2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Siz de mi kullanmiyosunuz vitamin? Ayy biraz rahatladim okuyunca ben yutamadigim icin butun o multivitaminlere ic gecirerek bakiyodum

Kizlar dün de sormustum gormediniz sanirim doktorum kan sulandirici igneyle folik asiti doguma kadar kullanacaksin baska bisey kullanmana gerek yok dedi var mi benim ki doguma kadar folik asit kullanacak olan

Siz de mi kullanmiyosunuz vitamin? Ayy biraz rahatladim okuyunca ben yutamadigim icin butun o multivitaminlere ic gecirerek bakiyodum
Bende kullanmıyorum folik asiti de hiç icemedim doğru dürüst bulantilardan. Ama folik asit olan şeyleri yemeye çalıştım. Armut yedim çekirdek citledim falan. Multivitamin bebek için değilse de bize gerekli galiba ya onu da geçtim magnezyum kalsiyum çok gerekli ara ara kas ağrıları bel ağrıları diz ağrıları başladı çünkü bende. Magnorm diye bişey vardı suya karistirip içiliyor . Ondan yine alicam. Günde bir muz bir iki de maden suyu icersem ağrıları yok ederim galiba

Ahh iste kafamdaki sorulardan biri.. benim de 80b ve uc aydir evde hic takmadim

Nasıl o kadar düşürmüş ben de 25 mg kullanıyordum, 3.88di en son. Geçen hafta kan verdim 6 civarına çıkmış. Doktor dozunu artırdı. 25 mg ile 4,32 0.60a düşmesi çok garip. Korktum şimdi.
Canim herkesin tiroidi hipodegil belko bende de hipertiroid vardi anlamadilar bilemiyorum yarn doktora gidicek benm aslinda normaldede hep dusuktu bi ilk gebe kalinca yukseldi belli li 25 mg fazla gelmis canm skldi benimde

Günaydınnnn

Benim eşim ultrason cihazlarını baya araştırdı çocuğumu görmemeye dayanamıyorum diyor
Valla deli bu esler :)))) simdi kalbini dinelmek icin alet alcakmis alirsa beni rahat birakmaz cildirdi iyice :) dunde cinsiyeti ogrendik bi garibiz ya :))) alisamadim soktayim hala :)

Magnezyum suda eriyen vermisti bana doktorum onu iciyorum. Armit hic yemedim,cekirdek de. Mide bulantilarimdan zaten 2 ay faydali hicbisey yiyemedim.

Ya şu memeler olayını napıcaz
ofiste mecburen giyiyordum ama evdeyim şimdi nasıl olacak, hiç sevmem evde ve iş günleri dışında sütyen giymeyi, hiç giymedim de zaten.

Bebege dalin kullanmam sanirim mustela urunlerini cok duyuyorum, oyle bisey alirim. Bu arada siz karniniz icin duzenli biseybsueuyo musunuz? Bana cok zor geliyo ya. Biraktim gene
Ben de bununla ilgili bişey merak ediyorum, şimdi günde 3 kez krem sürüyorum diyenler vardı. Her sürüşümüzde duşa girmek gerekiyor mu üstüste sürmenin de bi etkisi olmaz sanırım önce cildi temizlemek gerekir ama öyle olunca da daha çok kurur sanki cilt. Ben şimdilik her duştan sonra yağ üstüne de nemlendirici krem sürüyorum umarım yeterli oluyordur

Multivitaminlerin zararlı olabildiği durumlar da açıklandı aslında, kanda değerlere bakıp hangisi eksikse ona göre ayrı ayrı şekilde kullanmak gerekir diyor genelde doktorlar. Zaten vücutta var olan ve yiyeceklerden de aldığımız vitaminleri tekrar almak bana mantıklı gelmiyor. Doktor multivitamin de vermiş ama kullanmıyorum sadece Demir ve d vitamini kullanıyorum. Kan değerim düşük olmasa bunları da kullanmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…