzumBenim de artık uzun süre ayakta kalınca belim ağrıyor.
Evet benim 2. Gebeliği kuzum ama Herşey o kadar hızlı değişiyor kiÇok teşekkür ederim nerden bulabilirim gratis ve watsonsa baktım çatlak sonrası için var sadece bu arada senin 2. Gebelik mi ben çok acemi ve çok heycanlıyım o yüzden herşeyi soruyorum![]()
Canim bi kere pozitif olmaya calis10+6 ama ultrason da 10+2 göründü canım inşallah atlatirim ya korkuyorm artk![]()
Cok gecmis olsun cnm bel ağrıları cok sinir bozucu olabiliyor daha da artacakmis dedi doktorum bugun bana ins artmaz egzersiz ve yuruyus sart sanirimDün bel ağrım arttı kızlar çokta yormadım ama varya bazen gerçekten ayağımın üstüne basamıyorumaman siz dikkat edin
İstanbul için geldi canım, ben İzmirdeyim.Bu gün bununla ilgili açıklama yapıldı hamilelere ve kronik hastalara idari izin yada evden çalışma gibi bi araştırın isterseniz
Sorduğunda doktorun cevabını yazar mısın buradan canım, benim daha 3 hafta doktora gitmemeYani multivitaminde hem demir hem folik asit var zaten. Neden ikisini beraber alıyoruz acaba. Bir daha gidişimde soracağım. Her şeyin fazlası zarar neticede.
Canim ben trendyoldan aldim shiffahome marka cik memnunum tavsiye ederimÇok teşekkür ederim nerden bulabilirim gratis ve watsonsa baktım çatlak sonrası için var sadece bu arada senin 2. Gebelik mi ben çok acemi ve çok heycanlıyım o yüzden herşeyi soruyorum![]()
Tabi ki, mutlaka yazarım.Sorduğunda doktorun cevabını yazar mısın buradan canım, benim daha 3 hafta doktora gitmeme![]()
Kizlar vanada folik asiti 17. Haftaya kadar full veriyor doktor normalde 13 te kesiliyomus sanirsam.ama ben bir genden heterozigot tasiyiciyim die verildi folikasiti vucudum ememiyomusSorduğunda doktorun cevabını yazar mısın buradan canım, benim daha 3 hafta doktora gitmeme![]()
Canim muhakakak uc aylik seker.ve glukoza baktir. Bi icecek var onu iciyosun snra kan aliyolar. Normalfe 25.haftalardayns ama erken yapcak gebelk kayibi fln yasanmasin diye doktoruna gittiginde ailenin genetik hastaliklarini kesinlikle soyle. Seker cok onemli bol su ic arkadasim ben o seklde ara sira bakarm sekerime benm hep düşüktür ama.gebelikte gizli seker oluyor o yuzden ihmal etmemek lazim. Hemende evham yapma sdc kokulu ve cok sık idrara cikip cikmadigina da dikkat et testlerini yaptır o kdr herseyin ztn cozumu var. Bendede yine enfeksiyon cikti monurol verdi tekrardan ne zmn baksak enfeksiyon varSeker testini nasil yapicak yukleme seklinde mi ? Benim de dudaklarim cok kuruyor hatta baya catladi filan surekli nemlendiriyorum acaba dedim sekerim mi cikiyor. Bizim baba tarafinda da herkes seker hastasibabamlarda alet var parmaktan kan alip olcuyorsun acaba bir sure onu alip evde kendim bir hafta baksam mi bende