2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Evet evet artik zaten cumayi degistirme sansimizda yok bebek ilerden gidiyordu bir hafta ultrasona gore 13+4 olucam mecbur tek gidip yaptiricam. Insallah cok guzel gecer

Haha aynen tavsan kesiliyor o an icin insanya buyu bozulacak sanki ogrenince de .gizem bitecek yaben de arkadas ne oyle ne boyle insan iste ne yapilsa bir eksiklik bir dertkizim kzikardes istiyor ama saglikli olsun da rabbim neylerse guzel eylervisne suyu cok hareket etririyormus mantikli cnmhadi bakalim hayirlisi guzel haberlerimizi bekliyorum

Bunu dediğin iyi oldu iki gündür kalp çarpıntısı oluyor akşam. Yüksek dozda ilaç kullanıyorum değerimin çok düşmesinden korkuyorum. En son doktora 3 hafta önce gittim. Olmazsa cuma günü baktırayım

Cnm ben tiroid hastasıyım ikinci gebeligimde çıktı am ilaca baslamaadiim ozmn doğum sonrası iyce bozuldu başladım üçüncü gebeliğimde. İlacima devam ettim hep ayni dozdayydi ama bu gebeliğimde benimde başlarda Cook yükseldi hemeen Dr gittim doz artışı yaptık bu hafta tekrar yappildi test ve normal seviyeye gelmiş bu dozda devam edeceğim aylık test verecgim doguma kadar alıştım artiik ama. Zor gercektn bu gebelik benide çok yordu hala normale dönemedim tam inşaallah zorlananlar tez zamanda gecer

Evet cnm hep aklimda 1.26 Benim de ama sanki cok dusuk gibi ne bileyim 10 unda gidicem bende. Benim hep 3 3.5 arasinda gider gelirdi malum 2.5 muhabbetine ilaca baslattilar hepten Dengem sasti

yaş 28
Sat 11.08.2020
2. Çocuk
Başlangıç Kilo 62
Cinsiyet henüz görünmedi.

Yarın kontrolüm var ikili test yapılacak. Beni aldı bir stres. İştahım falan kapandı
Günaydın canım stres yapma lütfen bebeğini göreceksin mutlu ol zaten normal ultrason muayenesi ama doktorum bana çikolata yeme demişti bazen ters tepki veriyormuş bebek yüzünü göstermiyormuş

Videoya da çekebilirsin cnm ben akıl etmedim keşke çekseydim dedim ellerini oynatıyodu zıplıyodu, ölümsüzleştirmiş olursun

10. Hafta erken olabiliyo demişti doktorum ama seninki uygundur diye düşünüyorum. 10. Haftada bebeğin bizim kanımızdaki dna sı test için yetersiz olabiliyomuş. Ben de 12+4 te vermiş oldum senden çok farklı değil. Yaptırsan da yaptırmasan da inşallah herşey yolundadır

benimde ilk 3 küsürdü tsh banada burda endokrin olmadığı için kadın doğumcu günde 1 adet 25 mg dedi aama ben yarım böldüm içtim hergün 3. hafta tahlil yaptırdım yarım bölüp içmeme rağmen 1,24 olmuştu ben ilk hamileliğimden tecrübeliyim o yüzden günde 1 yerine yarım alırsam bana yeter dedim vucudumu biliyorum çok düşmeside iyi deil hatta ilk muaynmde doktor bana imalı şekilde yanındakilere buda kendi profsrü dedi ama ona uysaydım simdi bende skntıda olabilirdim

Son düzenleme:
Cok iyi yapmissin cnm bende bugun icmicem doktoru aricam direkt doktora kalsa bi bucuk ay sonra tekrar olceriz demisti allahtan baktirmisim

Cok tesekkurederim bitanem aslinda saliya ikili test randevum var belki sali gecince yaptiririm ama ikiliye gitmekte mantiksiz mi olur bilemedim

Evet cnm hep aklimda 1.26 Benim de ama sanki cok dusuk gibi ne bileyim 10 unda gidicem bende. Benim hep 3 3.5 arasinda gider gelirdi malum 2.5 muhabbetine ilaca baslattilar hepten Dengem sasti
1.26 larda kalsa iyi ama daha cok dusmeside insani sikintiya sokuyor canim sık sık baktiricaz artik benm cok kalp atislarin olmaya baslayinca bi aksilik oldugunu anlamstm ztn

Cok tesekkurederim bitanem aslinda saliya ikili test randevum var belki sali gecince yaptiririm ama ikiliye gitmekte mantiksiz mi olur bilemedim
bende haftaya çarşamba 11 kasımda 11+5 olucam yaptırmayı düşünüyorm randevu aldım ama doktor derseki yapmayalım 1 hafta sonra gel o zaman oyle yaparım

Kesin baktir cnm yani kalp carpintisi baskamseydende.olabilir tabi ama.ben tamamiyle tshtan dolayi bana oldugunu dusunuyorum cubku gebelk oncesi normaldi ilac kullanmiyodum hashimato vardi sdc bi anda gebe kalinca yukseklmsti smdide ilac fazla.geliyo bariz yerlere dustu cunku normaldede hep 0 larda seyrediyodu ztn kendimi bi garip hissetmeye basladim zorla dun test yaptirdim dedim bakalim tsha da normalde yapmcaklardi bi ay fln dedi olmaz dedm ben iyi dglm iyiki yaptirmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…