2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çok şükür ben de yarından itibaren evden çalışmaya geçiyorum. Eşim de aynı şekilde ben eve geçtiğim için geçecek.
Ne mutlu sana arkadasim cik rahat olur valla.calisan anne adaylari hepinize duanediyorum zor bisey cok ben evdeyim suan calismiyorum eve evde bile hic bisey yapasim yok herseyi esim yapio mutfaga girmiyorum cok zorluyo midem hala

Canim bi kere pozitif olmaya calis
Cok gecmis olsun cnm bel ağrıları cok sinir bozucu olabiliyor daha da artacakmis dedi doktorum bugun bana ins artmaz egzersiz ve yuruyus sart sanirim
Valla ya nasıl yürüyeyim ki çıkmamayı çalışıyorum evden işte de odamdan napim valla zor anca evde bişeyle belki, inşallah artmaz seninkide canım

Çok sağol kuzum desteğin için hepinize çok teşekkür ederim çok zorlu bı süreç şuan raporluym ama 3 hafta snra işe başlayınca napcm hiç bilmiyorum. İnşallah bebeğim bana tutunur sağlıkla gelir inşallah

Ne mutlu sana arkadasim cik rahat olur valla.calisan anne adaylari hepinize duanediyorum zor bisey cok ben evdeyim suan calismiyorum eve evde bile hic bisey yapasim yok herseyi esim yapio mutfaga girmiyorum cok zorluyo midem hala
Çok şükür benim öyle bulantım falan olmadı ama çok uyku problemi oldu, yorgunluk, halsizlik... tabii bide korona riski.. hamileliği evde geçirebilenler çok şanslı

Canim benim Allah guzelligini sagsalim kucagina almayi nasip etsin tebrik ediyorum bende bugun ogrendim ogluş oluyormus hepsine uzun omurler olsun insallah

Dur bakalim daha uc hafta var ohoooo kocan uc hafta bu uc haftada dinleniyosun komedi filmleri izliyosun netflix varsa simsicak yeniyil filmleri olabilir uzuntuden uzak duruyosun bol bol gulup pozitif enerji topluyosun soz mu

Dur bakalim daha uc hafta var ohoooo kocan uc hafta bu uc haftada dinleniyosun komedi filmleri izliyosun netflix varsa simsicak yeniyil filmleri olabilir uzuntuden uzak duruyosun bol bol gulup pozitif enerji topluyosun soz mu
Söz canım çok teşekkür ederim herşey için dikkat edicem kendime elimden geleni yapacağım gerisi takdiri ilahi desteğin için çok teşekkür ederim

Cok az kalmis 12 haftanin dolmasina da o zaman biraz daha rahatliyor insan sanirim Atlaticaksin insallah sen bol bol dinlen
İnşallah kuzum ya ztn bı wc ye kalkiom sürekli uzanıyorm dinleniyorum birz yorucak bebiş belli ama sağlıkla gelsin ben herşeye razıyım

Cok tesekkur ederimm temmuzda aclik sekerime de bakilmisti sonra kalp atisini duyunca tekrar bakmislardi ama evet yukselmiste olabilir. Ben cuma gidince bir soyliyim doktoruma cok gecmis olsun enfeksiyon icinde, sen mi soylemistin akintim sari filan diye yoksa testlerde mi cikmisti

Multivitamin iyi beslenen kusmasi olmayan anne adaylarina verilmesi sacma ben 2 gebeligimde de vermedi dr lar .bi arkadas demis kan ilaci kullaniyoruz gereksiz gibi geliyor diye aynen oyle .yiyeceklerden almak ve her vitamini alirken neyin icinde ne var onu bilerek tuketmek daha saglikli geliyor bana multivitamin kullanmak degil.ben demur kullanmaya basladim evet onun icinde folik asit var multivitaminlerin icinde oldugunu birkac arkadas daha yazmis dr a sorun cnm sikinti olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…